Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Míla | 19.09.2010

I to triko mu klidně vyperem, kdyby se Renča cukala, fakt byl úúúúúúúžasnej...:-)))
P.S. Aby nám teď ale nezpych...:-) Dano, co se mu nepovedlo???

Re: Re: Fotky z Pecky

Dana | 19.09.2010

Za naše družstvo určitě DUŠAN, protože kde se vzal, tu se vzal, co nedoběhl, to doplachtil :-))). Triko od antuky byl slabý odvar jeho výkonu :-))).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Zdeněk | 20.09.2010

Tak teď koukám a přijde mi (alespoň podle fotek s Ústím), že na zádech byl ještě dříve než na břichu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Zdeněk | 20.09.2010

Těch lýtek si všiml tuším Pavel, komentoval to již na místě. Na fotkách vidět nejsou? Já se teď nemůžu podívat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Míla | 20.09.2010

No triko jsme viděli, ale o lýtkách nic nevíme, na záda snad nepadal...Nebo joooo??? Kdybys třeba řekl kolena, to bychom chápali, ale lýtka...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Zdeněk | 19.09.2010

No tak jestli mu nestačí oranžové tričko a zapalující se lýtka... Tak tedy asi ano.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Míla | 19.09.2010

No že ti to trvalo...:-) Příště to musím vzít do ruky já, nebo na to nebude mít Dušan žádnou památku:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Zdeněk | 19.09.2010

Já už vím! Jsem vinen, že jsem snad úmyslně nefotil Dušanovy rybičky, zatímco Křiviho a Juklíkovu leteckou akrobacii ano??

Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Míla | 19.09.2010

Vítr dobrej, fotograf pomalej..:-( A teď, co s tím (s ním)???

Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Zdeněk | 19.09.2010

Však byl, fotil dva vaše zápasy a neviděl ani jednu (rybičku). Asi zrovna nebyl vhodný vítr na plachtění :)

Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Míla | 19.09.2010

MY jsme je viděli a byli jsme z nich unesení! Tam měl být pan fotograf!!!

Re: Re: Fotky z Pecky

Zdeněk | 19.09.2010

Ty jsme ale neviděli... Triko od antuky přece nic neznamená ;) I tak by se dalo ještě vyhlásit letce, jako samostatnou kategorii.

Re: Fotky z Pecky

Míla | 19.09.2010

Fotky pěkný...:-))) Anketa zbytečná. Skokanem roku se stává....Chvilka napětí..... Dušan za jeho rybičky na antuce:-)))

Fotky z Pecky

Zdeněk | 19.09.2010

Přidal jsem do Fotogalerie odkazy na fotky: 3x zápasy a 1x večer.

Míla má ve zvláštní oblibě ankety, tak navrhuji vytvořit anketu o nejlepšího skokana/letce a zároveň si dovoluji nominovat Juklíka a Křiviho za účinkování v zápase s Naplaveninami.

Re: Re: kontakt

Dana | 19.09.2010

Díky :-).

Re: kontakt

Míla | 19.09.2010

Máš to tam.

kontakt

Dana | 19.09.2010

Ahoj, teď tak koukám, že z levého sloupce zmizel řádek KONTAKT. Mohl by ho tam někdo s přístupovým heslem prosím doplnit? Družstva, která se mně ozvou, odkazuji na kontakt na stránkách. Díky moc.

Volejbal ÚSTÍ

Dana | 19.09.2010

25. ZÁŘÍ 2010, HŘIŠTĚ V ÚSTÍ – NAD KŘIŽOVATKOU DO BĚLÉ, PREZENCE : 8.30 HODIN, ZAHÁJENÍ : 9.00 HODIN.

DRUŽSTVA : BĚLOHRAD, ŠÁROVCOVA LHOTA, SYŘENOV A LOMNICE n. P., SMÍŠENÉ ZBOŽÍ, BLAŽENKY, ZKOUŠKA ROZHLASU, SOKOL ÚSTÍ 1, SOKOL ÚSTÍ 2.

