Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Míla | 19.09.2010
I to triko mu klidně vyperem, kdyby se Renča cukala, fakt byl úúúúúúúžasnej...:-)))
P.S. Aby nám teď ale nezpych...:-) Dano, co se mu nepovedlo???
Re: Re: Fotky z Pecky
Dana | 19.09.2010
Za naše družstvo určitě DUŠAN, protože kde se vzal, tu se vzal, co nedoběhl, to doplachtil :-))). Triko od antuky byl slabý odvar jeho výkonu :-))).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Zdeněk | 20.09.2010
Tak teď koukám a přijde mi (alespoň podle fotek s Ústím), že na zádech byl ještě dříve než na břichu...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Zdeněk | 20.09.2010
Těch lýtek si všiml tuším Pavel, komentoval to již na místě. Na fotkách vidět nejsou? Já se teď nemůžu podívat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Míla | 20.09.2010
No triko jsme viděli, ale o lýtkách nic nevíme, na záda snad nepadal...Nebo joooo??? Kdybys třeba řekl kolena, to bychom chápali, ale lýtka...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Zdeněk | 19.09.2010
No tak jestli mu nestačí oranžové tričko a zapalující se lýtka... Tak tedy asi ano.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Míla | 19.09.2010
No že ti to trvalo...:-) Příště to musím vzít do ruky já, nebo na to nebude mít Dušan žádnou památku:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Zdeněk | 19.09.2010
Já už vím! Jsem vinen, že jsem snad úmyslně nefotil Dušanovy rybičky, zatímco Křiviho a Juklíkovu leteckou akrobacii ano??
Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Míla | 19.09.2010
Vítr dobrej, fotograf pomalej..:-( A teď, co s tím (s ním)???
Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Zdeněk | 19.09.2010
Však byl, fotil dva vaše zápasy a neviděl ani jednu (rybičku). Asi zrovna nebyl vhodný vítr na plachtění :)
Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Míla | 19.09.2010
MY jsme je viděli a byli jsme z nich unesení! Tam měl být pan fotograf!!!
Re: Re: Fotky z Pecky
Zdeněk | 19.09.2010
Ty jsme ale neviděli... Triko od antuky přece nic neznamená ;) I tak by se dalo ještě vyhlásit letce, jako samostatnou kategorii.
Re: Fotky z Pecky
Míla | 19.09.2010
Fotky pěkný...:-))) Anketa zbytečná. Skokanem roku se stává....Chvilka napětí..... Dušan za jeho rybičky na antuce:-)))
Fotky z Pecky
Zdeněk | 19.09.2010
Přidal jsem do Fotogalerie odkazy na fotky: 3x zápasy a 1x večer.
Míla má ve zvláštní oblibě ankety, tak navrhuji vytvořit anketu o nejlepšího skokana/letce a zároveň si dovoluji nominovat Juklíka a Křiviho za účinkování v zápase s Naplaveninami.
Re: Re: kontakt
Dana | 19.09.2010
Díky :-).
Re: kontakt
Míla | 19.09.2010
Máš to tam.
kontakt
Dana | 19.09.2010
Ahoj, teď tak koukám, že z levého sloupce zmizel řádek KONTAKT. Mohl by ho tam někdo s přístupovým heslem prosím doplnit? Družstva, která se mně ozvou, odkazuji na kontakt na stránkách. Díky moc.
Volejbal ÚSTÍ
Dana | 19.09.2010
25. ZÁŘÍ 2010, HŘIŠTĚ V ÚSTÍ – NAD KŘIŽOVATKOU DO BĚLÉ, PREZENCE : 8.30 HODIN, ZAHÁJENÍ : 9.00 HODIN.
DRUŽSTVA : BĚLOHRAD, ŠÁROVCOVA LHOTA, SYŘENOV A LOMNICE n. P., SMÍŠENÉ ZBOŽÍ, BLAŽENKY, ZKOUŠKA ROZHLASU, SOKOL ÚSTÍ 1, SOKOL ÚSTÍ 2.
