Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: hory
Dana | 18.02.2011
Jéééé, píšou nám skoro z ciziny :-). Jak jste na tom na Pradědu se sněhem?
Re: Re: Re: hory
kv | 18.02.2011
Musí se jezdit na Ovčárnu,ve Studánce je jen sněhový poprašek.
Re: Re: Re: Re: hory
Míla | 18.02.2011
Koukám, koukám, když chce Květa k internetu, musí na Moravu...Doma asi Vráťa nedovolí..:-)
P.S. Máme s ním promluvit? Takhle máš dost drahý připojení... Cesta a pobyt...:-)))
Re: Re: hory
Dana | 18.02.2011
Psala Jana, jak to tam vypadá?
Nebo v tu neděli. Ale Jirka by jel raději na Černou nebo na Protěž. Tam si každej zahne kam chce.
Re: Re: Re: hory
Úplně malilinkatej rejpálek | 18.02.2011
Kam chcete a s kým chcete??? Berte tu Protěž.
Re: Re: Re: Re: hory
Dana | 18.02.2011
No a co, ty úplně malilinkatej rejpálku, pojeď a uvidíš, kam a s kým :-).
Re: Re: Re: Re: Re: hory
Ingrid | 18.02.2011
Ještě vyčkej ,dám vědět.Zbyněk by jel v neděli a já v sobotu i neděli.To zahejbání se mi libí......
Kuželky
Ingrid | 16.02.2011
Chtěl by si někdo zahrát kuželky na opravdové dráze pro kuželky.
Mám možnost to zajistit.Termíny jsou ,ale omezené.Volno asi ve středu a po dohodě o víkendu.Neplést s bowlingem.
Re: Kuželky
Taťka | 16.02.2011
já bych rád, i když mě po tom vždycky bolí zadek... a když to zajišťuješ ty, tak nehrozí kolize s odpolední ... :-)
Re: Re: Kuželky
Míla | 17.02.2011
To se divím, že ses nepodepsal Rejpal...:-)))
P.S. My bychom se na kuželky asi též přidali, jen u nás je to závislé na Liborovi.
Re: Re: Re: Kuželky
Taťka | 17.02.2011
rejpal se podepisu jen někdy na tvoje odkazy...ale Ireeenka to je kamarádka, do tý se nerejpe :-)
Re: Re: Re: Re: Kuželky
Míla | 17.02.2011
Ale upozornil si na termíny akcí, které se kryjí s tvými směnami...Takže jsi zarýpnul do těch, kteří je pro Vás s takovou velkou lááááskou připravují ...:-)
Re: Kuželky
Erik a Petra | 17.02.2011
Když trefíš dobrou středu nebo víkend, tak by jsme šli.
Re: Re: Kuželky
Ingrid | 17.02.2011
Dohodneme se třeba na volejbale ,ale myslím že to vypadá,až přijedeme z hor.Teď bude turnaj a pak jedeme.Myslím za týden.Ale dohodneme se buď na středu nebo víkend a hlavně který.
Re: Re: Volejbal -Vítězná
Renata Š | 15.02.2011
Já se omlouvám, ale přijdu tak o 10 min. později. Mám nějaké jednání
Re: Re: Re: Volejbal -Vítězná
Dana | 15.02.2011
Domluvte se s Romčou jak s autem, já jedu na volejbal rovnou z Trutnova.
Blaženkovská zábava
Míla | 12.02.2011
Přeji pěkné sobotní sluníčkové odpoledne Blaženky a Blamuži. Včera jsme s managerkou zamluvily předběžně v Třebihošti na 1. dubna zábavu, tak už začněte shánět něco do tomboly:-)
P. S.Pro ty, kdo nečtou kolonku "Kalendář akcí" - nedělní volejbal je tentokrát od pěti a výjimečně nic neslavíme. Maximálně Valentýna:-)))
Ples
Ingrid | 12.02.2011
Tak jste už někdo vzůru.Jak vám je. Užili jste si to? A co výhra pro prezidentský pár by nějaká nebyla?
Re: Ples
Míla | 12.02.2011
Ahoj. Máme pro tebe krááásnej kalendář! Zítra ti ho vezmu. Pro prezidenta nemáme nic. Má tebe a to mu musí stačit!
Nedělní volejbal
Míla | 09.02.2011
Ahoj Blaženky a Blamužíci. V neděli nejdou Jarolímci, takže pokud chcete, můžeme jít až na pátou hodinu. Prosím o Vaše vyjádření.:-)
Re: Nedělní volejbal
Dana | 09.02.2011
My jo.
P.S. Přidávám odkaz na zajímavé slevy služeb, pobytů a pod.. Nabídka se stále doplňuje. https://www.hyperslevy.cz/cela-Cr/8-2-2011-2-dny-na-horach-za-795-pro-dva!/
Renata Š | 10.02.2011
My bychom to taky od 5 mohli stihnout, budeme se vracet z Prahy.
Květa | 10.02.2011
Souhlasim s termínem od pate hodiny. Ve tri je jeste slunko vysoko.
:-)
Avon
Renata Š | 09.02.2011
Naše milá Avon lady, dnes jsem předala svoji objednávku panu prezidentovi, tak doufám, že ji nezapomene v kapse
Re: Re: Re: Avon
Renata Š | 10.02.2011
na volejbal jedu, ale měla jsem jet autem když jsem byla nemocná. Tak jsem myslela, že bych jela dnes
Zábava
Míla | 06.02.2011
Pokud chceme uskutečnit nějakou tu zábavu, jak by se vám líbil termín 18. března nebo 1. dubna (aprílová v retrostylu)? Na práci na zahrádce to je ještě brzo a některé Blaženky, které si neustále stěžují, že jim termíny nevyhovují, by měly mít ranní směnu...:-)))
Re: Zábava
Taťka | 07.02.2011
retro styl? to chceš ještě unosit kostým Pepíka, co?
nebo myslíš zlatá 80?
a to nejde udělat zábavu v sobotu, aby to bylo bez problémků?
Re: Re: Zábava
Míla | 07.02.2011
Nechci se teď nikoho dotknout a budu mluvit obecně; mám za to, že po našich akcích je každá Blaženka ráda za dva dny regenerace, než jde do práce...:-)))
Re: Re: Re: Zábava
Míla | 07.02.2011
Co do toho furt taháte kostýmy??? Nechte to na klubovejch trikách..:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Zábava
Taťka | 08.02.2011
Myslíš si, že už budeš mít zahojený bebíčka, který si uděláš na horách??? nechtěla jsi spíš napsat 1.5. ?
:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zábava
Ingrid | 08.02.2011
Já a bebíčka............hahaha.Viděl jsi mě snad padat !!!!
Nedělní volejbal
Renata Š | 05.02.2011
Omlouvám se ze zítřejšího volejbalu, stále mi není úplně nejlíp