Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Lehký povzdech

Mlčoch | 18.01.2012

Asi bych měl taky reagovat, když se tu o mě tolik píše. Snad nebude na závadu, že jsem požil v divadle rum.
Jestli má někdo pocit, že jsem se začal stranit turnajů, tak má správný pocit. Do Lomnice jsem se nepřihlásil ani jednou, protože kolem sebe vidím a slyším, jak jste někteří z vás přemotivovaní. Volejbal je pro mě především zábava, i když samozřejmě prohra nepotěší! Ale je to hra a jde o to, se také trochu pobavit a nežrat to příliš vážně. Protože mi přijde, že Lomnice je takto vážně brána, nehodlám se jí za této situace zúčastňovat. Jestli si vzpomenete, tak už na podzim se do Ústí, kde bylo jenom jedno družstvo, vybírali jen silnější kusy, aby byla šance vyhrát. Na rovinu říkám, že z tohoto důvodu jsem se také v neděli ulil z (mini)turnaje, protože ačkoliv mini, tak pořád turnaj, i kdyby jenom názvem. Opravdu rád mám klasický nedělní volejbal a je mi jenom líto, že tou Lomnicí někteří z nás o neděli v BT přichází. Toť mé oficiální vyjádření k turnajové problematice.

Kondiční | 18.01.2012

Musím na to taky zareagovat. Co se týče Zdendy, tak s ním pojedu hrát rád, protože se svojí výškou udělá ve hře kus dobré práce. Nikdo nejsme tak dokonalí, aby jsme ty chyby nedělali. Ale je zapotřebí napsat, ano já jedu, což však byl u předchozích turnajů problém. Problém však nebyl u Vás Blaženky i když si na jeden malý vzpomínám, ale u nás Blamužů. Proto jsem byl rád, že jsme jeli v sestavě 3 + 3. A jak by se tento turnaj hodil náhradník, kdy mi odešly záda. Jinak je nás tolik, že se daj udělat dva vyrovnané týmy, které se můžou mezi sebou střídat a ještě můžou mít sebou náhradníky (1+1 nebo 1+ dvě), se kterými by jsme se mohli střídat po podání. Ale pokud jsme se příhlásili na ligu, kde se hraje 4 + 2, tak je fakt dobrý tam jet v tomto složení. Jinak je lepší jezdit jen po normálních turnajích.Za sebe říkám, ano jezdím na turnaje s tím, že chci vyhrát, takovou mám náturu, ale nikdy, když se nedařilo, jsem se na nikoho blbě nepodíval a akci si užil. Osobně nemusím s Blaženkami vyhrávat, ale stačí mi mít ze hry dobrý pocit a akci si užít. Zatím se mi všechny akce s Vámi líbily a doufám, že to tak zůstane. Jenom jako příklad uvedu např. : 1. Zbyněk, Já, Jirka, Zdenda, Petra, Irča, Květa , Romča , 2. Pepa, Dušan, Pavel, Libor, Renata, Šípková, Míla, Dana. Pak už to je jen o tom se dohodnout, dle potřeby a volného času se vyměnit. Jo, když už jsem se tak rozepsal. Myslím si, že Zdendu nikdo nevyřazuje. Spíše si do něho někdo rýpne, ale všiml jsem si, že je v poměru tak 50 na 50, kdy prvních 50 je bez jeho naběhnutí a druhých 50, po jeho naběhnutí. Tak Blaženky a Blamuži, reagujte.

Fialka | 18.01.2012

Díky Mílo, naprosto s tebou souhlasím a dobu přemýšlím, jak to napsat, ale líp bych to nevyjádřila. Mám stejné pocity, chodím si zahrát hlavně proto, že se potkám z bezva lidmi, se kterými se dobře bavím. A když se někdy vydaří nějaké dobré umístění na turnaji, je to jen bonus......

Lehký povzdech

Míla | 18.01.2012

Ahoj,
tak je mi nějak, Blaženky, smutno. Na turnaje s Vámi jezdím strašně ráda. Vždycky to tak bylo. Vždycky jsem jela za fajn dnem, fajn lidmi a fajn zážitky. A vždycky jsem si hru chtěla užít. Těžko říct, jestli si ji se mnou užíli i ostatní. Z posledních příspěvků a turnajů cítím, že se jede hlavně proto, abychom vyhráli, jinak nemá smysl jezdit. Mrzí mě to. Výhra byla vždycky bonus, něco navíc k tomu skvělýmu dni a zábavě. Teď se mám zamyslit, jestli má smysl tam jezdit, když v sestavě třech žen není šance vyhrát. Asi není, ale parta lidí, která se pravidelně schází každou neděli má najednou přemýšlet, kdo je nejslabší. Koho nevezmem? S někým už rovnou nepočítat? Lidi, co blázníte?Tady toho já se zúčastňovat nechci. Chci se s Vámi bavit při hře a ne být na turnaji nervózní jako pes, že to kazím. Možná si poklepete na čelo, ale radši budu dál jen pravidelně chodit jen na nedělní příjemná odpoledne. Asi nejsem úplně sama, kdo to tak cítí, nikdo to nechce jitřit, ale já mám potřebu to vyventilovat. Naše akce jsou skvělý, vzpomeňte na Silvestra a Zdendovy úžasný fotky. Připomněla jsem si všechno pěkný s Vámi a co už toho bylo. Chtěla bych, aby to tak bylo dál, ale jestli se takhle začnem kastovat, tak už nám Zdenda asi moc fotek nenafotí.
P.S.Mimochodem, všimli jste si, že na to nám je Zdenda dobrej?

