Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Re: Zkouška

Taťka NNK | 10.08.2011

Tak já se teda radši ozívám...protože tresty, které vy si dokážete vymyslet, jsou určitě hrozné... :-) a z toho bych se už asi nevzpamatoval...
místo toho aby jste mě pochválily, že dělám nábor nových členů do vašeho Fanklubu, tak mě tady budete popotahovat :-)
Ale nebojte se mám vás pořád rád... a budu pro vás vymýšlet další a další hodnotné sportovní akce.
NNK

Re: Re: Re: Re: Re: Zkouška

Barka | 11.08.2011

No však, díky Tvým aktivitám zavádím členské příspěvky:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zkouška

Taťka | 11.08.2011

jakpak to? co jsem zase provedl?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zkouška

Barka | 11.08.2011

Nic jsi neprovedl. Jen jako pokladník cítím možnost peněz do společné kasy, zavedu-li příspěvky, tak vzhledem k počtu členů ve fanklubu si moje kasa polepší:-) To je rovnice:
Počet členů fanklubu x členský příspěvek = spokojený pokladník

P.S. Platíte každej zvlášť, nebo to zatáhneš za oba???:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zkouška

Taťka | 11.08.2011

copak, to ti chyběj peníze na schodiště? proto jsi taky spěchala na to, aby se stali členy Fanklubu i hráči ze Lhoty...?
To abychom se taky těšili na brigády v akci "Z", že?
:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zkouška

Barka | 11.08.2011

V klidu, schodiště je financovaný z výtěžku z turnaje a plesu, teď se snažíme pokrýt střechu:-)
P.S. Brigády v akci "Z"? "Zet" jako...? Tak na "Zábřezí" si brigádniči sám a netahej do toho fanklub, ani Blaženky:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zkouška

Taťka | 11.08.2011

jestli myslíš "Z" jako zeť, tak to ne, myslím jako to bývalo... "Z" jako zdarma :-)))
abych teda neurazil, tak za guláš a pivo :-)
P.S. ala na střechu mě nedostanete :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zkouška

Barka | 11.08.2011

No to nevím...Tebe je lepší šatit...;-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zkouška

Taťka | 12.08.2011

no nevím, nevím, s tím šacením.... asi budu muset komplet vyměnit šatník a koupit vše o číslo menší :-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zkouška

Barka | 12.08.2011

Taky jsem slyšela, že se po tom hubne, ale myslela jsem, že je to jen takovej BLÁbol a vono ne...:-)))

Odkaz na fotky z Vlčkovic

Míla | 10.08.2011

https://www.vlckovice.cz/obec/fotogalerie/album/170/

P.S. Ale není to ono, všechno na jedno brdo, moc mě to nebavilo prohlížet. 222 téměř stejných fotek. Jen to vepřový na rožni mě na chvíli vytrhlo z letargie:-)

Vzkaz od kondičního

Míla | 07.08.2011

"No děvčata, cíl šesté místo jste sice nesplnily, ale poslední jste taky nebyly. Je vidět, že máte pořád co zlepšovat. Budete muset na trénincích tvrdě makat. Karabinkou Vám přece nemůžu pořád vyhrožovat... No ale když to vlastně funguje...:-)"
P.S. Tak nevím, aby nepřišel o funkci...:-)

Re: Vzkaz od kondičního

Dana | 08.08.2011

Jooo, kdybys věděl, jak se v Kohoutově získává šesté místo, to by ses divil :-). Tvrdé trénování nepomůže .-). Ale nebudu to tady rozmazávat, čte to spousta lidí :-). My jsme vybojovaly 9. místo a byly jsme deváté. Myslím, že jsme si pěkně zahrály a pochytaly pár zkušeností :-).

Re: Re: Vzkaz od kondičního

Míla | 08.08.2011

Týýý jo, jsi mi to vzala z pusy, teda z prstů:-) Ten se bude divit, měl by ze své pozice(ne kondičního) zjednat nápravu, viď???:-)

Managerka je doma

Míla | 05.08.2011

Managerka je doma, vracím funkci, turnaj už teď řídí a koordinuje Dana:-)

Re: Managerka je doma

Dana | 05.08.2011

To je od tebe pěkný :-). Takže Renata naloží Romanku, já Fialku a Míla kapitánku. Sejdeme se kolem půl 9. v Kohoutově.