KAŽDÉ DRUŽSTVO SEHRAJE CELKEM 6 ZÁPASŮ
HRACÍ SYSTÉM :
Družstvo bude sestaveno z neprofesionálních hráčů, kteří nejsou nebo nebyli v poslední době registrováni. V družstvu musí být minimálně 2 ženy, nebo 1 muž nad 65 let. Hrát bude každý s každým ve skupině na 2 hrané sety do 25 bodů. Rozdíl musí být vždy 2 body. Za každý vyhraný set získává družstvo 1 bod. V celkovém hodnocení při rovnosti bodů rozhoduje vzájemný zápas. Pokud vzájemný zápas skončí remízou, rozhoduje skóre vzájemného zápasu. Jeli skóre stejné, rozhoduje celkové skóre v turnaji, dále vyšší počet získaných míčů. Pokud jsou výše uvedené ukazatele shodné, rozhoduje los.
ROZHODČÍ : Poražené družstvo dodá 1 rozhodčího pro další zápas ve skupině
Re: Poděkování
Dana a Jirka | 19.09.2010
Čau Blaženky, co blbnete? Vše se řádně zapilo, oslavilo, odzpívalo, co mělo být řečeno, řeklo se večer, takže namasírujte svaly a sbírejte síly na další turnaj. :-)))
Poděkování
Míla a Libor | 18.09.2010
Ahoj Blaženky. Děkujeme za příjemné strávení dnešního dne(tedy zejména pozdního odpoledne a večera). I když se tak někdy netváříme:-), jsme s Vámi moc rádi:-) a těšíme se na Vaši společnost. O to víc nás mrzí, když se nám něco nepovede, takže všem, kterým jsme dnes nějak ublížili, se ještě jednou omlouváme.
Re: Re: Oblečení
Míla | 17.09.2010
Erik je děěěěsně soutěživej...:-))) Doufám, že když se někdo dostane před něj, nezačnou se na služebně ztrácet uniformy jen proto, aby vyhrál... Představa pražských bezdomovců v policejních uniformách...:-)))
Re: Oblečení
Dana | 17.09.2010
Hlásím průběžné pořadí : zatím vede Erik :-))). Díky :-))).
Oblečení
Dana | 16.09.2010
Ahoj, ještě jsem zapomněla, Pája vyhlásila soutěž. Kdo vyhraje, dostane bonbony :-))).
Její kamarádka pracuje v neziskovce, stará se o bezdomovce. Občas se jí podaří dostat některého do domova důchodců, ale problém je v tom, že dotyčný nemá oblečení, boty, deku, nic. Takže: kdybyste vyřazovali (i časem)nějaké oblečení (spíš pánské), vzpomeňte na Páju. Kdo pošle nejvíc, vyhrál :-))). Díky
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přidány fotky
Hujer | 17.09.2010
Já, já to vím....Dovolil bych si jen připomenout, že to byl Erik...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přidány fotky
Dana | 17.09.2010
Já ti už taky nějak nevím :-)).
Re: Re: Re: Re: Re: Přidány fotky
Erik | 17.09.2010
No to bych chtěl vědět, kdo takovou blbost řekl.
Re: Re: Re: Re: Přidány fotky
Dana | 17.09.2010
To už každý zapomněl a těšíme se na další vodu :-))). Někdo říkal, že teď už to bude vždycky jen lepší :-))).
Re: Re: Re: Přidány fotky
Erik | 17.09.2010
Je něco málo jsem o tom zaslechl.
Re: Re: Přidány fotky
Míla | 17.09.2010
A počkej, někdo říkal, že to bylo jinak????:-)))
Re: Přidány fotky
Erik | 17.09.2010
No, podle těch fotek co jsem viděl, to Labe nemohlo být ani tak dramatické jak se povídá. Zkrátka to muselo být krásné slunečné odpoledne plné romantiky a skvělé nálady :-)))
Re: Re: Přidány fotky
Zdeněk | 17.09.2010
Odkazy přidány do Fotogalerie.
Zdeněk | 17.09.2010
Převede, odpoledne/navečer.
