Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Přidán cyklovýlet

Mluvka | 09.08.2010

Máš dovolenou, nezapomeň!

Re: Re: Re: Re: Přidán cyklovýlet

Míla | 09.08.2010

A to má vliv na funkci??? Teda na známku???

Příspěvek k anketě

Kondiční | 08.08.2010

Nemohl jsem hlasovat jinak než Lucku přidat k Blaženkám. Nyní ji můžu též podrobit vstupním testům jako ostatní Blaženky :-)))

Re: Příspěvek k anketě

Míla | 08.08.2010

Po celou dobu žiju v tom, že vstupní testy se týkají všech, nerozlišuj Blaženky a fanklubáky, neboť: Kdo chce s námi být(pít?), musí na to mít!:-)

Re: Re: Příspěvek k anketě

Taťka | 08.08.2010

Tak koukám, že se mamka testům nevyhne, je jenom otázka do jaký tabulky se budou její výsledky zapisovat :-)

Re: Re: Příspěvek k anketě

Kondiční | 08.08.2010

Fan clubáci budou mít samozřejmě testy taky, ale né jako Blaženky fyzické, ale pouze pijatické. Ještě, že jsi to veršem krásně připoměla.

Re: Re: Re: Příspěvek k anketě

Míla | 08.08.2010

Tak to už slyším ta hesla:
Slivovice, ta nás láká, to jsou testy fanklubáka!!! nebo
Jedno, dvě, tři pivíčka, fanklubák je jednička!!! anebo
Medovina to je dar, fanklubák jich dal už pár!!!

Re: Re: Re: Re: Příspěvek k anketě

Taťka | 08.08.2010

no Mílo, od tebe bych čekal jinou reakci...

Re: Re: Re: Re: Re: Příspěvek k anketě

Míla | 08.08.2010

Myslíš:
Promile jsou síla, nejlepší je Míla???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Příspěvek k anketě

Taťka | 08.08.2010

ty máš nějakou veršovnou náladu, to tě inspirovala mamka? Dneska se nám teda rozkecala...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Příspěvek k anketě

Míla | 08.08.2010

Byla děsně zlitá..:-) To má z toho pita...:-)

Reference z dovolené

Míla | 05.08.2010

Ahoj Blaženy a Blamuži (a nejen ti, co jste na dovolené), kdybyste měli chuť a čas popovídat o tom, co pěkného jste na dovolené prožili (teď přemýšlím, jestli má smysl, aby se toho účastnil turista z Norska...:-)), mohli bychom se sejít před odjezdem dalších Blaženek na dovolenou. Navrhuji neděli, nebo pondělí v podvečer na Dubině. Nebo pokud Vám zbyly síly, tak i volejbal???
P.S. Jen v pondělí na Dubině zavíračka....

Re: Reference z dovolené

Ingrid | 05.08.2010

No v neděli by to možná šlo.Ten volejbal ,ale nevím.

Dana | 05.08.2010

V neděli můžeme i volejbal :-)).

Turista | 05.08.2010

Napiš rovnou, jestli je zájem. Případně preferuji neděli, vrátit bych se měl někdy brzy ráno. Pondělí mám již MOŽNÁ plné.

Taťka | 05.08.2010

no a co si před srazem na Dubině udělat nějaký pěkný cyklovýlet? Myslím si, že se to minulý týden vydařilo :-))) a mohla by teda jet i mamka :-)))
Jestli pojede i Jirka, tak bychom mohli ugrilovat jeho vlka ...

Re: Re: Reference z dovolené

Mamka | 06.08.2010

No v neděli tedy určitě na cyklo nejede, bude ráda když dorazí na tu Dubinu :-) Po dvou nočních přejezdech bude schopna jen omezeného okruhu činností.

Renata Š | 06.08.2010

My (tedá já a Natálka určitě, za Pepu nemůžu rozhodovat, nevím, jestli nemá něco jiného v plánu) bychom v neděli taky mohli, už jsem vás dlouho neviděla, tak se těším.

Re: Re: Reference z dovolené

Erik | 06.08.2010

V sobotu se vracime, tak ze v nedeli muzem. Ale tez bez volejbalu.

Re: Re: Re: Reference z dovolené

Taťka | 06.08.2010

Blaženky bacha, asi budou vstupní testy...

Re: Re: Re: Re: Reference z dovolené

Míla | 06.08.2010

Vstupní testy po dovolené? Jediný test, který mě v té souvislosti napadá, je ten, že přivezou nějakou flašku, my ji otestujem a rozhodnem, zda mohou opět vstoupit do Blaženek... Takový vstupní test si umím představit...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Reference z dovolené

Taťka | 06.08.2010

Mílo, pamatuj, alkohol jen z rukou lékaře...aby potom vstupní testy nezačínaly odběrem krve :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reference z dovolené

Erik a Petra | 06.08.2010

Jelikoz mame opravdu natrenovano, kondicni je opravdu ve forme a vy po cyklovyletu urcite taky, tak neni problem testy provest jiz v nedeli.

