Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Volejbal

Míla | 02.10.2011

Tak od čtyř v Třemešný.

Re: Volejbal

Taťka | 02.10.2011

možná přijde i kouzelník
:-D

Volejbal neděle

Míla | 01.10.2011

Ahoj Blaženky, v neděli volejbal od tří, má být pořád pěkně, tak se sejdem venku na antuce. Zábřezští by mohli vyvézt managerku chvilku na sluníčko, ať si trochu opálí sádru. Osobně by mi nevadil volejbal na Zábřezí, tak se k tomu vyjádřete. Renča s Pepou hlásili, že nemohou, ale možná by se přidali mladí z Plazů:-)
P.S. Poděkování šesti Blaženkám za dnešní reprezentaci:-)

Re: Volejbal neděle

Míla | 02.10.2011

P.S. Pro managerku by bylo asi lepší Zábřezí, nemám pravdu?

turnaj - klídek

Dana | 28.09.2011

Na turnaj by šel Lukáš Fof. Jirka kdyby vás bylo málo.

Re: turnaj - klídek

Renata Š | 29.09.2011

chtěla jsem se zeptat v kolik máme být v BT. A je to v tělocvičně za každého počasí?

Re: Re: turnaj - klídek

Rejpal | 29.09.2011

Pomaleji psát, pečlivěji číst...

Re: Re: Re: turnaj - klídek

Renata Š | 30.09.2011

Omlouvám se, ale z toho množství příspěvků jsem zrovna tento nečetla. A ty rejpale nebuď takový pedant. Kdybys byl co proto napíšeš to klidně ještě jednou.

Re: turnaj - klídek

Mlčoch | 29.09.2011

Jakpak to? Myslel jsem, že Jirka je tutovka...

Pár fotek z Ústí...

Mlčoch | 27.09.2011

... odkaz ve Fotogalerii.

Re: Pár fotek z Ústí...

Dana | 27.09.2011

Dobrý :-).

Re: Re: Pár fotek z Ústí...

Míla | 27.09.2011

Jééé, myslím, že z Ústí by si jeden Blaženka mohl odnést titul: "Létající Čestmír"...:-)

Re: Re: Re: Pár fotek z Ústí...

Mlčoch | 27.09.2011

A ne jeden Blažmuž? ;-)

Re: Re: Re: Re: Pár fotek z Ústí...

Míla | 27.09.2011

No jo, myslím, že jo... A pak že fotíš jenom baby a chlapečky na fotbale, viď?:-) Blbost...Tentokrát v hlavní roli: "Létající Čestmír"

Turnaj 1. října

Míla | 27.09.2011

Ahoj, poslala jsem všem SMS ohledně sobotního turnaje v BT. Bližší informace:
Sraz v 8. 30 hodin, účastní se 5 družstev, zatím plánují tělocvičnu, ale má být pěkně, tak ještě zvažují. Od tří hodin je domluveno posezení na Dubině, objednána dvě jídla, ze kterých můžete vybírat(svíčková a výpečky). Společenské posezení je plánováno do večera, při kytarách, dobrém pití a masové směsi.
Zatím se ozvala Romča, že by snad mohla, vím o Jirkovi a tím mi to končí...Já mám hejblá záda, nevím, jak do soboty, spíš se nepočítám, Libor asi dělá, Dušan prý jede do Prahy, Dana má sádru a Péťa Drakiádu, Pavel nemůže...Takže suma sumárum, kdo se neozval, tak v podstatě musí:-)
P.S. Nabízel se Pavel Lhota, že by si rád zahrál, tak kdybychom prý potřebovali chlapa...Zvažte:-)

Re: Turnaj 1. října

Dana | 27.09.2011

Chlapů bude teda málo, co? Ale Pavel měl něco se zádama, už je dobrej?

Re: Re: Turnaj 1. října

Mlčoch | 27.09.2011

Hmm, nehlásil jsem se, neboť jsem předpokládal přetlak, vzhledem k tomu že jde o jedno družstvo. Jak to tak čtu, kdyby bylo potřeba, tak můžu.

Re: Re: Re: Turnaj 1. října

Ingrid | 27.09.2011

Já bych ráda,ale opět pracuji. Zbyněk má fotbal.

Re: Turnaj 1. října

Míla | 27.09.2011

Renča s Pepou by snad mohli. Díky, díky, díky:-)

Přátelské posezení......

Ingrid + Květa | 26.09.2011

Blaženky a Blamuži.Všichni jste zváni na malou oslavu narozenin ( 25+25 ) v sobotu 19.11. v 17.00 hodin, která bude na Zábřezí v klubovně.Účast je pro všechny povinná !!!!!!! Zve vás Blaženka Ingrid a Blaženka Květa. Chce někdo pozvat osobně ?????

Re: Přátelské posezení......

Dana a Jirka | 27.09.2011

Díky za pozvání, nám to stačí takto :-).

Re: Přátelské posezení......

Taťka | 27.09.2011

já bych radši to osobní pozvání, s těma koláčema, jak jsi o tom mluvila v neděli :-)))

Re: Re: Přátelské posezení......

Míla | 27.09.2011

I my, i my. i my...:-) Chtěla jsem napsat: I já, i já, i já... ale toho by se zas někdo moh chytit...-)

Re: Re: Přátelské posezení......

Dana | 28.09.2011

No počkat, o koláčích nic nevím :-). Pokud se zve s koláčkama, necháme se pozvat taky osobně :-).

Re: Re: Re: Přátelské posezení......

Míla | 28.09.2011

I s rohovejma...Pro svobodný...:-)

Re: Re: Re: Re: Přátelské posezení......

