Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Sobotní turnaj.

Míla | 25.02.2011

A ty se Libore divíš, že si spolu nerozumíme??? Myslím, že teď všechny Blaženky pochopily, čí je to vina...-)
P.S. Moje, neumím latinsky...:-) Ještě, že se to dá najít na netu...:-) Přeju klidnou službu a noc.

Re: Re: Sobotní turnaj.

Libor | 25.02.2011

Zdendo, aequam memento rebus in arduis servare mentem, neboť amicus certus in re incerta cernitur. Střídám též. A neboj se, klidně piš, protože nulla dies sine linea.

Dana | 25.02.2011

Tak fajn, už jsem si myslela, že se nám z toho volejbalu ztratila ta pohoda a fajn pocit, že něco pro sebe děláme a trochu se taky zasmějeme. :-)))

Re: Re: Re: Sobotní turnaj.

šípková | 25.02.2011

a já bych si taky ráda zahrála hlavně pro radost....

dušan | 25.02.2011

připojuji se k souhlasu. i já se budu střídat.

Jirka | 25.02.2011

Souhlasím se Zdendou, rád budu střídat.

Re: Sobotní turnaj.

Mlčoch | 25.02.2011

Od odpoledne přemýšlím, jestli vůbec reagovat, nebo to nechat být. Jsou jistě horší věci na světě.
Protože jsem už dlouho nic nenapsal, tak nakonec reagovat budu, snad tím nikomu nezkazím náladu, to není účelem.

Míla hezky napsala, že by chtěla hrát hlavně pro radost. To asi všichni.
Snad to možná myslela i tak, abych nebyl zítra nas...., to nevím...

Samozřejmě že i já bych si chtěl zítra trochu zahrát. Moc se mi s tím ale neslučuje, aby dva z nás půl dne proseděli. Vlastně více než půl dne, protože někdy družstvo nebude hrát vůbec. Jezdíme v neděli na volejbal všichni, takže bychom se měli střídat všichni, to je moje hlavní myšlenka. Klidně i po setech, to je jedno (pokud to pravidla dovolují).

Pokud však převáží názor, že jedeme hlavně pro vítězství, rád přenechám místo Pepovi (bez ironie), koneckonců hrál na méně turnajích než já.

Re: Sobotní turnaj.

Míla | 25.02.2011

Kdyby to nikomu z vás nevadilo, tak já bych chtěla hrát hlavně pro radost...
Děkuji za pochopení:-)

Sobotní turnaj.

Ingrid | 25.02.2011

Všechny vás zdravíme,já a Ernest.Byli jsme lyžovat na Labské a bylo překrásné počasí i pěkná lyžovačka.Oba jsme na turnaj celý (bez úrazu ).
Ovšem večer ,když jsem šla spát,tak mě ta sestava pořád šrotila v hlavě (bohužel ).Ani se už pořádně člověk nevyspí.
Tak se s vámi podělím na co jsem přišla......
Můj osobní názor je ,že si jdeme samozdřejmě zahrát pro radost,ale i vyhrát.Nedělní volejbal chodíme hrát také pro radost,ale když je špatně sestavené družstvo,tak je radost ...ta.. tam....
Myslím si ,že máme pět chlapů na stejné úrovni ( + - ).Všech 5 !!!! by mělo hrát v základu a nestřídat.!!!!!!!
Další dva ,Pepa a Zdenda jsou šikovní,ale ještě něco se musí naučit a hlavně zdokonalit.Proto se každý zápas budou střídat jen Pepa a Zdenda.Tak že kdo to necháme.....jeden zápas hraje Pepa a druhý odpočívá a obráceně ....Zdenda první zápas odpočívá a druhý hraje a tak pořád dokola.A kdo si myslí ,že to tak není,tak ať si vzpomene na neděli .Nějak se vytratila v jednom mužstvu pohoda ze hry.To je asi vše k mužskýmu pohlavý.
A teď ženy..: Jede nás šest žen a to znamená,že všechny budou hrát.Myslím si ,že jsme také celkem vyrovnané ( + - ).
Tým 1 : Ingrid,Jana,Míla (Dana ) + Ernest,Jirka,Libor
Tým 2 : Renča,Romča,Dana ( Míla ) +Dušan,Erik,Pepa(Zdenda)

Myslím si ,že na různých turnajích jsme se kolikrát vysřídali a že by jsme rádi hráli všechny zápasy,ale bohužel to nejde ,když je nás dost.Tak doufám,že s tím střídáním nebude žádný problém.
PS.....myslím tím tebe Zdendo.Asi se mnou nebudeš mluvit,ale já o tom dlouho přemýšlela a musela jsem to napsat.Nezlob se.

Jinak se na zítra těšíme a také na bárek.

Uznávám i jiný názor a samozdřejmě se podřídím většině.Ahoj kapitánka Ingrid.

