Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: přátelské hraní

Renata Š | 10.04.2012

My nevíme, nejspíš budeme dělat dřevo a odložit to nejde, protože mamka sehnala někoho kdo nám ho odveze

Re: přátelské hraní

Petra | 10.04.2012

teoreticky bych mohla, nevím jestli hned od začátku....

Re: Re: přátelské hraní

Míla | 10.04.2012

No hurá, nás teda je...Dušan s Renčou, Pavel, Péťa a já...Kde nás je víc??? Chlapi, kde jsou chlapi??????

Re: Re: Re: přátelské hraní

rejpal | 11.04.2012

Chlapi pracují a Mlčoch má něco jiného :-D

Velikonoční volejbal

Míla | 08.04.2012

Dnes volejbal od pěti, pokid nemůžete, napište. Jinak povinné, kulturni má svátek:-)

Re: Velikonoční volejbal

Ingrid + Zbyněk | 08.04.2012

Nevím, jestli přijedeme.Jinak přejeme Dušanovi a opožděně Erikovi k svátku všechno nej...nej...a ať nám do Blaženek přinášejí pořád krásnou pohodu a optimismus,jako doposud.

Všem krásné VELIKONOCE.

Re: Re: Velikonoční volejbal

Kondiční | 08.04.2012

Tak přece někdo taťkovi naletěl, ale že zrovna ty Irčo. Erik má svátek 26.10. a Erika 2. 4. Ale jinak děkuji za přání.

kino

Erik a Petra | 07.04.2012

Tak milé Blaženky,
sejdeme se dnes v 18:45 před kinem ve Dvoře - film Probudím se včera.

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka

Mlčoch | 03.04.2012

Nejel by někdo do HK? Hrají několikrát denně. Nechce se mi čekat, až to bude v DK :-) Kdo se vejde (do 5 ks včetně řidiče), toho klidně vezmu.

Re: Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka

Míla | 04.04.2012

Chystáme se, ale Libor by radši ve Dvoře:-)

Gratulace

Taťka | 02.04.2012

Dneska je Erika, tak všechno nejlepší
:-D

Re: Gratulace

Dana | 02.04.2012

Píše to taťka a ještě kolem apríla, raději se podívám do kalendáře :-)

Volejbal

Míla | 01.04.2012

Dobré ráno, Blaženky. Jakpak to dnes vidíte s volejbalem od pěti? Pepča hlásil, že dnes nebudou a jak ostatni???

Re: Volejbal

Mlčoch | 01.04.2012

Já už bych asi mohl.
P.S.: to není apríl ;-)

Dana | 01.04.2012

Jestli se to dnes zruší, nebudu se zlobit... Jinak dorazíme...

fialky | 01.04.2012

fialky se z dnešního volejbalu taky omlouvají.Renatu bolí kotník a já nemužu otáčet hlavou.tak až příští týden.

Re: Re: Volejbal

Erik a Petra | 01.04.2012

Taky si potřebujeme odpočinout.

Re: Re: Re: Volejbal

Míla | 01.04.2012

Takže to odpískáme. Pěknou neděli všem:-)

spisovatel

Romanka | 30.03.2012

Všem Blaženkám se omlouvám - VELICE. Jsem velmi zaneprázděna prací spisovatelskou. Ale až to všechno napíšu, slibuji, že se vám budu plně věnovat. Závěrečný turnaj jistě zvládnete - budu fandit !!! - od klávesnice, z vesnice !!

Odjezd na turnaj.

Ingrid | 30.03.2012

Jestli mě ráno někdo vyzvedne,tak stačí napsat v kolik mám čekat.Můžete i SMS.Budu doma až v noci.

Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Kondiční | 28.03.2012

V sobotu se koná závěrečný turnaj ligy v Lomnici. Mylsím, že by jsme tam již měli být na 07:30 hod. a končit by se mělo do 19:00 hod. Tak Blaženky, napiště, kdo pojedete hrát. Jinak po ukončení turnaje a vyhodnocení se tam bude konat posezení s kytarou, tak i ty Blaženky, které by nechtěly hrát, by měly alespoň v průběhu dne, pokud ne od rána, přijet fandit a turnaj zakončit při sklence něčeho dobrého.