Re: Re: Managerka je doma

Míla | 05.08.2011

No nějak to tu bez tebe drhlo, tak jsem se "samozvala" zastupující managerkou (=takový malý diktátor), abychom vůbec daly dohromady ženstvo a neuřízly si ostudu tím, že bychom, ač jsme to slíbily, na turnaj nedorazily:-) Ale byla to docela fuška, nést na bedrech tuhle funkci, jsem ráda, že už jsi zpět:-)

turnaj Kohoutov

Renata Š | 04.08.2011

Ahoj Blaženky, jak to vypadá se sobotním turnajem. Bude nás vůbec dost? V kolik se tam sejdeme?

Re: turnaj Kohoutov

Míla | 04.08.2011

Takže pokud dobře počítám, dvě jsou do týmu málo:-) Lucka tentokrát nebude, Květa je nemocná, zbývám já (můžu a budu), Dana (může a pomůže), Irča (může a musí) a Fialka (nevím, jestli může, ale musí).To znamená, že se sejdeme o půl deváté v Kohoutově usměvavé, krásné a připravené hrát. Všechny.
Ahoj
Míla, toho času zastupující managerka týmu Blaženky s.r.o.
P.S. Budeme moc a moc rády, když nás podpoří Fanklub a potěr:-)

Trika

Míla | 31.07.2011

Ahoj, pokud byste někdo chtěl natisknout tričko nebo tílko(bílé, černé, růžové...:-)), dejte mi vědět. Chystám se tam, jen by bylo lepší si asi sehnat své, v Tescu teď měli nějaké slevy, trika bez rukávů (moc pěkný) byla jen pánská. Dámská jsem neobjevila. Chci tam zajít v týdnu od 8. srpna.

Turnaj Kohoutov

Dana | 28.07.2011

Ahoj, jen připomínám, že 6.8. je v Kohoutově ženský turnaj, dejte vědět, kdo jste doma a chystáte se hrát :-).

Re: Turnaj Kohoutov

Renata Š | 28.07.2011

já určitě pojedu

Re: Re: Turnaj Kohoutov

Bačkůrky | 01.08.2011

Protože jsme neodjeli na dovolenou, budu mít v sobotu volno na volejbal. Papapa

Re: Turnaj Kohoutov

Květa | 03.08.2011

Omluvte moji sobotni nepritomnost na turnaji v Kohoutove, ... zánět průdušek :-(

Re: Re: Turnaj Kohoutov

Míla | 03.08.2011

Přejeme brzké uzdravení. Šetři se a doma ať pomůže Vráťa, nebo sporťák:-)

Lidice pro otužilce

Mlčoch | 25.07.2011

... dnes hrají od 21:30 na Rozkoši. Jel by někdo?

Re: Lidice pro otužilce

Míla | 25.07.2011

My nee, máme narozeniny a svátky:-)

Re: Re: Lidice pro otužilce

Dana a Jirka | 25.07.2011

Tož malé Barce, Kubíkovi a Liborovi přejeme všechno nejlepší :-).

Re: Re: Re: Lidice pro otužilce

Malá Barka, Kubík a Libor | 25.07.2011

Děkujeme moc:-)

Re: Re: Re: Re: Lidice pro otužilce

Ingrid | 26.07.2011

I prezidentský pár posílá všem oslavencům moc přáníček.......

pepa | 26.07.2011

také se všichni připojujeme s velkou gratulací.

Velká Barka | 26.07.2011

Jako zástupce rodiny si dovoluji všem poděkovat za přáníčko:-)

Bačkůrky | 01.08.2011

Taktéž se připojujeme s gratulací !! Měli jsme rušný víkend - pracovní. Jen se chci ještě informovat, jak to vidíte s dovolenkou ?????. Počasí stojí za -- tak co s tím?

Míla | 01.08.2011

Děkujem i Bačkůrkovým:-) Romčo, tento týden jsem bez dětí, Libor velmi pracovně vytížen, takže byste jeli na dovolenou jen se mnou:-) Ještě dáme vědět:-)

Konečně výsledky

Míla | 24.07.2011

Tak jo, soutěž je uzavřena, stromečky vyhodnoceny...:-) Akce - proběhlé - kultura - výsledky soutěže:-)

Sporťák si vozí ..... v autě!