Volejbalový turnaj Ústí u Staré Paky

Jana | 03.08.2010

Zdravím,
pamatuju si tým Blaženek z volejbalového turnaje na Pecce 2009. Při hledání informací o letošním peckovském turnaji na internetu jsem narazila na Vaše stránky a tak využívám možnosti a přidávám tuto informaci:
25.9. se bude konat první volejbalový turnaj v Ústí u Staré Paky. To je výzva, ne? :-)

Re: Volejbalový turnaj Ústí u Staré Paky

Míla | 03.08.2010

Tak to moc děkujem za pozvání, nemůžu mluvit za všechny(termíny má v diáři managerka Dana), ale určitě, pokud bude volno a nebude se to krýt s Peckou, výzvu rádi přijmeme.
P.S. Smíšená družstva?

Re: Volejbalový turnaj Ústí u Staré Paky

Dana | 03.08.2010

Výzva to určitě je :-))).
Pošlete mi prosím bližší informace na adresu manager@blazenky.cz , pokud to půjde, rádi přijedeme.

Re: Re: Volejbalový turnaj Ústí u Staré Paky

Jana | 05.08.2010

Všechny informace, které mám jsem právě odeslala na uvedený email. Chci se ještě zeptat.. tušíte už, kdy se koná turnaj na Pecce? Jana

Re: Re: Re: Volejbalový turnaj Ústí u Staré Paky

Dana | 05.08.2010

Turnaj na Pecce bude 18. 9.

:-)

Taťka | 02.08.2010

Koukám že úzkoprsá má třicetiny, no to se zase opijeme :-)))

Re: :-)

Dana | 03.08.2010

Ale Míla má dneska svátek, tak všechno nejlepší :-))).

Re: Re: :-)

Míla | 03.08.2010

Děkuju za přání. Medovník už je v ledničce,tak se stav na kávu:-)

Taťka | 03.08.2010

Ano, také se přidávám s přáním. Přeji ti aby ti ten zbytek prázdnin co nejvíce utekl :-)
Ještě hodně vydařených (cyklo)výletů

Dana | 03.08.2010

A já přidávám dodatek: Ať se ti zbytek ZASLOUŽENÉ D O V O L E N É vleče hodně pomalu. :-)))

Re: Re: Re: :-)

Míla | 03.08.2010

Znovu děkuji, Blaženko. Tady se hold poznají kamarádi...:-)
P.S. Ten medovník si můžeš i přidat!

Re: Re: Re: Re: :-)

Ingrid | 03.08.2010

Tak já taky blahopřeji...jo medovník je medovník.Já můžu i větráček..!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Míla | 03.08.2010

Děkuji i tobě. Větráček nemám, jen ten medovník...:-) Čekám rodiče, uvidím, co zbyde...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Dana | 03.08.2010

Tak je moc nepobízej, stavíme se třeba zejtra :-))), viď, kapitánko.

Re: Re: Re: Re: :-)

Taťka | 03.08.2010

Houby kamarádi! Dana s tebou drží basu, protože je to taky úča. a kapitánka se chce je nacpat tvým výborným medovníkem :-)
Já jsem jenom upřímnej, víš, a to je k nezaplacení :-)))

Barka | 03.08.2010

Upřímností bříško nenaplníš...:-)

Dana | 03.08.2010

Ha, už má taky chuť, jen mu to je teď po těch řečech blbý :-))).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Míla | 03.08.2010

Zbylo.....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Taťka | 03.08.2010

Když moje nejoblíbenější cukroví je linecké vepřové, pěkně ve strouhance zabalené :-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Míla | 03.08.2010

Je mi líto, to bylo pryč jako první...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Dana | 03.08.2010

Jupííí

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Míla | 03.08.2010

Nemělo to JUPÍÍÍÍ být trochu výš????Chybí ti rychlost...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Dana | 05.08.2010

To je možný, ale medovník byl vynikající :-))).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Míla | 05.08.2010

Děkuji mnohokrát. Za pochvalu i za návštěvu:-)

pozdrav

kulturni | 01.08.2010

fialky zdravi blaženky.je nám velice lito z neučasti na cyklovýletu,ale rodina se musi slavit. Přiště určitě pojedem. Ted prozkoumavame zahraniči a koukame kam vytahnem blaženky na rehabilitaci po dalšim pavlově kratkem vyletě. Bude to asi třeba. Jeho cile se zvětšuji a přiště to bude asi stovka. Tak zatim pekny pozdrav a mejte se.

Re: pozdrav

Dana | 02.08.2010

Děkujeme za pozdrav. Slavit se má vždy, když je důvod :-))), to všichni víme. Pořádně si odpočiňte a užijte si dovolenou.

Re: Re: pozdrav

Míla | 02.08.2010

Chvílemi jsem slavení s rodinou záviděla, ale snažila jsem se to nedat moc najevo výrazem ve tváři. Naštěstí jel s námi Jirka a ten mi dokázal vracet dobrou náladu. Pohled na něho zezadu, poté, co musel vyměnit kolo a jel na dámském, kde bylo sedlo nastaveno na Daninu velikost, byl opravdu exkluzivní... Takový žabáček na kole, jehož jediným cílem bylo mít nohy co nejvíc od sebe, aby si neumlátil kolena o řídítka...:-) I okolní cyklisti se bavili...No nic, budem vyprávět, až se vrátíte. Zatím si užívejte, hledejte vhodné rehabilitační pobyty(teď by se jeden hodil, na mé tělo to dosedlo) a zase se ozvěte.
P.S. Buďte sluníčka!

Záznamy: 5201 - 5250 ze 6645
<< 103 | 104 | 105 | 106 | 107 >>