Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Tajný výlet

Mlčoch | 10.06.2012

Ok, zúčtujeme spolu :-)

Re: Re: Tajný výlet

Míla | 10.06.2012

Tak to je super, pivo už máme...:-)

Re: Tajný výlet

Mlčoch | 10.06.2012

Jestli má být ten soudek piva společný, tak by to mohl být ten můj, co jsem vám slíbil, ne? :-)

Tajný výlet

Míla | 10.06.2012

Ahoj, pár informací k tajnému výletu. Odjezd by měl být v pátek kolem čtvrté hodiny, bez nás. Pokud se Liborovi zadaří, připraví pro Vás slepou mapu, či nějakou podobnou kulišárnu. Tím samozřejmě sledujeme to, že nás najdou jen ti šikovnější, a tím pádem bude levnější ubytování. Čím méně lidí nás najde, tím méně peněz utratíme za ubytování:-) Co se týče dotazů ohledně spacáků a podobných blbin...Nepotřebujete, jste přece mladí, k čemu spacák, máte se rádi, to Vám musí stačit...Ani karimatku...Znám takové Blaženky, které celou noc probdí, je zbytečný, aby jste se s tím tahali:-) Ani stany nepotřebujete...Máte auto, tam se dá taky schovat..:-)
Jiná věc jsou ovšem tělesné požitky. Neradujte se, píšu o jídle a pití:-) To si vemte, to Vám nedáme, sami máme málo...Musí Vám stačit ubytování:-) Můžete mít s sebou napečeno (ke snídani či kávě se to hodí), čaje, kávy vemte taky, můžete mít uvařeno(můžeme ohřát, k tomu možnosti máme) a chystáme sedět u ohně, takže něco na opečení mějte též... Máme domluvené i ledničky, takže vemte, co chcete.
Pití bychom mohli řešit společně, viděla bych to asi na soudek piva a možná i limonády. Máme dost dětí...
Co na sebe? No tak asi v čem se cítíte dobře, do divadla ani kina Vás nezvem, to by se prodražilo, takže oblečení do přírody, nějaké dobré boty na vejšlap, pláštěnku v případě deště, sluneční brýle a ochranný krém (Jirko, radši vyšší než nižší faktor). Plavky mít můžete, ale nevím na co... Holinky nepotřebujete, máme objednané pěkné počasí.
A co ještě potřebujete vědět??? Peníze na lehkou útratu (třeba kdyby jste nám chtěli vděčně koupit pivko na vejšlápku), batůžek na túru, placatici se slivovicí (kdyby se nám Kuba zase někde umazal barvou...) a hlavně dobrou náladu. Tu s námi budete potřebovat:-)
Co se týče možností někde něco koupit (pečivo apod.), je to poměrně omezené. Spíš nulové. Vemte s sebou. Ale nebojte, už tam mají zavedenou elektřinu a prý už tam občas teče teplá voda:-) Nedávno už se tam i lišky naučily popřát dobrou noc.
P. S. Erik a Pepa mají povinnou kytaru, Jirka nebo Dušan chlazení:-) Společenský oblek mít nemusíte, i když slavíme čtyřicetiny, zvykli jsme si, že chodíte jak vandráci...:-)
P. S. 2 Jo a nebojte se klidně zeptat, pokud jsem na něco zapomněla. Asi Vám neodpovím, ale za zeptání nic nedáte:-)

Re: Dnes se trénuje - KDE?

Míla | 10.06.2012

Jo, jo, v Třemešný od půl druhé leje...Takže tělocvična...

Dnes se trénuje - KDE?

Bačkůrka | 10.06.2012

asi budeme v tělocvičně? a od 5 hodin??

Hlasujte

Dana | 09.06.2012

Ahoj,
podpořte svým hlasem obrázek Karolíny Hoškové :-). Díky.
https://www.detimaluji.cz/index.php?act=picpolls&cat=2428&id=171144&vote=1

Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet

Mlčoch | 10.06.2012

To se mi ulevilo. Takže trenky stačí jedny :-)

Re: Re: Re: Re: Tajný výlet

Míla | 10.06.2012

Neboj, jak jsi kdysi řekl na Dubině: „Jestli už má děti, tak to bude bez práce...”

