Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: turnaj
Taťka | 01.12.2010
OK
Re: Re: turnaj
Dana | 01.12.2010
Říkám 5, myslím 10 :-). Ne, první zpráva byla 8., teď 9. :-). Vše zjistím, až se ozvou.
Re: Re: turnaj
Ingrid | 30.11.2010
Máme tady nějakého šotka...?????
Re: turnaj
Taťka | 30.11.2010
tak kdy to vlastně je? 8, nebo 9.?
myslím si že původně se mluvilo o 8.1....
turnaj
Dana | 30.11.2010
Ahoj, přeposílám zprávu z Ústí:
Dobrý večer,
nevím, od koho jste se dozvěděli o volejbalovém turnaji v Lomnici a to V NEDĚLI 9. LEDNA 2011 od 9.OO hod. Chtěl jsem udělat v našem regionu mini turnaj 6 mužstev, které už máme. Ale že jste se přihlásili, zvažuji rozšíření družstev. Do týdne Vám dám zprávu o Vaší přihlášce na turnaj. Těší mě Váš zájem a zatím přeji hezké dny. Milan Potštejnský Ústí.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Zdeněk | 29.11.2010
Záleží na úhlu pohledu. Mám to ještě rozebírat?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Míla | 29.11.2010
Tak nevím, hlava mi to moc nebere, ale bránil jsi mě nebo jsi souhlasil s tím, že jsem praštěná???
P.S. Važ slova.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Zdeněk | 29.11.2010
Pavel by taky už mohl vědět, že lepší praštěnou než žádnou ;)
... a teď možná dostanu od někoho sežrat, že jsem si z uplynulých dvou víkendových školení nic neodnesl...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Míla | 29.11.2010
Přišla mi SMS od Pavla, asi se bojí veřejné diskuze...Ptá se mě, jestli Libor ví, že má praštěnou ženu... Co na to odpovědět...Snad jen: "Zeptej se Libora."
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Zdeněk | 29.11.2010
Nebuď pesimistka, najdi si na tom něco pozitivního :) Ale mě se na radu neptej ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Míla | 29.11.2010
Nevím, budu asi ten typ, co si potřebuje nabít víckrát..:-( Nebo mám prostě poslední dobou smůlu:-(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Zdeněk | 29.11.2010
Nepodsouvej mi něco, co by mě nikdy ani nenapadlo. Jen mě prostě zajímalo, kolikrát myslíš že je potřeba ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Míla | 29.11.2010
Že bys mi pomohl? Óóóó, to děkuji, ale ráda bych tu třetí ránu přežila...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Zdeněk | 29.11.2010
Čekáš jenom ránu, nebo už i rozsvícení? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Míla | 29.11.2010
No jo, teď jsem si představila, že by na tebe v boji vlezlo jaro...:-) Dík za inspiraci, vážně se bavím...:-)
P.S. Dík za zlepšení nálady. Včera jsem si sekla hlavu na Zábřezí, dneska jsem si pro změnu sedla mimo židli a hlavou jsem tvrdě otestovala její kovový rám(nic moc,dojela jsem domů a hned usnula - teď mě pořád bolí a stále mám spavou...) No, někomu se hold rozsvítí hned napoprvé, já to zkouším víckrát za sebou...Čekám to do třetice:-(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Zdeněk | 29.11.2010
Ale slyšet - ještě si představ, že by bylo zrovna jaro :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Míla | 29.11.2010
Viď, stačí vylejt kbelík a začít šmátrat...:-)
P.S. Jsem si teď představila, jak bys nebyl vidět v boji...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Zdeněk | 29.11.2010
No vidíš, a to jsem ani nebyl na vojně :)
Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Míla | 29.11.2010
Bacha, chce zas šůrovat u pekáče a hlídat buchtu, teda cukroví...:-) Pro změnu by mohl čistit záchody..Jistou zkušenost už - též jako kontrolor - má...:-)))
P.S. Promiň, Zdendo, já si prostě někdy nemůžu pomoc...:-)
Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Zdeněk | 29.11.2010
Jestli se bude péct cukroví, hlásím se jako kontrolor jakosti.
Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Míla | 29.11.2010
Tak jak s tím úklidem o víkendu? Nebo bude hotovo a pro změnu tam budem péct cukroví?
Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Taťka | 29.11.2010
tak se mi zdá, že vy už budete do konce roku, nechci říct života, jenom děkovat...
opravdu stačí poděkovat jen jednou...kdybychom nechtěli, tak nepřijedem (aspoň teda já)
Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Dana | 29.11.2010
S čertem nestraš, my máme v plánu až Mikuláše :-).