Re: Re: Re: Re: Re: Lyžování.

Dana | 21.01.2012

Teda jak u blbejch na půdě :-). To je domluva, taťko :-).

Re: Re: Re: Re: Lyžování.

Taťka | 20.01.2012

sedačka tam je (třímístná), ale já nejedu...
jedu na běhačky...

Re: Re: Re: Lyžování.

Petra | 20.01.2012

je tam sedačka? a v kolik chcete jet?

Re: Re: Lyžování.

Ingrid | 20.01.2012

Já bych teda raději na Labskou.Je to má oblíbená sjezdovka.Tak jestli mě můžeš vzít budu ráda.Pro Petru....jestli Pavel pojede a vezme mě,tak pojedu na Labskou.Dík.

Re: Lyžování.

Taťka | 19.01.2012

taky bych jel, taky na dopoledne a taky bych mohl někoho vzít... chtělo by se mi na Labskou...

Re: Re: Lyžování.

Ingrid | 18.01.2012

Já bych jela taky jenom na dopoledne.V pátek se ještě domluvíme.Zatím dík.

Petra | 18.01.2012

Ahojda, já chci jet s klukama dopoledne taky někam na hory - možná Černá důl - mohla bych Tě asi vzít taky, ale chci jet jen na dopoledne...

Dana | 17.01.2012

My možná pojedeme, ale zatím s otazníkem....

Lyžování.

Ingrid | 17.01.2012

Nemá někdo chuť si v sobotu zalyžovat ( sjezdovky ) ? Zbyněk nemůže ,tak kdyby mě někdo vzal sebou ( sice slabší kus ),ale sama, byla bych ráda.Myslím to lyžování-slabší kus.

Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj lomnice

dušan | 17.01.2012

pokud se do neděle nic nezmění,tak mužu taky jet.

Re: Re: Re: Re: Turnaj lomnice

Ingrid + Zbyněk | 17.01.2012

Haha...to je samá přednost.Zbyněk jede určitě a já pojedu také,ale můžu střídat...haha.Samozdřejmně ženu.

Re: Re: Re: Turnaj lomnice

pepa | 17.01.2012

pokud nebude dost lidí tak se přidám.

Re: Re: Turnaj lomnice

Fialka | 17.01.2012

Můžu, ale dám přednost těm, kteří ještě nebyli a chtějí si zahrát..

Re: Turnaj lomnice

Petra a Erik | 16.01.2012

Erik jede a já pokud nebude dost ženských můžu taky...

Re: Re: Re: Re: Turnaj lomnice

Míla | 16.01.2012

Tož jestli se vyřazují ženy a slabší kusy, tak to taky nejedu.

Re: Re: Re: Turnaj lomnice

Renata Š | 16.01.2012

já taky ne

Re: Re: Turnaj lomnice

Dana | 16.01.2012

Neboj, já nejedu :-).

Re: Turnaj lomnice

Taťka | 16.01.2012

já s tím počítám, ale asi tam nemá cenu jezdit 3+3...
tak se nad tím všichni zamyslete...

Turnaj lomnice

Dana | 15.01.2012

Ahoj, teď 22.1. je další kolo ligy v Lomnici. Kdo můžete, napište se. Dík.

Ještě jeden dotaz. Nemáte prosím někdo náhodou volnou simku (t-mobile)?

Re: Silvestr 2011

Tiskovej | 19.01.2012

Zdendo fotky dobrý(až na růžového pantera:-)) ),ale mohl bys ten foták občas půjčit Liboroj,aby jsi se tam taky někde objevil :-)

Kondiční | 15.01.2012

Raději jsem si ty fotky neměl ani prohlížet. Ale Jirka ve svým pižamku za to stál.