Míla | 24.07.2011

Milé Blaženky, nedá mi to, abych nenapráskala ještě zatepla našeho sporťáka. Jeli jsme se dnes na žádost dětí zlehka projet na Zábřezí na kole a koho si myslíte, že jsme potkali, kterak si vozí svou ... (zadeček na pět písmen a zadek to není...) v autě??? Sporťáka!!! A ještě na nás troubí, abychom si ho všimli...:-)

Re: Sporťák si vozí ..... v autě!

Taťka | 24.07.2011

já totiž sportoval už ráno... víš?

Pár fotek ze Šárovcovy Lhoty

Mlčoch | 24.07.2011

... odkaz ve Fotogalerii.

Re: Pár fotek ze Šárovcovy Lhoty

Míla | 24.07.2011

Tak to teda nevím, jestli nebudou chtít fanklubáci ze Lhoty honem zrušit členství:-)))

cyklovýlet II

Taťka | 23.07.2011

Ahoj Blženky, nevím proč ale Barka mi psala něco o tom, že snad chcete bojkotovat můj cyklovýlet. Psala něco o tom, že snad pojedu jenom s doktorem... jestli je to kvůli hlášenému počasí, tak bych vám po vzoru našeho Karase mohl slíbit, že pršet nebude ... ale věřte dneska Karasům :-)
Takže bych to upřesnil zítra ve 12:00, podle aktuálního počasí...
napište mi prosím, kdo pojedete, samozřejmě za příznivého počasí, abycho nečekali na někoho kdo nejede.
Sportu zdar :-)

Re: cyklovýlet II

Dana | 23.07.2011

Já se omlouvám, nemám kolo ani sílu na 50 km. Ale třeba by se to dalo přesunout na někdy mimo turnaj.

Re: Re: cyklovýlet II

Taťka | 24.07.2011

přesunout to nelze, lze to pouze někdy jindy zopakovat :-)
a to že nemáš kolo je jen výmluva... kolo máš výborný... dvousedadlový ( jedno sedlo pro vlka :-) )
P.S. cyklistiku doporučuje jako relaxaci 11 z 10 sporťáků :-)

Re: Re: Re: cyklovýlet II

Dana | 24.07.2011

A ten poslední říká, že gauč je gauč :-).

Libor a Míša | 24.07.2011

Když to nejde přesunout, tak to zopakujme jindy. Týden byl náročný a včerejšek taky. Užij si volný den s Lenkou.

Erik a Petra | 24.07.2011

Nejedeme. Teda jedeme, ale se podívat za Honzíkem na tábor. No a kdyby jsme nejeli za Honzíkem, tak já bych asi stejně nejel, docela jsem po včerejšku vyčerpanej, Petra by snad jela, ale to je vlastně jedno, protože jedeme za Honzíkem. No vlastně ani Pepík by nemohl jet, protože je trošku nemocný. Kdyby byl ale zdraví, tak říkal, že by jel. Takže na závěr, fakt dnes nemůžem.

Taťka | 24.07.2011

TAKŽE TO PRO VELKÝ ZÁJEM RUŠÍM!!!
Tak kamarádi, snad to zkusíme jindy. Přeji hezkou neděli a příjemnou relaxaci po včerejší akci.

Re: Re: cyklovýlet II

Dana | 24.07.2011

Z toho plyne ponaučení, že jedna akce na víkend stačí :-). Už nám není ...náct :-).

zítra

Bačkůrky | 22.07.2011

Tak jak se to plánuje na zítra? Hlásím, že můj Martin pracuje a tedy s ním nemůžme počítat. Vzal na rychlo stavbu příček v domě u Kuby Karbna na Zdobíně.

Re: zítra

Dana | 22.07.2011

Tak to jsem zvědavá, koho teď za něho seženeš. :-)
Asi se domluv s Renatou, my vezmeme Křivana.

Re: zítra

Dana | 22.07.2011

Teď jsem dostala zprávu od Jardy ze Lhoty, že se hraje na dvou antukových hřištích za každého počasí, protože zítra bude pálit slunce :-).

Záznamy: 2351 - 2400 ze 6645
<< 46 | 47 | 48 | 49 | 50 >>
Přidat nový příspěvek