Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Přidán cyklovýlet
Mluvka | 09.08.2010
Máš dovolenou, nezapomeň!
Re: Re: Re: Re: Přidán cyklovýlet
Míla | 09.08.2010
A to má vliv na funkci??? Teda na známku???
Příspěvek k anketě
Kondiční | 08.08.2010
Nemohl jsem hlasovat jinak než Lucku přidat k Blaženkám. Nyní ji můžu též podrobit vstupním testům jako ostatní Blaženky :-)))
Re: Příspěvek k anketě
Míla | 08.08.2010
Po celou dobu žiju v tom, že vstupní testy se týkají všech, nerozlišuj Blaženky a fanklubáky, neboť: Kdo chce s námi být(pít?), musí na to mít!:-)
Re: Re: Příspěvek k anketě
Taťka | 08.08.2010
Tak koukám, že se mamka testům nevyhne, je jenom otázka do jaký tabulky se budou její výsledky zapisovat :-)
Re: Re: Příspěvek k anketě
Kondiční | 08.08.2010
Fan clubáci budou mít samozřejmě testy taky, ale né jako Blaženky fyzické, ale pouze pijatické. Ještě, že jsi to veršem krásně připoměla.
Re: Re: Re: Příspěvek k anketě
Míla | 08.08.2010
Tak to už slyším ta hesla:
Slivovice, ta nás láká, to jsou testy fanklubáka!!! nebo
Jedno, dvě, tři pivíčka, fanklubák je jednička!!! anebo
Medovina to je dar, fanklubák jich dal už pár!!!
Re: Re: Re: Re: Příspěvek k anketě
Taťka | 08.08.2010
no Mílo, od tebe bych čekal jinou reakci...
Re: Re: Re: Re: Re: Příspěvek k anketě
Míla | 08.08.2010
Myslíš:
Promile jsou síla, nejlepší je Míla???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Příspěvek k anketě
Taťka | 08.08.2010
ty máš nějakou veršovnou náladu, to tě inspirovala mamka? Dneska se nám teda rozkecala...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Příspěvek k anketě
Míla | 08.08.2010
Byla děsně zlitá..:-) To má z toho pita...:-)
Reference z dovolené
Míla | 05.08.2010
Ahoj Blaženy a Blamuži (a nejen ti, co jste na dovolené), kdybyste měli chuť a čas popovídat o tom, co pěkného jste na dovolené prožili (teď přemýšlím, jestli má smysl, aby se toho účastnil turista z Norska...:-)), mohli bychom se sejít před odjezdem dalších Blaženek na dovolenou. Navrhuji neděli, nebo pondělí v podvečer na Dubině. Nebo pokud Vám zbyly síly, tak i volejbal???
P.S. Jen v pondělí na Dubině zavíračka....
Re: Reference z dovolené
Ingrid | 05.08.2010
No v neděli by to možná šlo.Ten volejbal ,ale nevím.
Dana | 05.08.2010
V neděli můžeme i volejbal :-)).
Turista | 05.08.2010
Napiš rovnou, jestli je zájem. Případně preferuji neděli, vrátit bych se měl někdy brzy ráno. Pondělí mám již MOŽNÁ plné.
Taťka | 05.08.2010
no a co si před srazem na Dubině udělat nějaký pěkný cyklovýlet? Myslím si, že se to minulý týden vydařilo :-))) a mohla by teda jet i mamka :-)))
Jestli pojede i Jirka, tak bychom mohli ugrilovat jeho vlka ...
Re: Re: Reference z dovolené
Mamka | 06.08.2010
No v neděli tedy určitě na cyklo nejede, bude ráda když dorazí na tu Dubinu :-) Po dvou nočních přejezdech bude schopna jen omezeného okruhu činností.
Renata Š | 06.08.2010
My (tedá já a Natálka určitě, za Pepu nemůžu rozhodovat, nevím, jestli nemá něco jiného v plánu) bychom v neděli taky mohli, už jsem vás dlouho neviděla, tak se těším.
Re: Re: Reference z dovolené
Erik | 06.08.2010
V sobotu se vracime, tak ze v nedeli muzem. Ale tez bez volejbalu.
