Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Pro účastníky zájezdu POLSKO

Prezidentovi | 03.07.2012

První den - odjezd 6.00 hodin ze Zábřezí a postupně se budou
5.7. nabírat další dle dohody.
Pepa-Renča,Romča,Martin a Pavel
Jirka- Dana,Fialky 2,W. 2,S. 2 a Zdenda

Osvětim- objednaná prohlídka na 13.00 hod. s českým
průvodcem,která bude trvat asi tři hodiny.Bude se
platit asi 150 Kč/os.

Niepolomice-příjezd do penzionu mezi 18:00-19:00 hodinou.

Druhý den-KRAKOV- celodenní prohlídka
6.7.

Třetí den-SOLNÉ DOLY VIELIČKA-dopolední prohlídka
7.7.
( asi 3 hodinová ),vstupné 350 Kč.Něco teplého
na sebe.Otevírací doba je od 9.00 -14.00 hodin.
Odpoledne podle počasí ,nějaké koupaní,když
najdeme koupaliště.
Nebo OJCOVSKÝ NÁRODNÍ PARK.

Čtvrtý den-OJCOVSKÝ NÁRODNÍ PARK-mnoho památek
8.7. k vidění.

Odjezd do Čech...????

Karas hlásí- čtvrtek jasno 31 stupňů
pátek jasno 31 stupňů
sobota polojsno,možná přeháňka 29 stupňů
neděle oblačno,déšť 27 stupňů

Slunce v duši.......prezidentovi

PS: Doprava se rozpočíta na obě auta dohromady ( děleno 14 ).
Pověřena naše nejlepší pokladní.

Poděkování Lence za objednáni průvodce do Osvětimi.

Re: Re: Deštníky raději sebou...

Mlčoch | 02.07.2012

To zní skoro jako urážka ;-) Jenom jsem se podělil o informaci, je to můj oblíbený server.

Re: Deštníky raději sebou...

Míla | 02.07.2012

Aaaaaaa, druhej Karas....:-)

Deštníky raději sebou...

Mlčoch | 02.07.2012

https://www.yr.no/place/Poland/Lesser_Poland/Krakov/long.html

Re: stranky

Renata Š | 02.07.2012

Ty seš ale šikovná, hezké stránky. Když jsem si dala přeložit, některé věty jsou dost krkolomné.

stranky

Romana | 02.07.2012

Našla jsem stránky v polštině, kde se můžete informovat ohledně prohlídek. Ve 14:00 hodin je plánována i prohlídky v českém jazyce. Hodinu před je ve slovenštině. Tak bychom se mohli do toho i vejít. Bohužel o nutnosti rezervace, jsem se nic nedočetla. Nuž, podívejte se i vy, třeba najdete další užitečnosti: pl.auschwitz.org

Polsko

Ingrid a Zbyněk | 01.07.2012

Ubytování v Niepolomnice, vila OSTOJA.V některých pokojích je kuchyňka a restaurace je v areálu.Nebo na LIMBA penzion 7396.
Je tam volejbalové hřiště ( oblečení na sport sebou ),fotbalové hřiště,stolní tenis ,gril.....
Osvětim- našla jsem telefoní číslo ,tak to zkusíme objednat.Jinak se tam může snad i bez průvode.Vstup je zdarma,nebo jen malý poplatek.Podle návštěvy v Osvětimi se upřesní čtvrteční odjezd.
Zatím se přesunul na 6.00 hodin!!!!
Předpokládaná prohlídka Osvětimi je ve čtvrtek mezi 12 - 13 hodinou.
Jeden den bude celý věnovaný prohlídce KRAKOVA ,další den VIELIČKA-solné jeskyně ( mikiny sebou ) a OJCOWSKÝ NÁRODNÍ PARK( zámek Pieskowa Skala ) dle domluvy.
Zítra další informace.

Volejbal

Dana | 01.07.2012

Dnes bychom se měli dohodnout ohledně Polska, takže doufám všichni na volejbal dorazíte :-).

Re: Stravování Polsko

Míla | 01.07.2012

Do Osvětimi za hubnutím...to je příznačný...:-(

Stravování Polsko

Ingrid | 01.07.2012

Myslím si,že v Polsku se dá najíst jako u nás a klobásky mají možná ještě lepší.Nějaká restaurace se určitě navštíví , Zdendo !!
Někdo si dá jídlo a jiní pivko.Na cestu si raději přichystejte svačinu.
My tentokrát jedeme za poznáním a hubnutím.....?????!!!!!!!!

Počasí - Polsko

Ingrid | 29.06.2012

Karas hlásí na zájezd do Polska horké počasí,až 30 stupňová tepla.
Lehké oblečení a hodně tekutin ( i nealkoholické ).

