Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: V neděli je další Lomnice
Fialky | 20.02.2012
taky můžem oba
Re: Re: V neděli je další Lomnice
Ingrid + Zbyněk | 20.02.2012
Můžeme oba ( Ingrid + Zbyněk ).
Re: V neděli je další Lomnice
Renata Š | 20.02.2012
když vás bude málo pojedu, ale mají přednost ti, kteří ještě nebyli
V neděli je další Lomnice
Kondiční | 19.02.2012
Tak, kdo pojede v neděli ? Pište, ať to dáme dokupy. Já můžu, Petra uvidí podle toho, jestli v sobotu pojede pryč nebo ne. Pepa jde v sobotu hrát, ale kdyby bylo nejhůř, tak by šel taky.
Re: Re: Re: Re: Veřejná omluva
Míla | 18.02.2012
To já každýmu nic naslibuju...:-)
P. S. Sorry, ale ty sis začal;-) A s vlkem zas takový zkušenosti nemám, ale třeba mám jen kvalitnější kolo...:-)
Re: Re: Re: Veřejná omluva
Tiskovej | 18.02.2012
Nevim co máš s vlkem,ale mě jsi nic naslibovala,já snad Tobě také ne:-)
Re: Re: Veřejná omluva
Míla | 18.02.2012
Vlk taky sliboval.....
P.S. Jirka, To tele....fonu:-)
Re: Veřejná omluva
Tiskovej | 18.02.2012
Ty učitelko,já Tě sprdnul po telefonu do telefonu a ne to telefonu:-)A na tu nabízenou funkci se prcka přeptám hned jak se pod pergolou v kočárku probudí,aby jsi pak na slib nezapoměla,nebo nedělala s předáním lajdáky(myslím tím drahoty)jako někteří nejmenovaní:-)
Re: Veřejná omluva
Míla | 18.02.2012
P. S. A k pondělnímu svátku, Oldřichové, přeji vše nejlepší:-) Popřála bych i synovi prezidentových, ale nevím, jestli to tu čte:-) A též tedy Lence k úternímu svátku:-)
Veřejná omluva
Míla | 18.02.2012
Veřejně se tímto omlouvám (mně to problém nedělá :-)) malému i většímu Oldřichovi za to, že jsem je, ač jsou ve fanklubu, opomněla zapsat do svého zápisníčku, a tím pádem se jejich jméno neobjevilo na stránkách v únoru slavících Blaženek. Jsem si vědoma svého pochybení a mrzí mě, že zejména malý Oldík utrpěl psychickou újmu, neboť od začátku února denně sledoval web a nezaznamenal žádnou nápravu...Takže Oldíku promiň (vůbec to není tím, že mě Jirka sprdnul to telefonu:-)). Zároveň nabízím Oldíkovi jako satisfakci svou funkci:-)
Volejbal ženy - úterý
Ingrid | 13.02.2012
Zítra ještě na volejbal nejdu.V neděli to už snad bude lepší.Ahoj.
Jestli něco chcete z Avonu,tak do večera můžete posílat objednávky.
Sestava pro Lomnici
Kondiční | 11.02.2012
Tak Blaženky jsou jasný 2x Renča + Míla a Blamuži Jirka, Dušan, Pepa, Zbyněk a pokud se do zítřka nic nezmění, tak i já.
Re: volejbal Lomnice
Ingrid + Zbyněk | 11.02.2012
Zbyněk by se rád s někým svezl.Kdyby bylo místo i pro mě,tak bych jela fandit.Dík.
volejbal Lomnice
Renata Š | 11.02.2012
My pojedeme autem, tak koho máme vzít. Nejspíš Jirku a kdo chce další?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Liga v Lomnici
Ingrid | 10.02.2012
Pan prezident může a rád podpoří vaše řady.Možná se pojedu podívat.Ale jen možná.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Liga v Lomnici
Kondiční | 10.02.2012
Tak Blaženky jsou tři, 2x Renča a Míla. Z Blamužů zatím Jirka, Dušan, Pepa. Nademnou je zatím otazník, uvidím jak mi bude zítra večer, tak by bylo dobrý, aby se k účasti vyjádřil Zbyňďa a Zdenda a alespoň jeden z Vás jel.
Re: Re: Re: Re: Re: Liga v Lomnici
Renata Š | 10.02.2012
a co pan prezident, poctí nás svoji přítomností?
Re: Re: Re: Re: Liga v Lomnici
Ingrid | 10.02.2012
Ingrid nejede....jsem v samo - léčbě.
Re: Re: Re: Liga v Lomnici
Dana | 09.02.2012
To jako proto, že Libor nemůže? :-)
Re: Re: Liga v Lomnici
Míla | 09.02.2012
Tak to máš teda, Dano, dobrý;-) Nebo ses chtěla pochlubit?;-)
Re: Liga v Lomnici
Dana | 09.02.2012
Jirka může.
dušan | 09.02.2012
fialky taky mužou oba.
Renata Š | 09.02.2012
My s Pepou můžeme, ale pokud bude hodně zájemců, již jsme byli, tak můžeme zůstat doma
Míla | 09.02.2012
Libor nemůže, já ano.
Liga v Lomnici
Kondiční | 09.02.2012
Tak, kdo z Blaženek a Blamužů může v neděli do Lomnice. Napiště se a nenechte se prosit. Dobrý budou i náhradníci, takže k počtům : Blamuži 4 + 1 a Blaženky 2 + 1. Co vím, tak nemůže Petra a Pavel.