KAŽDÉ DRUŽSTVO SEHRAJE CELKEM 6 ZÁPASŮ

HRACÍ SYSTÉM :
Družstvo bude sestaveno z neprofesionálních hráčů, kteří nejsou nebo nebyli v poslední době registrováni. V družstvu musí být minimálně 2 ženy, nebo 1 muž nad 65 let. Hrát bude každý s každým ve skupině na 2 hrané sety do 25 bodů. Rozdíl musí být vždy 2 body. Za každý vyhraný set získává družstvo 1 bod. V celkovém hodnocení při rovnosti bodů rozhoduje vzájemný zápas. Pokud vzájemný zápas skončí remízou, rozhoduje skóre vzájemného zápasu. Jeli skóre stejné, rozhoduje celkové skóre v turnaji, dále vyšší počet získaných míčů. Pokud jsou výše uvedené ukazatele shodné, rozhoduje los.

ROZHODČÍ : Poražené družstvo dodá 1 rozhodčího pro další zápas ve skupině

Re: Poděkování

Dana a Jirka | 19.09.2010

Čau Blaženky, co blbnete? Vše se řádně zapilo, oslavilo, odzpívalo, co mělo být řečeno, řeklo se večer, takže namasírujte svaly a sbírejte síly na další turnaj. :-)))

Poděkování

Míla a Libor | 18.09.2010

Ahoj Blaženky. Děkujeme za příjemné strávení dnešního dne(tedy zejména pozdního odpoledne a večera). I když se tak někdy netváříme:-), jsme s Vámi moc rádi:-) a těšíme se na Vaši společnost. O to víc nás mrzí, když se nám něco nepovede, takže všem, kterým jsme dnes nějak ublížili, se ještě jednou omlouváme.

Re: Re: Oblečení

Míla | 17.09.2010

Erik je děěěěsně soutěživej...:-))) Doufám, že když se někdo dostane před něj, nezačnou se na služebně ztrácet uniformy jen proto, aby vyhrál... Představa pražských bezdomovců v policejních uniformách...:-)))

Re: Oblečení

Dana | 17.09.2010

Hlásím průběžné pořadí : zatím vede Erik :-))). Díky :-))).

Oblečení

Dana | 16.09.2010

Ahoj, ještě jsem zapomněla, Pája vyhlásila soutěž. Kdo vyhraje, dostane bonbony :-))).
Její kamarádka pracuje v neziskovce, stará se o bezdomovce. Občas se jí podaří dostat některého do domova důchodců, ale problém je v tom, že dotyčný nemá oblečení, boty, deku, nic. Takže: kdybyste vyřazovali (i časem)nějaké oblečení (spíš pánské), vzpomeňte na Páju. Kdo pošle nejvíc, vyhrál :-))). Díky

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přidány fotky

Hujer | 17.09.2010

Já, já to vím....Dovolil bych si jen připomenout, že to byl Erik...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přidány fotky

Dana | 17.09.2010

Já ti už taky nějak nevím :-)).

Re: Re: Re: Re: Re: Přidány fotky

Erik | 17.09.2010

No to bych chtěl vědět, kdo takovou blbost řekl.

Re: Re: Re: Re: Přidány fotky

Dana | 17.09.2010

To už každý zapomněl a těšíme se na další vodu :-))). Někdo říkal, že teď už to bude vždycky jen lepší :-))).

Re: Re: Re: Přidány fotky

Erik | 17.09.2010

Je něco málo jsem o tom zaslechl.

Re: Re: Přidány fotky

Míla | 17.09.2010

A počkej, někdo říkal, že to bylo jinak????:-)))

Re: Přidány fotky

Erik | 17.09.2010

No, podle těch fotek co jsem viděl, to Labe nemohlo být ani tak dramatické jak se povídá. Zkrátka to muselo být krásné slunečné odpoledne plné romantiky a skvělé nálady :-)))

Re: Re: Přidány fotky

Zdeněk | 17.09.2010

Odkazy přidány do Fotogalerie.

Zdeněk | 17.09.2010

Převede, odpoledne/navečer.