Re: Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Míla | 28.03.2012

Libor od soboty do neděle slouží a já původně nemohla, ale už můžu!!!! A těším se. Pokud Vás bude hodně, budu fandit:-)
P.S. Ale zahrála bych si s Vámi ráda:-)

Re: Re: Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Renata Š | 28.03.2012

Já už říkala, že nemůžu, ale Pepa se rád zůčastní i kdyby měl jen fandit a pít, v neděli ukázal, že mu to jde dobře.

Taťka | 28.03.2012

Já bych mohl... jestli budete chtít...
hrát nemusím, můžu jen fandit. Ale rozhodně pojedu!!!

rejpal | 28.03.2012

Chudák pan násoska, ten to uslyší dlouho...

Re: Re: Re: Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Ingrid | 28.03.2012

Já můžu,ale léčím pořád rameno,Zbyněk má fotbal.Pavle, určitě pojeď.A dost těch řečí ,že každý může jen fandit.Každý ať si zahraje.Prosím někoho,aby mě vzal do auta.Děkuji.

Tiskovej | 28.03.2012

Beru blažabus

dušan | 29.03.2012

fialky v sobotu mužou.jak hrát,tak i fandit.jak bude potřeba. Nevim co viděla Renča Š,ale Pepa byl v naproste pohode. Piti jsou jen pomluvy.

Renata Š | 29.03.2012

přijeli domů až po 22. hodině, oni měli ještě návštěvu v jednom stánku v Třebihošti. Radim mu nesl všechny věci a Pepa byl rád, že dorazil ke gauči a až do rána tam spal, tak jak přijel a když jsem šla spát nepodařilo se mi ho probudit po dobrém ani po zlém.

Re: Re: Re: Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Renata Š | 29.03.2012

Jo a Pepa se sám rozhodl, že do Lomnice jede svým autem, takže bude řídit. Vidíte jak je uvědomělý!!!

Re: Re: Re: Re: Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Kondiční | 29.03.2012

Tak podle ohlasu vidím, že ke hře jsou připraveni Dušan, Pavel, Jirka, Pepa a já a z Blaženek Petra, Míla, Renča, nevím jak Irča s ramenem a co Blaženka Romča a Dana? A co Zdenda, přijede alepsoň fandit ? V pátek by jsme se tedy ještě dohodly, kdo s kým pojede. Z vozového parku se nabídl Bednabus a Pepabus.

Re: Re: Re: Re: Re: Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Mlčoch | 29.03.2012

Ještě nevím, podle toho co bude v sobotu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Míla | 29.03.2012

V sobotu bude 31.3. :-) V sobotu bude turnaj:-) V sobotu slaví Mlčoch kulatiny... 30 let a 10 dní:-)) V sobotu bude chladno:-) A v sobotu bude sranda v Lomnici:-) Ještě něco nevíš???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Mlčoch | 29.03.2012

Kde budu já?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Míla | 29.03.2012

No jestli nepojedeš, tak sis trochu řek o odpověď. Ty budeš v .....:-)
Nebo zkusím poezii: Zatímco soupeřovy míče budou v síti, tak když ty nepojedeš, budeš v pěkný ....:-) Šlamastyce???:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Mlčoch | 29.03.2012

Aha, takže ve čtyřech nebo v pěti tečkách. Tak to je fajn :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Míla | 29.03.2012

Ne, ve čtyřech nebo v šesti;-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Závěrečný turnaj ligy v Lomnici

Mlčoch | 30.03.2012

Možná se tedy zastavím, předpověď počasí na sobotu je dnes o něco lepší než byla včera, tak je blbý trávit celý den doma :-)