Re: Re: Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Tiskovej | 30.06.2012

Mílo dobrej nápad s těma řízkama,akorád bych potřeboval nějak nenápadně Irence naznačit,že mám radši kuřecí,aby nenapekla zbytečně moc vepřových:-)

Re: Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Míla | 29.06.2012

Radši křečkuj, ale malá rada, čekala bych, že prezident nedovolí Irénce odjet bez řízků, tak mu je v případě nouze sežerem:-)

Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Mlčoch | 29.06.2012

Jak je to vlastně se stravou? Počítá se s nějakými restauracemi, nebo mám začít křečkovat zásoby?

Re: Re: Re: Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Ingrid a Zbyněk | 29.06.2012

Nejlépe dopoledne kolem 10.00 hodiny.

Re: Re: Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Ingrid a Zbyněk | 29.06.2012

Ne nemáme.Zkus to objednat na pátek ,nebo sobotu.
Nezapomeňte se pojistit.

Re: Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Renata Š | 29.06.2012

Chci se zeptat do Osvětimi máme objednanou prohlídku? Četla jsem na netu, že pokud objednáme skupinu je to i s českým průvodcem.

Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Taťka | 28.06.2012

mrknětě se na "Ojców" ... bylo mi doporučeno kamarádem na naší ambasádě v PL a také našimi polskými spolupracovníky...
Od Krakova to není zas tak moc daleko a mohlo by to být hezký...

Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Ingrid a Zbyněk | 28.06.2012

Omlouváme se za pozdější informace.
Jede se 5.7.-8.7. 2012.Odjezd asi v 9.00 hodin.Sraz dle dohody.
Jede 14 účastníků zájezdu a dvě auta.Pepa + Renča Š. + další tři.
Jirka bere bednabus- Jirka( samozdřejmě) +Zbyněk,Ingrid + 6.Je to asi 400 km a pojede se na Náchod,Klotsko....atd.Předpokládaný příjezd do Polska do penzionu je asi v 16.00 hodin.Bude se doplácet ubytování - os/ 500 Kč.Bude se platit zlotým .Kurs je asi 6 Kč/zlotý.Je potřeba ,aby jste měli každý nějaké zlotý na vstupný a pivko.Ubytování je se snídani....doufám.Počasí upřesním a na vstupný se ještě podívám.Jestli máte nějaké dobré nápady....PIŠTE !!!!Je to společný zájezd......

Osvětim

Taťka | 28.06.2012

Ahojda kamarádi a hlavně prezidentovi... není pomalu čas dát nějaké podrobnější instrukce k výletu do PL?

Re: Fotky z turnaje

Tiskovej | 26.06.2012

Zdendo šikulka:-)

Fotky z turnaje

Mlčoch | 26.06.2012

Odkaz ve Fotogalerii...

Re: Re: Třešně

Míla | 25.06.2012

U nás a vzhledem k tomu dešti co nejdřív.
P.s. Pořád řeším, zda to jsou višně, třeba poradíš...

Re: Třešně

Renata Š | 25.06.2012

Já bych měla zájem o višně. Pokud jsou už zralé, dej vědět kdy a kde si je můžu natrhat. Děkuji

Třešně

Míla | 24.06.2012

Zapomněla jsem nabídnout tŕešně, poku někdo chcete, přijeďte si natrhat. A myslím, že jsou k mání i višně.

Losovatelný turnaj žen

Dana | 20.06.2012

Ahoj volejbalistky,
v příloze najdete pozvánku na náš losovaný turnaj žen, který se bude konat 18.8.2012 na kurtech v Ústí u Staré Paky.
P. S.: Pozvánku jsem přeposlala všem, kteří dali Zdendovi e-mail adresu.

Rosnička Karas

Ingrid | 20.06.2012

Hlásím na sobotu nádherné počasí,jak na volejbal ,tak na popíjení ....21 - 25 stupňů - skoro jasno,až polojasno.
Prezident na turnaj pojede,ale hrát nebude.Pomůže s organizací.

Pozvánka na turnaj v Kohoutově

Dana | 19.06.2012

Kdy: sobota 30. 6. 2012
Kde: hřiště Kohoutov
Kolik: 3 + 3

Ženský turnaj v Kohoutově je 28. 7.

Re: Chystání turnaje

Míla | 19.06.2012

Upeču šneky a pak něco sladkýho. Jednu cenu dodám, pokusím se dorazit, ale dřív jak v sedm to asi nebude. Libor v pátek lítá, nebude vůbec.

Chystání turnaje

Dana | 19.06.2012

Ahoj, v pátek někteří nemohou přijít chystat turnaj, takže jsme se dohodli, že každý, kdo může, musí :-).
Sraz v 18.00 u stánku na Zábřezí. S sebou vezměte ceny pro družstva a rozmyslete si, co upečete, ať tam není jen sladké.
A taky dejte vědět, jestli (hlavně NĚKTEŘÍ) budete hrát za Blaženky, nebo jestli dáte SVÉ družstvo :-). Družstva se postaví rovnoměrná, protože všichni jste dobří :-).