Startovné

Barka | 25.02.2011

Prosím, počítejte zítra se startovným 50,-Kč na osobu, včera jsme se tak domluvily s babama, zbytek doplatím z pokladny. Děkuji.
Váš pokladník

Re: Re: Sobota - doprava

dušan | 25.02.2011

já beru auto a naberu v bt Erika a zastavím na zábřezí a mužu naložit další dva. je blbost, brát hodně aut. využijte možnosti a nechte se odvézt.

Re: Re: Re: Re: Sobota - doprava

Míla | 25.02.2011

Ne, jen reakce na Zdendu...:-)

Re: Re: Re: Sobota - doprava

Taťka | 25.02.2011

Ty asi znáš písničku od Mládka - Zkratky, že?

Re: Re: Sobota - doprava

Míla | 25.02.2011

My nejspíš taky autem. L.má noc v Na, neví, v kolik ráno přijede do DK, musíme odvézt B a K do ChH, a teprve pak přes DK do LB. Když pojedem FF, můžeme vzít tři B/F, když pojedem SS, vejde se nám B nebo F méně. Ale nezaručíme přesný čas odjezdu.

Re: Sobota - doprava

Dana | 24.02.2011

Jirka bere dodávku, ještě napíšeme, jak pojedeme ... dnes máme doma Oldříška, tak nemáme na nic čas :-)

Re: Sobota - doprava

Taťka | 24.02.2011

někdo jiný odvoz nenabízí???

Sobota - doprava

Mlčoch | 24.02.2011

Pojedu autem, takže nabízím svoz až čtyř B/F do BT, na Z, případně až do LB.

Re: lázně-chlapy?

Dana | 24.02.2011

Renato, prosím tě, jsou tam ženské MLADÉ jako ty, a ve Vítězné je to samý gentleman :-). Hlavně neztrať číslo, protože dnes tam nebyl (jestli teda neměl echo, že seš v lázních :-))).
Pěkně si to užívej, odpočívej a zase napiš :-)

Re: Re: lázně-chlapy?

renata š | 25.02.2011

je tu smutný, ale ani na mobil ti zatím nic jiného napsat nemůžu

Re: lázně-chlapy?

Míla | 24.02.2011

Tak tohle je dobrý tak pro Pepu a nám napiš na mobil, jak je to doopravdy..:-)))

lázně-chlapy?

renata š. | 24.02.2011

Tak chlapy to fakt nehrozí, vypadá to tu jak na srazu domovů důchodců. Je tady jedna 30.letá asi tak 2 ženské staré jako já a zbytek jsou důchodci a z toho ještě polovička manželských párů. Do víru vělkoměsta jsem ještě nedorazila, není s kým, takže jsem ani nezjistila, jestli nejsou celé Luhačovice zaplněné důchodci.To víte jako v hospodě ve Vítězné to asi nebude!!!!!!

Re: Re: Re: Tělocvična

Míla | 25.02.2011

P.S. Irča navrhovala i Podharť, myslím, že je ale dražší. Jinak mně je to fuk, jsem s vámi ráda a je mi jedno, jestli v tělocvičně za pětikilo nebo za čtyři stovky:-) Nebo na kole, nebo v hospodě....:-)

Re: Re: Tělocvična

Míla | 25.02.2011

Počítáš blbě...:-)
P.S. Jde trochu i o princip, v BT zima, sháníme klíče, zázemí žádný, rok možná dva se hrálo s každým druhým světlem zhaslým a nové fólie proti sluníčku jsou zkrátka ... Účinné??? To je to správné slovo? A zase zvyšujou nájem.

Re: Tělocvična

Taťka | 24.02.2011

nevím, nevím, ve Vítězný jsem se něco nahrál ale myslím si, že šetřit za každou cenu se taky nevyplatí...
1.) je tam hnusná podlaha - tvrdá a bolí z ní nohy
2.) to osvětlení taky nic moc...
ale dělejte jak chcete, já toho s váma zase tolik nenahraju, tak mi je to více méně jedno... záleží na vás...ale jestli dobře počítám, tak je to cca 5 Kč na jednoho za týden... vyplatí se to?

Re: Re: Tělocvična

Míla | 24.02.2011

Dobře mířená smeč jde do hřiště, ten, kdo netrefí, bude platit obložení...:-)
P.S. Vítězná má volné celé nedělní odpoledne...Kdybychom chtěli a chlapi po nás, tak není, kdo by v BT platil. Myslím, že jediní platící za celý týden jsme my a Zábřezí:-) A možná Klídek.

Re: Tělocvična

renata š. | 24.02.2011

Tak nevím jak se budou našim blamužům dávat v tak malé tělocvičně smeče

Tělocvična

Barka | 24.02.2011

Od 1. března se zvyšuje pronájem tělocvičny, za dvouhodinový trénink dáme 500,- Kč (namísto stávajících 400,-Kč). Jako pokladník musím konstatovat, že je to přibližně čtyřtisícový nárust za rok. Proto dávám ke zvážení, zda v tu samou dobu nezkusit domluvit tělocvičnu ve Vítězný (sprchy i hospoda v místě). Cena je 400,-Kč, při předplacení na měsíc vychází 380,-Kč. Tzn., že bychom ušetřili asi 4800,- za rok oproti BT.
P.S. Připouští se námítka, že s návštěvou hospody to zas taková úspora nebude. Ale když zredukujem i počet aut, snížíme i částku za benzín a ulehčíme životnímu prostředí:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal -Vítězná

Míla | 24.02.2011

To se mně fakt povedlo...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal -Vítězná

Taťka | 24.02.2011

chudák MĚCHUDÁK :-) ... nová přezdívka?