Re: Re: Re: Volejbal Lomnice
Dana | 08.02.2012
Zatím to je obsazené, ale kdyby se uvolnilo místo, dají vědět.
Re: Re: Volejbal Lomnice
Dana | 07.02.2012
Přihlásím to, nepojede Romča, Květa a já.
Re: Volejbal Lomnice
Ingrid | 07.02.2012
Tak nás přihlas a nějak se dáme určitě dohromady.....že áááno Blaženky. Když budu zdráva ,tak pojedu.
Volejbal Lomnice
Dana | 06.02.2012
Přeposílám (pozvánku prosím vyvěsí Míla):
Ahoj holky,
zveme Vás na další babský volejbalový turnaj 18.3. do Lomnice nad Popelkou Uzávěrka přihlášek je 11.3. Turnaj bude tentokrát opravdu pouze pro 8 nejdříve přihlášených družstev, abychom si více zahrály a méně čekaly. Hrát se bude opět na dvou hřištích.
Těším se na Vaše přihlášky, Jana Hejtmanová
Re: Re: Re: tento měsíc slaví:
Míla | 07.02.2012
Dovolení se povoluje, tím jsi samozřejmě připomněl ostatním, že Lenka neabsolvovala povinné vstupní testy, takže přichystáme odpovídající zkoušku na míru...Teda na Lenku...:-)
Re: Re: tento měsíc slaví:
Ingrid | 07.02.2012
odměny..oprava
Re: tento měsíc slaví:
Ingrid | 07.02.2012
Manželům prezidentovým se narodil 14.2. na den zamilovaných syn Petr.Kdo umí .....
A ten únor.....chudým daně,bohatým odmněny.Je to tak zprávně ???
Mají moji rádcové mají......daně,daně a ještě daně.Ještě,že je to jen pohádka.....a nebo ne???
tento měsíc slaví:
Taťka | 06.02.2012
Dovolil bych si opravit Mílu a upřesnit, že tento měsíc 14. slaví všichni zamilovaní (předpokládám, že to jsou všechny Blaženky a Blamuži). Dále bude asi slavit sociálně založená Ingrid - 25.2. Vítězný únor.
A v neposlední řadě slaví svátek Lenka 21.2.
Nebojte se a pište:-)
Míla | 06.02.2012
Vás tady je, ale nikdo nepíše, co????? Dodejte si odvahy, dejte preventivně po kalíšku (taky mě škrábe v krku) a napište něco, ať to tady není zaseklý a ať je co číst...:-)
Re: Re: Nedělní trénink 5.2.
Ingrid | 04.02.2012
Dík. Budu čekat 16.45 hodin.Ahoj
Re: Nedělní trénink 5.2.
Mlčoch | 04.02.2012
Já místo mít budu.
Nedělní trénink 5.2.
Ingrid | 04.02.2012
Já na volejbal nejedu.Zbyněk ano,ale potřeboval by odvoz.Kdyby ho někdo vzal dejte vědět.Ahoj .
Re: Re: Ples
Míla | 03.02.2012
Co to plácáš???? Den tě nepustěj do práce a už mě podezříváš z braní úplatků???? Asi ti předám celou agendu pokladního a on tě ten humor přejde:-)
Re: Ples
Dana | 03.02.2012
Mílo, úplatky nebrat, nebrat, nebrat, ...
Nebo se z toho zblázníš :-).
Re: Ples
Taťka | 02.02.2012
nevím, kde mi hlava stojí, v neděli určitě nejdu, ale dopravím ti to nějak jinak, neboj a budeš to mít s tou prémií, jak jsem ti slíbil...
Ples
Mila | 02.02.2012
Ahoj, vezměte si v neděli s sebou peníze na lístky na školní ples. Kus za stovku. Děkuju.
Re: Re: Babský turnaj
Dana | 02.02.2012
My se vracíme z Alp v sobotu v noci nebo v neděli ráno ....
Re: Babský turnaj
Renata Š | 02.02.2012
Já bych mohla jet. A kdo jede další???
Babský turnaj
Dana | 30.01.2012
18.3. další babský volejbalový turnaj (asi v Bělohradě).
Re: Re: Re: Re: Re: Námořnické hry a rekvizity
Taťka | 30.01.2012
můžeš se stavit třeba až pojedeš na volejbal ... v úterý
Re: Re: Re: Re: Námořnické hry a rekvizity
Dana | 29.01.2012
V kolik míváš sváču? :-)
Re: Re: Re: Námořnické hry a rekvizity
Taťka | 29.01.2012
tak až pojedeš někdy odpoledne okolo tak se stav... jo a nezapomeň si vzít pracovní věci, předělávám koupelnu a kuchyň ;-)
Re: Re: Námořnické hry a rekvizity
Dana | 29.01.2012
Ty jachty by možná šly. Rum a video raději odmítnu :-), ale díky.
Ale protože se předběžně do první třídy hlásí 20 kluků a 4 holčičky, nech mi, Zdendo, možná loka na horší časy :-).
Re: Námořnické hry a rekvizity
Taťka | 29.01.2012
co takhle starý kalendáře s jachtama??? hodily by se ti? nebo bych mohl zapůjčit soukromé DVD z našich plaveb, ale nevím, nevím jestli by to bylo výchovné ;-)
Re: Námořnické hry a rekvizity
Mlčoch | 29.01.2012
Je mi líto, ale rum už jsem načal. Nebo to nevadí? Tedy jestli zbyde...