A manko rozhodně nemáš, to já ti mám hoooodně co vracet. Jako všem ostatním. Díky, díky.
Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert
Ingrid | 29.11.2010
Chci se zeptat,jestli se ještě o víkendu 4.12. jde uklízet,abych si udělala volno a počítala s tím.Mám oproti ostatním manko. P. prezidentová.
Re: Re: Díky
Dana | 28.11.2010
Čerstvý pečivo, no to si dáme říct :-))). Chlebíček, rohlíčky...
Ale už fičím spát, 1:56 h, nic moc :-)).
Re: Re: Re: Díky
Taťka | 28.11.2010
vás bych vzbudil a to si nevemu na triko :-)))
Re: Re: Díky
Barka | 27.11.2010
My bychom si dali, tulivko, vezmi to prosím nejdřív kolem nás:-) Děkuju.
Re: Díky
Taťka | 27.11.2010
chcete čerstvý pečivo k snídani?
Re: Díky
Taťka | 27.11.2010
mluvil jsem s ním a prý dorazí...pokud nastartuje a vyjede kopec :-)
Díky
Dana | 27.11.2010
Všem moc děkujeme, ani jsem nedoufala, že se toho tolik stihne. Někteří jste se nabídli ještě na zítra, mám jen upřesnit čas. Pokud dorazí NNK :-), přijede na devátou, takže my budeme vstávat taky tak. Ale tím nikoho nehoním z postele, až dorazíte, rádi vás uvidíme :-))). Moc díky.
Re: Blaženka Blažence...
Taťka | 26.11.2010
no já jsem taky pro devátou, nemůžu jinak...o co dřív přijdu, o to víc vypiju a sním a potom zase odjedu...
...to znamená, že se tam s někým ani nepotkám :-(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...
Míla | 26.11.2010
A už se ti to někdy povedlo??? Udělat toho hodněěě???Já ať vstanu, kdy vstanu, udělám toho stejně...Tak není pak lepší si pospat???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...
Erik | 26.11.2010
No to víš, já jsem zvyklej z domu začínat brzo, abych toho udělal za ten den hodně.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...
Míla | 26.11.2010
No tak ve dvanáááct???!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...
Erik | 26.11.2010
No a kdy to je tak akorát.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...
Míla | 26.11.2010
No to je, broooooučku, sakra brzoooo!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...
Erik | 26.11.2010
No to je brzooo nebo pozděěě.
Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...
Míla | 26.11.2010
No to v devět!!! V sobotu???!!!
Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...
Erik | 26.11.2010
Co cožeee?
Re: Re: Re: Blaženka Blažence...
Míla | 26.11.2010
Cože?????
Re: Re: Blaženka Blažence...
Erik | 26.11.2010
Nástup bych tak viděl kolem deváté.
Erik a Petra | 26.11.2010
Já můžu a Petra chce jet taky. Asi si potřebuje pokecat taky s nějakým marodem, což asi Dana nyní je.
Míla | 26.11.2010
Tady to frčí...Radši to pošlu SMSkou...:-)
Blaženka Blažence...
Míla | 26.11.2010
Pokud by měl zítra někdo čas, tak u zábřezských Blaženek bude zase spooooustu práce. O půl deváté jim jen přijdou položit lino(to nás ale nijak neomezí), bude se malovat (haly a obývák) a uklízet...Nastoupit můžem, zlobit se nebudou:-)))
P.S. Mám něco napéct?
Re: Není to někdo z vašich blízkých?
Taťka | 25.11.2010
tak mě napadlo, jestli by Libor nechtěl do francie raději letět...a vrtulník by se na kopci taky hodil :-)
doufejme, že jenom na výlety...!
Re: Re: Není to někdo z vašich blízkých?
Zdeněk | 25.11.2010
Snad teď nebude chodit s nosem nahoru, když je na tom júťůb ;))
Zdeněk | 25.11.2010
Stroj času, "dnešní" video vloženo již 23. listopadu ;)
Míla | 25.11.2010
Není, mýmu manželovi je míň a nadupaný auto mám dneska já, on jel Swiftíkem...:-)
Není to někdo z vašich blízkých?
Libor | 25.11.2010
No tak ho varujte!!
https://www.youtube.com/watch?v=WP2j_Plx5dU
Re: Re: Re: Ahoj a díky
Dana | 22.11.2010
Stejně by toho moc snědl a vypil, tak jsme mu raději neříkali :-)).
Raději jsme pozvali Dlouhýho. Vepřový nerad, pivo nemůže, protože řídí, všude dostane bez štaflí, to je jiná :-)))