Mlčoch | 28.09.2011

Mě to nepřekvapuje, sliby chyby. Ingrid se snaží z koláčů vykroutit :(

Re: Re: Re: Re: Re: Přátelské posezení......

Ingrid | 28.09.2011

.......už jdu zadělávat těsto.

Re: Re: Re: Re: Re: Přátelské posezení......

Taťka | 29.09.2011

pamatujete? naposledy takhle slibovali kuželky :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přátelské posezení......

Mlčoch | 29.09.2011

Už u někoho z vás byla? Kdyžtak to tady hlaste, ať máme přehled :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přátelské posezení......

Taťka | 29.09.2011

asi čeká až jí vykyne těsto... no to budou asi koláčky jaké svět neviděl :-D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přátelské posezení......

Míla | 29.09.2011

Hlásím: 5. květen zatím nic... A to to k nám má nejblíž...:-)

Lazar :-)

Dana | 26.09.2011

Ahoj, tak mám sádru na tři týdny. Ještě ráno jsem doufala, že doktor řekne, že to je dobrý a dá mně třeba ortezu. Zatím se tedy nebudu účastnit žádných sportovních aktivit :-). Mějte se a hlavně tři úrazy stačí, hrajte opatrně :-).

Turnaj

Dana | 25.09.2011

Dle prvních informací Blaženky vyhrály skupinu. Tak držíme pěsti dál :-).

Re: Turnaj

Dana | 25.09.2011

Dle dalších informací skončili 6.

Re: Re: Turnaj

kulturní | 25.09.2011

Chtěl bych poděkovat spoluhráčům za hru,reprezentaci blaženek a hezky ztrávenou neděli.Velké poděování patří také fanouškum a Daně,která nám držela doma pěsti. Také děkuji Blažence Květě,která se zhostila vynikajícím způsobem hostování v týmu míšenek a i zde dělala čest Blaženkám. Děkuji

Re: Re: Re: Turnaj

Míla | 25.09.2011

Byl by to celkem pěkný den, nebýt posledního zápasu. Příště ale nedovolím, co by řidič v autě, abyste ho ještě půl cesty domů řešili:-) Jinak se již teď omlouvám z úterního volejbalu, jsem a budu bolavá.

Volejbal-Ústí

Dana | 21.09.2011

Ahoj, na turnaj máme postavit jedno družstvo a máme vzít 2 - 3 hráče navíc, sestaví se družstvo ZBYTEK. Bude se hrát 3 + 3, ale pokud to nebude soupeři vadit, dá se dohodnout na 4 + 2.

Re: Volejbal-Ústí

Dana | 22.09.2011

Jejda, tři Blaženky, tak se hlaste na turnaj :-). Slíbili jsme to, tak snad to jedno družstvo dáme. Já se omlouvám, v pondělí jdu na sádru :-( . Ale Jirka může. Bez tiskovky, aby mně tady nebylo smutno :-))).

Re: Re: Volejbal-Ústí

Dana | 22.09.2011

Teda, to se nemusíte stydět :-). Takže podle toho, jak vím, že můžete (nebo jste nedali vědět, že nemůžete :-) ), navrhuji družstvo : Fialovi, Senetovi, Jirka, Petra. Snad by (dle náročnosti túry) mohl vypomoci Zdenda, Renča s Pepou spíš ne, prezidentovi nevím a Romča nevím.

Re: Re: Re: Volejbal-Ústí

Mlčoch | 22.09.2011

Náročnost túry je předem neznámá, zatím víme jen počáteční místo. Cíl a trasa se uvidí... Pokud se přijedu v neděli podívat, tak až trochu později, dopoledne to vezmu přes BT.

Taťka | 22.09.2011

navrhuji, aby managerce nebylo smutno, udělat tiskovku u ní v obýváku. Na pergolu bude už asi zima :-)
kdybych mohl hrát, tak bych taky jel, ale takhle zase možná přijedeme fandit...

Květa | 23.09.2011

V nedeli do USTI mohu K.

Re: Re: Re: Volejbal-Ústí

Dana | 23.09.2011

Bezva. Tak s tím počítej.

Re: Re: Re: Re: Volejbal-Ústí

Renata Š | 23.09.2011

Je vás dost tak my nepojedeme. Počítejte s tím. A ať vyhrajete

Re: Re: Re: Re: Volejbal-Ústí

Dana | 24.09.2011

Romana nejede.

Labe

Petra | 20.09.2011

Milé Blaženky, tak maškärní na Labi je 22.10. Zamluvila jsem nějaké rafty. Cena je 350 Kč, téma piráti. Potřebuji vědět, kdo pojede kvůli potvrzení míst...

Re: Labe

Ingrid | 21.09.2011

Prezidentský pár nejede.

Re: Re: Labe

Renata Š | 21.09.2011

Já taky nejedu, mám sraz z lázní. Tak to vyjde snad příští rok. Nevím jak Pepa, ale určitě dáme vědět.

Re: Labe

Dana | 21.09.2011

Ahoj, já bych jo, ale uvidím až zítra, jestli mně nedají sádru.
Jirka podle sezony. Myslí si, že bude mít frmol.

Re: Re: Labe

Erik | 22.09.2011

Jelikož už vím, že sádru máš, tak ti jí zkrátka před Labem sundají nebo ti jí když tak sundám já. No a Jirka si v tu sobotu vypne na vodě se uvolní a vše dožene v následujících dnech. Jinak přeji brzké uzdravení.

Záznamy: 2201 - 2250 ze 6645
<< 43 | 44 | 45 | 46 | 47 >>
Přidat nový příspěvek