P.S. já vím, že překlepy se nekomentují, ale tenhle se ti povedl... je roztomilej

Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal -Vítězná

Míla | 24.02.2011

Vrať se zpátky nohama na zem, jsme spolu skoro 19 let...:-) Jsem nastydlá.
P.S. Jen na týden, to si ode měchudák moc neodpočine, že???

Re: Re: Re: Re: Volejbal -Vítězná

Taťka | 24.02.2011

Libor za chvíli odjíždí do Francie...Chápej, týden se neuviděj..:-))

Re: Re: Re: Volejbal -Vítězná

Ingrid | 24.02.2011

....na co????

Re: Re: Volejbal -Vítězná

Ingrid | 24.02.2011

......a no co????

Re: Volejbal -Vítězná

Míla | 24.02.2011

Já se musím šetřit, říkali doma:-(

Volejbal -Vítězná

Ingrid | 24.02.2011

Dnes jede i Jana,tak Blaženky připravte se ,ať soupeře rozdrtíme.Bude to těžký,ale my se nedáme.Když to dopadne,bude nás 6 +6.

Re: Re: Re: Re: Pozdrav z Luhačovic

Ingrid | 24.02.2011

Ty naše polovičky nic nepochopí......????

Re: Re: Re: Pozdrav z Luhačovic

Míla | 24.02.2011

Těch narážek bych, kapitánko, radši nechala, jinak nás tam naše drahé polovičky nebudou pouštět...:-)

Re: Re: Pozdrav z Luhačovic

Ingrid | 24.02.2011

U nás v reprezentaci máš místo pořád.Je nás stále málo....!!!
Jinak si to tam užívej a bacha na mužský....to známe z Vítězný !!!

Re: Pozdrav z Luhačovic

Míla | 23.02.2011

Vydrž, děvče, vydrž, za pár dní seš doma a zas budeš dřít do úmoru. V práci i doma....:-) Volejbal bude to poslední, po čem budeš toužit....:-))) Užij si to!

Pozdrav z Luhačovic

renata š. | 23.02.2011

Posílám pěkný pozdrav z lázní, zatím je to tu pěkné. Už mám za sebou 2 procedury a zatím bezva. Paní na pokoji taky dobrá. Jen mi chybí volejbal.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj

Míla | 23.02.2011

Zvaž to ještě, v případě,že tam budem třeba jen osm hodin, tak ti to vychází 0,625 litrů za hodinu, takže baj vočko jeden velkej panák po pěti minutách??? A není to málo???:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj

Taťka | 23.02.2011

no to by snad mohlo... :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj

Míla | 23.02.2011

V tom případě....Bude ti těch pět litrů stačit???:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj

Taťka | 23.02.2011

to možná vy, ale co já???
:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj

Míla | 23.02.2011

Néééé! Jedeme tam primárně za volejbalem!:-)

Re: Re: Re: Re: Turnaj

Taťka | 23.02.2011

A nekoupíme si pro tento případ vlastních 5 l medoviny? kdybychom jim to náhodou vybumbali? co se nevypije, to by se vzalo do hor ... aspoň pro některé :-)))

Re: Re: Re: Turnaj

Míla | 23.02.2011

Hlavně jestli si všimli, že máme DVĚ družstva a ještě DVA fandy..Aby ten doplněnej báreček stačil...:-)

Re: Re: Turnaj

Taťka | 23.02.2011

no to mají Blaženky pěknou pověst, když se kvůli nim musí doplnit "báreček"
Ale to je dobře :-)))

Re: Turnaj

Dana | 22.02.2011

Dodatek - odpověď na dotaz, kolik je družstev:

Je nás devět, dáme 2 sety do 20 bodů. (2x vy, 2x my, 2x Ústí, Syřenov, Dvůr, Česká Skalice) Snad to stihneme. Ale vybavili jsme báreček !!!!! Tak čau.

Dana : P.S. Ten báreček, dobrý nápad, ne? :-)

Turnaj

Dana | 22.02.2011

Ahoj, přeposílám vzkaz ohledně turnaje:

Ahoj,
píšu ohledně soboty. Jak bylo řečeno, začínáme v 9.Družstva jsem rozdělalila předem (nikoho extra neznám, tak je to nestranné) a udělala základní tabulku. Nasadila jsem jedno z vašich družstev (2) na první zápas. Prosíme, přijeďte o něco před 9, abychom začali včas. Někoho z druhého družstva poprosím o pískání prvního zápasu. Tak v sobotu! Helena

Záznamy: 3051 - 3100 ze 6645
<< 60 | 61 | 62 | 63 | 64 >>