Re: Re: Re: Silvestr 2011

Mlčoch | 15.01.2012

Jestli si myslíš, že to ustojíš a neohrozíš si tím žádná přátelství... ;-)

Re: Re: Silvestr 2011

Barka | 15.01.2012

P.S. Možná je na čase, změnit oficiální fotku tiskovýho...:-)))

Barka a spol. | 15.01.2012

Jsme nadšení z Alfréda "džei" Kwaka. Ten je prostě k sežrání:-)))

Silvestr 2011

Mlčoch | 15.01.2012

Kdo si počkal, ten se dočkal.

Re: Koláč

Míla | 14.01.2012

Děkujem, byl výbornej, ať už ho pekl Pepča nebo ty. Už se těším, až ho zkusím. Teď jdu zrovna péct, čekáme návštěvu a kdyby náhodou nic nepřinesli ke kávičce, tak ať něco máme:-) Škoda, že už mám rozválený těsto na štrůdl...
P.S. Fakt, Dano nic nenoste:-) Jen laškuju:-)

Koláč

Renata Š | 14.01.2012

píšu recept na jablkový koláč co vám minulý týden upekl Pepa

Jablkové piškotové řezy

5 vajec, 25 dkg cukru, 25 dkg polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, kakao, vanilkový cukr, skořice, jablka
Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme sníh, mouku a prdopeč. Na plech dáme pečící papír, vymastíme a vysypeme strouhankou. Naklademe jablka nakrájená na kolečka nebo nudličky, posypeme vanilkovým cukrem a skořicí. Nalijeme polovinu těsta, do druhé přidáme kakao a nalijeme navrch. Po upečení vyklopíme na druhý plech, odstaníme papír a posypeme moučkovým cukrem.

Dobrou chuť

Re: Miniturnaj

Mlčoch | 14.01.2012

Já ještě nevím...

Re: Re: Re: Re: Miniturnaj

pepa | 14.01.2012

my jdeme oba

Re: Re: Re: Miniturnaj

Ingrid + Zbyněk | 14.01.2012

Oba......

Re: Re: Miniturnaj

dušan | 14.01.2012

fialky jdou oba

Re: Re: Miniturnaj

Míla | 13.01.2012

Tak já jo, Libor nevím.

Erik a Petra | 13.01.2012

Erik ano, Petra ne

Dana | 13.01.2012

Jirka jo, já nevím...

Miniturnaj

Míla | 13.01.2012

V kolika přijdete na turnaj? Dáme dvě nebo tři družstva? Nachystáme něco?

Záloha Krakov

Ingrid + Zbyněk | 12.01.2012

Všichni, kdo jedou na zájezd do Polska ,přineste v neděli na volejbal zálohu os/ 700 Kč. Celková cena pobytu je 1200 Kč na tři noci se snídani.Budou se objednávat 3 studia ( 2+2 ).

Re: Kdo jinému jámu kopá...

Míla | 11.01.2012

Takhle já vyplachuju slivovici a pak vyplivnu... Ale nevím, zda by tohle zrovna on udělal... Asi ne. Musel polknout, chudák, v bednabusu si netrouf plivat:-)

Kdo jinému jámu kopá...

Dana | 11.01.2012

Asi křeč...Nebo vosa? :-) ...

Re: lyže

Dana | 11.01.2012

My se sice asi taky chystáme, ale je teprve středa, takže uvidíme. Ale určitě na lenošky :-).

Re: Re: Re: lyže

Taťka | 11.01.2012

vždyť říkám, lenoši jdou na sjezdovky :-D

Re: Re: lyže

Ingrid + Zbyněk | 10.01.2012

My asi jedeme ,ale solo.Přijedou mladý,tak jedeme společně,Možná se někde potkáme při sjezdu. Labská ,nebo Herlíkovice.

Re: lyže

Erik a Petra | 10.01.2012

Pokud zdraví a počasí dovolí, přidáme se - minimálně jeden kus...

lyže

Taťka | 10.01.2012

Milé Blaženky a Blamuži, na sobotu nám hlásí relativně dobré počasí, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by se někdo nepřidal a nevyrazi si s náma na běžky... okruh bude příjemný a zvládnutelný. (Benecko - H. Mísečky - Benecko)
Nabízím i alternativní řešení pro lenochy - sjezdovky... třeba Labská

Turnaj

Míla | 09.01.2012

Ahoj. Na neděli je domluven od čtyř do sedmi miniturnaj s Klídkem.

dopitná

dušan | 08.01.2012

ahoj blaženky. na dnešní trenink si vemte pulitr.musíme dodržovat pitný režim.

Re: Re: KRAKOV

Míla | 08.01.2012

Jsme na tom stejně jako taťka;-) A vzhledem k tomu, že žádný z objektů nekončí magickým číslem 202, tak budeme rádi za každý objekt, kde nebudeme spát na zemi;-)

Záznamy: 1851 - 1900 ze 6645
<< 36 | 37 | 38 | 39 | 40 >>