Kdo se také najde?

Mlčoch | 19.06.2012

https://goo.gl/maps/aEsZ

Fotky...

Mlčoch | 18.06.2012

...jsou ve Fotogalerii.
Přidány také dva odkazy na záznam trasy z GPS (tvrz Skutina, Velká Deštná). Ze soboty bohužel jen první výlet. Záznam druhého je dost nepoužitelný vzhledem k častým výpadkům (špatný příjem signálu v lese apod.)

Omluva z hraní na turnaji

Mlčoch | 18.06.2012

Ahoj, jenom jsem chtěl zavčas zopakovat, co jsem říkal v sobotu u ohně. Měl jsem dojem, že to někteří nebrali úplně vážně. Nechtěl jsem to tam moc řešit, stejně by to nemělo smysl jeden proti všem.
Chodím teď 3x týdně na RHB s patou a nacpal jsem v uplynulých týdnech a měsících dost peněz do rehabilitace s ramenem, která stejně nebyla 100%. Nemyslím, že je dobrý nápad všechno během jednoho dne zahodit a dodělat se.

Re: Re: Re: Tajný výlet

Míla | 18.06.2012

To ale budete muset jezdit s vlaječkami:-)

Re: Re: Tajný výlet

Ingrid a Zbyněk | 18.06.2012

Super víkend.....díky.Trochu jsme bloudili,ale aspoň je na co vzpomínat.Příště potřebuje prezidentský pár doprovod,jak se správně patří a ne, že mu každý ujede!!!!!!!!!

Re: Tajný výlet

Taťka | 18.06.2012

Bylo to opravdu super... moc jsem si užil pátek a Lenka si chválila sobotu a neděl :-D
P.S. přineslo to i námět na sportovní výlet...
cyklobusem z Jaroměře na Šerlich a po vlastní ose domů. Tak přemýšlůejte kdo by se přidal!

fialky | 18.06.2012

Take my se musime připojit k poděkovani za nadherny víkend prožitý s blaženkama.DÍK. P.S. Zdendo dík za sud.

Mlčoch | 18.06.2012

Přidávám se s díky :-)

Tiskovej | 17.06.2012

S<censored> díky.......:-)

Tajný výlet

Mi+Li+Ba+Ja | 17.06.2012

Blaženky děkujeme Vám, že jsme s Vámi mohli strávit opravdu moc, moc fajn víkend. Oceňujeme, že jste nás chtěli vůbec v pátek najít a že jste, ač jste mnohde bloudili, své snažení nevzdali a našli nás. Moc děkujeme za dárečky a za nápadite předávání a blahopřání...Díky za super dny, fajn večery a noci. My jsme si opravdu víkend užili a rozhodně na něj budeme vzpomínat:-)

Re: Re: Státnice v bačkůrkách, nebo Bačkůrky u státnic?

Míla | 14.06.2012

Gratulovali jsme sms-kou, ale gratulujem i zde!!! Jsi šikulka, nejsi ty čirou náhodou Blaženka???:-)

Re: Státnice v bačkůrkách, nebo Bačkůrky u státnic?

Renata Š | 14.06.2012

Tak Bačkůrky už jsou bakalář

Státnice v bačkůrkách, nebo Bačkůrky u státnic?

Míla | 13.06.2012

Myslím, že zítra dělají Bačkůrky v Ostravě státnice...Myslím, takže držime, co máme:-)

Asi změním obor působnosti.

Libor | 12.06.2012

https://www.youtube.com/watch?v=2GWDCtcwiBU

poděkování

Taťka | 11.06.2012

Rád bych za svoji Lenku poděkoval za přáníčko. Moc nás to potěšilo. Jste hodní, že jste si na ni vzpoměli i když není ani u Blaženek, ani ve fanklubu...

Neuvěřitelný úspěch, celý táta!!

Libor | 11.06.2012

https://www.dvanactyhrac.cz/aktualne?a21359c2b324c63462f772a0a7695c94

Účast na tajném výletu.

Ingrid a Zbyněk | 11.06.2012

Zbyněk jede , až do neděle.

Míla | 12.06.2012

V klidu, soudek platí Zdenda...Nic nečekáme;-)

Taťka | 11.06.2012

moc rádi bychom s vámi jeli, ale po gatulaci od Barky se na to asi vykašleme...

Re: Re: Re: Re: Tajný výlet

Míla | 11.06.2012

Z nádobí jen půllitry...Na ty bych zapomněla, ať to nelemcáte z hořčičáků:-) Vím, že jste zvyklí, ale čtyřicetiny...:-)

Záznamy: 1401 - 1450 ze 6645
<< 27 | 28 | 29 | 30 | 31 >>