Dana | 16.09.2010

Lucka už to taky nachystala, jen já jsem to ještě nedodala. :-(

Přidány fotky

Míla | 16.09.2010

Ahoj Blaženky, protože už mám kabel od kamery:-), stáhla jsem něco málo fotek a dala k dispozici. Takže v Proběhlých akcích je trošku z Hor, Turnajů a pár ze Splavování Labe. Ještě časem dodám, co mi poskytnou ostatní, kteří ještě na Labi a turnajích fotili. Uživatelské jméno i heslo zná každá správná Blaženka.
P.S. Jinak hlavní fotograf to určitě časem převede do Fotogalerie, nechci mu do toho fušovat. Já to tak pěkně neumím.

Re: návrh na sestavu družstev

Taťka | 16.09.2010

Křívan nebude mít radost, jestli se uvidí jako pták :-)
jenom teda nevím, jestli by mu to neměl tiskovej nahlásit :-)))

Re: Re: návrh na sestavu družstev

Bačkůrky | 17.09.2010

Ano, Dano - kartelové dohody jsou nezákoné!!!!

Míla | 16.09.2010

Jsme vedle, beruško...:-)))Erik včera sloužil, na volejbale nebyl...:-)))

Dana | 16.09.2010

Já vám dám kartelové dohody. Příště rozhodne los :-))).

Martin | 17.09.2010

Beru Zdendu ! čao

Renata Š | 16.09.2010

Hor bude myslím Květa a Ha nejspíš Zdenda.

návrh na sestavu družstev

Erik | 16.09.2010

Co třeba :
Jedno družstvo: Fialky, Zivrovi, Senetovi
Druhé družstvo: Juklovi, Rejlovi, Skřivan, Renča Š.,

A nevím, kdo je 1x Hor a 1 x Ha, takže každej k jednomu týmu.

Volejbal na Pecce

Dana | 15.09.2010

Přihlášeno je 7 družstev. (5 + 2 naše)

Re: Re: Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Dana | 19.09.2010

No, přesně nevím, který ZÍTRA Jirka myslel, ale kdybychom měli to štěstí, že bys jel zrovna náhodou kolem, možná by se to do cyklovýletu stihlo. Jinak nevím, nevím, ... :-)))

Re: Re: Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Taťka | 17.09.2010

no jo kovářova kobyla :-)...

Re: Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Dana | 17.09.2010

Tak asi až další ZÍTRA. :-)))

Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Dana | 16.09.2010

Je vidět, že jsi nejvíc nejlepší kamarád (ty mě prostě na to kolo dostaneš :-))) ). Ne, seš moc hodnej. Jirka koupil jednu duši a jeden plášť, oprava zatím vázne. Ale prý ZÍTRA. Možná, že tvou nabídku ještě využiju. Díky. :-))

Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Taťka | 16.09.2010

řekni Jirkovi, ať si zajede někam do pneuservisu...
Jinak stačí říct a jí mu to koupím a opravím...to je to nejmenší co pro něho mohu udělat (jestli si to dobře pamatuju, tak by se měly koupit oba pláště...a jedna duše. Práce na 10-15 minutek :-)))

Erik | 16.09.2010

V tom bych neviděl problém. Rád využiju zadního pohonu, hlavně do kopců. Z kopce a po rovině bych pak šlapal já.

Re: svatováclavský cyklovýlet

Dana | 15.09.2010

Paní prezidentová má (jak říkala) jedno starý :-))) a my, jak všichni víte, jadno úplně bouchlý :-)), dosud nespravený kolo. (Eriku, kdyby náhodou nejel Pepa, mohla bych si prosím zamluvit místo na tom jeho vozítku - jak se tak připojí za tebe do zákrytu a kouká, jak rychle šlapeš? :-)) ).

Taťka | 16.09.2010

no zatím mi to připadá spíš na toho 28, dělám vše pro to, abych nepracoval (a pokud mi to vyjde, tak bych nedělal ani v pondělí)

Záznamy: 4751 - 4800 ze 6645
<< 94 | 95 | 96 | 97 | 98 >>