Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Čechomor
Míla | 04.02.2011
Děkujeme Pétě za parádní tip. Byl to moc krásnej koncert a ostatní Blaženky můžou jen litovat, že radši třeba schůzovali.
P.S. Kulturní Blaženek je též na pravém místě, neboť frontman Čechomoru vzpomínal na dobu, kdy začínali a hrávali na tržnicích ještě pod panem Fialou..:-)
Re: Čechomor
Taťka | 05.02.2011
opravdu si zaslouží velkou jedničku...Míla by klidně mohla napsat vysvědčení :-)
a co se týče pana kulturního F. tak se asi rozešel s kapelou ve zlém, když se nejel ani podívat :-)
Re: Čechomor
Dana | 05.02.2011
Heleďte, nechte toho, celou dobu jsem vám záviděla, tak tady nedrážděte :-))).
Re: Re: Čechomor
Taťka | 05.02.2011
mluvím snad i za Barku, když říkám, že dráždit nechceme. Ale bylo to opravdu nádherný...opravdu zážitek!
I když jsou lidé (většinou mlčenlivý), kteří by to nedocenili :-)
Re: Re: Re: Čechomor
Barka | 05.02.2011
Ale klidně dráždi...To je samá práce a politika a na kulturu čas není..:-) Kam se ty Blaženky ženou...:-)
Re: Re: Re: Re: Čechomor
Míla | 05.02.2011
Pro ty, kdo už teď litují, že s námi nebyli, je zde nabídka dalších koncertů Čechomoru v březnu, jen je to už trochu bokem - 11.3. – Sydney, 15.3. – Adelaide, 19.3. – Melbourne, 26.3. – Brisbane, 1.4. – Launceston...
Ale jak říkám, jen pro ty, co je maj taky rádi a třeba se nemohli uvolnit z velmi důležitých povinností...:-)))
Zábava
Dana | 04.02.2011
Ahoj, teď mě napadlo, jak by se možná dolo urychlit vydávání tomboly, pokud bychom dělali zábavu a každý los by měl vyhrávat. Já bych to hned zapomněla. Ty lepší ceny vydávat pod číslem a ty menší (zákusek, chlebíček, coca.cola, vůně do auta, ...) nadepsat jako cena útěchy, nedávat tomu číslo, nechat to třeba na jednom stole a výherci by si vybrali sami bez našeho hledání...Tím by ubylo hledání tak poloviny cen...
Re: Zábava
Míla | 04.02.2011
Lepší nápad. Místo čtyřhodinového dělání chlebíčků a salámových dortů, který zasponzoruju a v lístkách si zase koupím a vyhraju zpátky, dám do kasy rovnou peníze...Bez časovýho stresu, nervů a v pohodě:-)))
Re: Re: Zábava
Dana | 05.02.2011
Tak počet chlebíčků a dortů vyděl 4 a dá ti to jen hoďku nervů a stresu. Hoďka se vydržet dá :-))).
Re: Re: Re: Zábava
Míla | 05.02.2011
Tři salámové dorty děleno čtyřmi je třičtvrtě salámového dortu...Neva, že čtvrtku "užeru", než to dám do tomboly???:-)))
Čechomor
Erik a Petra | 04.02.2011
Zpráva pro Pavla a Mílu- s lístky na koncert počkáme před Uffem - pro lepší orientaci - kdybychom se nedovolali tak u koček venku.
Turnaj Bělohrad
Renata Š | 03.02.2011
Chci upřesnit svoji učást, neúčast na turnaji.
Na turnaj nemůžu jet i když bych ráda Blaženky reprezentovala. 22.2. odjíždím do lázní
Čtvrteční volejbal
Dana | 01.02.2011
Ahoj, jak to vidíte ve čtvrtek? Já bych už docela šla. Kromě Míly a myslím Renči Š. se chystáte všechny? Dejte vědět. :-)
Re: Čtvrteční volejbal
Renata Š | 02.02.2011
Odhadla jsi mě dobře, já ještě nejdu. Nějak se nemůžu uzdravit, je pravda, že to udržuju ve stavu, že můžu chodit do práce, ale pokrok žádný.
Re: Re: Re: Re: Čtvrteční volejbal
Dana | 03.02.2011
Poslední zprávy...8....Tak už se nikdo neodhlašujte :-)
Ale na příští týden mám snad 2 nové.