Dana | 16.09.2010
Lucka už to taky nachystala, jen já jsem to ještě nedodala. :-(
Přidány fotky
Míla | 16.09.2010
Ahoj Blaženky, protože už mám kabel od kamery:-), stáhla jsem něco málo fotek a dala k dispozici. Takže v Proběhlých akcích je trošku z Hor, Turnajů a pár ze Splavování Labe. Ještě časem dodám, co mi poskytnou ostatní, kteří ještě na Labi a turnajích fotili. Uživatelské jméno i heslo zná každá správná Blaženka.
P.S. Jinak hlavní fotograf to určitě časem převede do Fotogalerie, nechci mu do toho fušovat. Já to tak pěkně neumím.
Re: návrh na sestavu družstev
Taťka | 16.09.2010
Křívan nebude mít radost, jestli se uvidí jako pták :-)
jenom teda nevím, jestli by mu to neměl tiskovej nahlásit :-)))
Re: Re: návrh na sestavu družstev
Bačkůrky | 17.09.2010
Ano, Dano - kartelové dohody jsou nezákoné!!!!
Míla | 16.09.2010
Jsme vedle, beruško...:-)))Erik včera sloužil, na volejbale nebyl...:-)))
Dana | 16.09.2010
Já vám dám kartelové dohody. Příště rozhodne los :-))).
Martin | 17.09.2010
Beru Zdendu ! čao
Renata Š | 16.09.2010
Hor bude myslím Květa a Ha nejspíš Zdenda.
návrh na sestavu družstev
Erik | 16.09.2010
Co třeba :
Jedno družstvo: Fialky, Zivrovi, Senetovi
Druhé družstvo: Juklovi, Rejlovi, Skřivan, Renča Š.,
A nevím, kdo je 1x Hor a 1 x Ha, takže každej k jednomu týmu.
Volejbal na Pecce
Dana | 15.09.2010
Přihlášeno je 7 družstev. (5 + 2 naše)
Re: Re: Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet
Dana | 19.09.2010
No, přesně nevím, který ZÍTRA Jirka myslel, ale kdybychom měli to štěstí, že bys jel zrovna náhodou kolem, možná by se to do cyklovýletu stihlo. Jinak nevím, nevím, ... :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet
Taťka | 17.09.2010
no jo kovářova kobyla :-)...
Re: Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet
Dana | 17.09.2010
Tak asi až další ZÍTRA. :-)))
Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet
Dana | 16.09.2010
Je vidět, že jsi nejvíc nejlepší kamarád (ty mě prostě na to kolo dostaneš :-))) ). Ne, seš moc hodnej. Jirka koupil jednu duši a jeden plášť, oprava zatím vázne. Ale prý ZÍTRA. Možná, že tvou nabídku ještě využiju. Díky. :-))
Re: Re: svatováclavský cyklovýlet
Taťka | 16.09.2010
řekni Jirkovi, ať si zajede někam do pneuservisu...
Jinak stačí říct a jí mu to koupím a opravím...to je to nejmenší co pro něho mohu udělat (jestli si to dobře pamatuju, tak by se měly koupit oba pláště...a jedna duše. Práce na 10-15 minutek :-)))
Erik | 16.09.2010
V tom bych neviděl problém. Rád využiju zadního pohonu, hlavně do kopců. Z kopce a po rovině bych pak šlapal já.
Re: svatováclavský cyklovýlet
Dana | 15.09.2010
Paní prezidentová má (jak říkala) jedno starý :-))) a my, jak všichni víte, jadno úplně bouchlý :-)), dosud nespravený kolo. (Eriku, kdyby náhodou nejel Pepa, mohla bych si prosím zamluvit místo na tom jeho vozítku - jak se tak připojí za tebe do zákrytu a kouká, jak rychle šlapeš? :-)) ).
Taťka | 16.09.2010
no zatím mi to připadá spíš na toho 28, dělám vše pro to, abych nepracoval (a pokud mi to vyjde, tak bych nedělal ani v pondělí)