Mlčoch | 10.06.2012

Co všechno to obnáší? Aby z toho náhodou nevyplývaly nějaké povinnosti, co já vím...

Míla | 10.06.2012

Může, Mlčoch je taky singl:-) Můžete utvořit pár...:-)

Bačkůrka | 10.06.2012

Nenene, poslední jsem já! Juklík jede na ryby a mě se nechce. Takže Juklovi nebudou o víkendu do páru. Otázka je, zda se výletu může zúčastnit jen jedna bačkůrka z páru?

Tiskovej | 07.06.2012

Dušane,nejseš poslední,největší lajdák jsem já s Danou,jenže mi nevíme jak naši mladí,zatím se nevyžvejkli,jinak jistý je jeden plus jedna.

dušan | 07.06.2012

jak tak koukám,tak jsme asi poslední,kdo nepotvrdil učast. tak fialky asi 2+2.

Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet

Ingrid a Zbyněk | 05.06.2012

Zbyněk může jen v pátek a část soboty. Taky by potřeboval vědět kam se jede.Já jedu.Snad se mě v práci podaří osvobodit.Jinak bych mohla až v sobotu.

Re: Re: Re: Re: Tajný výlet

Erik a Petra + 2xJ | 05.06.2012

Erik a Petra + 2xJ

Taťka | 05.06.2012

a já taky budu potřebovat vědět, kam se jede, abych tam za váma mohl (mohli) dorazit...

Míla | 05.06.2012

Další informaci až v neděli, ber to jako etapový závod:-)

Renata Š | 05.06.2012

Jo a potřebujeme sebou něco, jako třeba stan, spacáky, peníze, jídlo atd.?

Renata Š | 05.06.2012

Já se hlásím v počtu 2 dospělí a 1 dítě

Mlčoch | 05.06.2012

Zatím +1. Uvidím, jaké další informace se ještě dozvíme ;-)

Tajný výlet

Míla | 04.06.2012

Ahoj Blaženky, potřebovala bych od Vás potvrdit účast na tajném výletě, prosím proto, abyste napsali v kolika lidech se naší zahradní párty zúčastníte:)
První informace: Odjezd v pátek, kolem čtvrté, návrat v neděli, dle počasí a chuti cokoliv s námi ještě někdy podniknout:-) Odhadem též kolem čtvrté. S nedělním volejbalem v BT už ale nepočítáme:-)

Re: Re: Volejbal úterý

Mlčoch | 04.06.2012

Moudrá slova. Nebylo hezké nechat nás samotné v tom pekáči s vynikající buchtou, co byla dodatečně k Dušanovým narozeninám. Ani já už nemohl... Medovina nevím, páč jsem byl řidič. Ale ostatním myslím také chutnala ;-)

Re: Volejbal úterý

Míla | 04.06.2012

Když s tebou to je těžký, když volejbal není, tak ty přijedeš a nemáš s kým hrát a když volejbal je, tak se nás zase straníš...:-) Takhle se v tom volejbale nezlepšíš:-)
P.S. Má ještě první dáma smysl pro humor, nebo už se na mě ani nepodívá???:-)

Volejbal úterý

Ingrid | 04.06.2012

Zítra na volejbal nejdu.

Re: Re: Re: Kino

Mlčoch | 01.06.2012

Jj, to je ona! :-)

Re: Re: Kino

Míla | 01.06.2012

Zdendo, máš na mysli:
"......moh si být u koz už teď "...?

Re: Kino

Tiskovej | 01.06.2012

já bych šel

Re: Kino

Mlčoch | 01.06.2012

Některé hlášky vypadají dobře :-)
Třeba "Kdybys nebyl blbej..."