Re: Re: Re: Čtvrteční volejbal
Dana | 04.02.2011
Posila myslím dobrá, tak ji příště zase vem :-).
Babský volejbal
Míla | 01.02.2011
Ahoj berušky, sice jdu zítra do práce, ale dobírám ATB a ve čtvrtek na ženském volejbale určitě nebudu. Myslím, že ani v neděli, maximálně jako kameraman, abyste mohli vidět, jak vaše hra vypadá a zda jste něco zlepšili:-)
P.S. Mám po těch šesti dnech v posteli sílu jak moucha, takže o nic nepřijdete:-)
Re: Re: Re: Babský volejbal
rejpal | 01.02.2011
to víš já se přiznám a ty mi budeš chtít dokázat, jakou máš sílu...viděl jsem tuhle ty modřiny co jsi udělala Liborovi :-)
takže se ti musím nesportovně nepřiznat .-)
Re: Re: Re: Re: Babský volejbal
Míla | 01.02.2011
No bodejť, bojíš se, že bych tě vyrichtovala tak, že by ti nezbyla síla už ani na blbý karty, viď?
Tajný výlet
Pavlína | 30.01.2011
Ingrid, rádi bychom se zúčastnili všichni tři Tajného výletu. Je to ještě možné? Kdy se to přesně koná a je určená věková hranice pro účast?
Re: Tajný výlet
Ingrid | 31.01.2011
Tak to bude nejmladší účastník zájezdu......no to není ,ale jen tak .
Nějaké dobré zápisné to vynahradí.Ale jelikož jste mladá rodina ,tak to zápisné může zatáhnout děda a babička......????
Poděkování
Pavlína & Oldíček | 30.01.2011
Milé Blaženky. Rádi bychom Vám spolu s tátou Oldou poděkovali za kasičku. Po dlouhém rozmýšlení o nejvhodnější investici jsme se rozhodli, že našeho malého křiklouna pošleme na cestu kolem světa. Bohužel, takhle malé děti samotné na loď neberou, takže po první cestě do Prahy jsme usoudili, že Octava Combi na převážení všech věcí je doopravdy malá, a že na dodávku kasička nedá, bude nejlepší si koupit pražskou výbavičku. Takže všem mnohokrát děkujeme za přebalovák, vaničku, mastičky, krémíčky, plínky, něco na sebe - aby byl fešák,... No málo toho není :-) A ještě mu něco zbyde, až trošku povyroste ;o)
Re: Re: Poděkování
Pavlína & Oldíček | 30.01.2011
Teď má zrovna dva dny brečavou, tak klíďo zítra :-)
Re: Re: Re: Re: Poděkování
Dana | 31.01.2011
Tos myslela jako že se mu stýská po babičce, co? No to je jasný :-).
Stromeček
Míla | 30.01.2011
Tak tu tak koukám z postele na ten náš pořád krásný, rozsvícený stromeček a přemýšlím, jak by mu tak asi v tuhle chvíli mohly konkurovat ty vaše (teď už beztak košťata),,,:-)))
P.S. Irčin PVC mop se nepočítá...:-)
Re: Stromeček
Ingrid | 30.01.2011
To jsi neměla říkat o mém stromečku...!!!! Každý normální člověk,má stromeček už uklizený a ty vaše košťata spálený...hahaha
Re: Re: Stromeček
Míla | 30.01.2011
My nejsme normální člověci, Irénko, my jsme Blažééénkýýý...:-)))
Rekapitulace
¨Míla | 30.01.2011
Dnes ne: Dana, Míla, Libor, Renča, Pavel, Květa
Dnes by mohli: Jirka, Irča, Kulturní, Pepa, Mlčoch..
Radši ne: Šípková
Neozvali se: Romča, Ernest a Erik
Re: Rekapitulace
Dana | 30.01.2011
Tak šup, šup na běžky. Asi zatáhnu žaluzie, abych neviděla to azuro a nezáviděla všem zdravým :-).
Re: Re: Re: Rekapitulace
Mlčoch | 30.01.2011
To nevím, např. já po obědě pojedu na výlet...
Re: Re: Re: Re: Re: Rekapitulace
Mlčoch | 30.01.2011
Tak, na kolo je zima a pěšky bych tam nedošel...