Čtyřicetiny

Míla a Libor | 26.03.2012

Milé Blaženky, ač na to s Liborem nevypadáme, blíží se nám 40 let (no posuďte sami, jak vypadala naše země po čtyřiceti letech komunismu a jak pěkně vypadáme my:-)) Přemýšleli jsme, jak to s Vámi oslavit a nakonec jsme se rozhodli (Libor samozřejmě s mým názorem souhlasil:-)), že to pojmem trochu jinak, než Zdenda. No nejásejte, pokud máte představu, že od nás dostanete tři panáky medoviny... To tedy ani náhodou!!! Ne nadarmo mi říkáte Barka:-) Takže pozor:
Dovolujeme si Vás tímto pozvat na blíže nespecifikovaný výlet, říkejme mu třeba TAJNÝ. Pro Vás bude důležité jen datum, a to od 15. do 17. června (rozumí se tohoto roku, za rok budem slavit jen 41...). Další, řekněme povinnou podmínkou je, že s sebou vezmete svůj potěr (tedy pokud ho máte). Prostě pro nechápající, děti do 15 let jedou s námi. Další věc, kterou byste mohli vědět je, že ubytování jde za námi, tzn. nepotřebujete peníze na ubytování... Tak a vzhledem k tomu, že jsem Vaše Barka, můžete jen spekulovat, zda to bude ve stanech, pod širákem nebo pod mostem...:-) Jo a pro vtipálky, pojedeme dost dlouho autem, tak by Vám mohl, jistě zajímavý a pěkný dort vytéct dřív, než byste ho předali...:-)
Těšíme se na Vás, Blaženky.
Ja+Mi+Li+Ba
P.S. Dáváme vědět dostatečně dopředu, abyste si to mohli zařídit, protože by nám bylo moc a moc líto, kdyby kdokoliv z Vás chyběl:-)

Re: Čtyřicetiny

rejpal | 29.03.2012

Koho jste potkali? Co Vám to nalhali?
Vy, že nevypadáte na 40??? :-D

Re: Re: Čtyřicetiny

Míla | 29.03.2012

Hele, ty vtipálku, za tu dobu, co jsme s Vámi, jsme mohli vypadat ještě hůř!!!!:-) Ale jsme silní jedinci a držíme krok...

Blaženky, zklamaly jste mě

Kondiční | 25.03.2012

Myslel jsem si Blaženky, že svého kondičního máte rádi, ale že Petře na mě dáte k narozeninám zbraň v podobě basebalové pálky, na kterou na oko položíte panáky, tak to jste mě fakt zklamaly. Ani si nedovedete představit, jak to bolí přes záda a to nemluvím o tom, když se trefila do hlavy :-))

Re: Blaženky, zklamaly jste mě

Míla | 25.03.2012

Neměl jsi na volejbale chlastat! Určitě jsi přišel navátej jak opilej brouček a ještě sis myslel, že seš roztomilej, jak tě znám...
P.S. Péťo, přidej mu. A přitlač!!!;-)))

Re: Re: Blaženky, zklamaly jste mě

Renata Š | 26.03.2012

Nemáte ještě jednu pálku navíc, taky by se mi hodila. Pepa nepřišel jako brouček, ale jako pořádná násoska.

Poděkování

Mlčoch | 25.03.2012

Milé Blaženky/Blamuži, děkuji Vám všem za pěkný včerejší večer a že jste vůbec přišly/i. Jsem rád, že Vás znám.
Dnes by ÚDAJNĚ měl volejbal být (klasicky od pěti), snažte se použít k dopravě minimum vozidel. Všechno se včera nevypilo. A budou fotky ;-)

P.S.: aby nedošlo k mýlce, dnes jsem ještě nehrající...

5.000

Míla | 24.03.2012

Jen otázka. Hádejte. KDO MÁ PĚTITISÍCÍ PŔÍSPĚVEK? Co myslíte??? Tak dlouho si to hlídám a málem mi to uteklo:-)

Gratulace Zdendovi

Míla | 21.03.2012

Sice je oslava až v sobotu (už v sobotu, boj se, boj...), ale onen slavný den je dnes, proto si dovolujeme popřát právě teď. Všechno nejlepší a ať ti to hraje (nebo mlčí??? - vyber si...):-)

Re: Gratulace Zdendovi

Mlčoch | 21.03.2012

Já bych mu také chtěl pogratulovat :-)

Re: Re: Gratulace Zdendovi

Míla | 21.03.2012

Tak teď už zbývá, aby se ozvala i mamka a jste komplet...:-) Povedená trojice:-)

Re: Re: Gratulace Zdendovi

Tiskovej | 21.03.2012

Tak já mu teda taky gratuluju a čau v sobotu....:-)

Záznamy: 1601 - 1650 ze 6645
<< 31 | 32 | 33 | 34 | 35 >>
Přidat nový příspěvek