Kino

Míla | 01.06.2012

Ahoj, zítra a v neděli dávaj ve Dvoře v kině z upoutávek možná dobrou komedii - Tady hlídám já....Hlásí se někdo??? Ale je to od sedmi (my teda v sobotu slavíme s rodinou, ale v neděli...možná...):-)

Volejbal

Dana | 27.05.2012

Dnes volejbal zrušen ...

Re: Dvojčatům a Liborovi: Na zdraví

Mlčoch | 26.05.2012

Vše nejlepší všem.
Už i Ty, Libore? Za chvíli zůstanu ve své 3x kategorii sám...

Dvojčatům a Liborovi: Na zdraví

Míla | 26.05.2012

Vše nejlepší, chlapi!

Volejbal neděle 27.5.

Míla | 26.05.2012

Ahoj Blaženky, mám sem hodit zprávu, že volejbal je zrušen, neb na Zábřezí je dětský den. Srdečně všichni zváni:-)

Re: Re: Barka slaví?

Barka | 24.05.2012

Děkuji Vám, Blaženky, jste moc hodné, že jste si vzpomněly, však jsem ty svý kulatiny dnes řádně zapila jednou kávou a jedním pitem:-) Takže budu hodně zdravá. Asi. Myslím.:-)

Re: Barka slaví?

dušan | 24.05.2012

I já se připojuji ke gratulantum a barce přeji vše nejlepší a hodně zdravíčka.

Taťka | 24.05.2012

já popřeju až zítra a popřeju oběma najednou.... :D
ne těď vážně, přeji oběma všechno nej... Barce plnou kasu a Liborovi ? asi hodně práce a dobrých pacošů :D
Buďte stále takhle mladí!!!!!

Tiskovej | 24.05.2012

Oficiálně se připojuji ke Zdendovi milá Barko :-)

Barka slaví?

Mlčoch | 24.05.2012

Oficiální oslavná akce bude v červnu, to víme, ale raději popřeji i dnes. Jeden nikdy neví ;-)
Takže všechno nejlepší, milá Barko!

poděkování

dušan | 22.05.2012

milé blaženky,chtěl bych poděkovat za nevšední kulturní zážitek. koncert skupiny 4tet byl opravdu super a moc se mi libil.Děkuji

Re: Re: Re: Veeeelkáááá gratulace

Míla | 22.05.2012

Sama jsem se do toho zamotala, teď nevím, která velká malá Fialka odepsala...:-) Ale sázím na velkýho malýho, protože malej velkej určitě zapíjí..:-) Nebo jsem třeba taky pěkně vedle...:-)

Re: Re: Veeeelkáááá gratulace

velká malá fialka | 22.05.2012

děkujem a určitě nezapomeneme na nějakou pozornost pro blaženky.

Re: Veeeelkáááá gratulace

Mlčoch | 22.05.2012

Taky dvojitá gratulace :-)

Re: Veeeelkáááá gratulace

Tiskovej | 22.05.2012

Taky se připojujeme ke gratulaci a v sobotu to určitě náležitě oslavíme:--)

Veeeelkáááá gratulace

Míla | 22.05.2012

Dovoluji si dnes pogratulovat dvěma Fialkám. Jednomu velkýmu, který má dnes narozeniny a druhýmu, tomu menšímu, co je ale větší, k úspěšnému složení maturity!!!:-) Užijte si to, chlapi!!!

Helicopter SHOW 2012

Mlčoch | 20.05.2012

Pro případné zájemce pár fotek ze včerejška:
https://zdenekhamanphotography.com/2012-05-19/Helicopter-SHOW-2012/

Re: Re: Antuka

Míla | 20.05.2012

Jak chcete,mně to je jedno.

Re: Antuka

dušan | 20.05.2012

ahoj. trenink od 17.h nebo pujdeme dneska dřív?

Antuka

Míla | 20.05.2012

Ahoj, vemte si dnes věci na ven. Ušetříme za tělocvičnu.

Volejbal

Dana | 19.05.2012

Omlouvám se z nedělního volejbalu.

Záznamy: 1451 - 1500 ze 6645
<< 28 | 29 | 30 | 31 | 32 >>