Re: Re: Re: Reference z dovolené
Taťka | 06.08.2010
Blaženky bacha, asi budou vstupní testy...
Re: Re: Re: Re: Reference z dovolené
Míla | 06.08.2010
Vstupní testy po dovolené? Jediný test, který mě v té souvislosti napadá, je ten, že přivezou nějakou flašku, my ji otestujem a rozhodnem, zda mohou opět vstoupit do Blaženek... Takový vstupní test si umím představit...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Reference z dovolené
Taťka | 06.08.2010
Mílo, pamatuj, alkohol jen z rukou lékaře...aby potom vstupní testy nezačínaly odběrem krve :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reference z dovolené
Erik a Petra | 06.08.2010
Jelikoz mame opravdu natrenovano, kondicni je opravdu ve forme a vy po cyklovyletu urcite taky, tak neni problem testy provest jiz v nedeli.
Volejbalový turnaj Ústí u Staré Paky
Jana | 03.08.2010
Zdravím,
pamatuju si tým Blaženek z volejbalového turnaje na Pecce 2009. Při hledání informací o letošním peckovském turnaji na internetu jsem narazila na Vaše stránky a tak využívám možnosti a přidávám tuto informaci:
25.9. se bude konat první volejbalový turnaj v Ústí u Staré Paky. To je výzva, ne? :-)
Re: Volejbalový turnaj Ústí u Staré Paky
Míla | 03.08.2010
Tak to moc děkujem za pozvání, nemůžu mluvit za všechny(termíny má v diáři managerka Dana), ale určitě, pokud bude volno a nebude se to krýt s Peckou, výzvu rádi přijmeme.
P.S. Smíšená družstva?
Re: Volejbalový turnaj Ústí u Staré Paky
Dana | 03.08.2010
Výzva to určitě je :-))).
Pošlete mi prosím bližší informace na adresu manager@blazenky.cz , pokud to půjde, rádi přijedeme.
Re: Re: Volejbalový turnaj Ústí u Staré Paky
Jana | 05.08.2010
Všechny informace, které mám jsem právě odeslala na uvedený email. Chci se ještě zeptat.. tušíte už, kdy se koná turnaj na Pecce? Jana
Re: Re: Re: Volejbalový turnaj Ústí u Staré Paky
Dana | 05.08.2010
Turnaj na Pecce bude 18. 9.
:-)
Taťka | 02.08.2010
Koukám že úzkoprsá má třicetiny, no to se zase opijeme :-)))
Re: :-)
Dana | 03.08.2010
Ale Míla má dneska svátek, tak všechno nejlepší :-))).
Re: Re: :-)
Míla | 03.08.2010
Děkuju za přání. Medovník už je v ledničce,tak se stav na kávu:-)
Taťka | 03.08.2010
Ano, také se přidávám s přáním. Přeji ti aby ti ten zbytek prázdnin co nejvíce utekl :-)
Ještě hodně vydařených (cyklo)výletů
Dana | 03.08.2010
A já přidávám dodatek: Ať se ti zbytek ZASLOUŽENÉ D O V O L E N É vleče hodně pomalu. :-)))
Re: Re: Re: :-)
Míla | 03.08.2010
Znovu děkuji, Blaženko. Tady se hold poznají kamarádi...:-)
P.S. Ten medovník si můžeš i přidat!
Re: Re: Re: Re: :-)
Ingrid | 03.08.2010
Tak já taky blahopřeji...jo medovník je medovník.Já můžu i větráček..!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Míla | 03.08.2010
Děkuji i tobě. Větráček nemám, jen ten medovník...:-) Čekám rodiče, uvidím, co zbyde...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Dana | 03.08.2010
Tak je moc nepobízej, stavíme se třeba zejtra :-))), viď, kapitánko.
Re: Re: Re: Re: :-)
Taťka | 03.08.2010
Houby kamarádi! Dana s tebou drží basu, protože je to taky úča. a kapitánka se chce je nacpat tvým výborným medovníkem :-)
Já jsem jenom upřímnej, víš, a to je k nezaplacení :-)))
Barka | 03.08.2010
Upřímností bříško nenaplníš...:-)
Dana | 03.08.2010
Ha, už má taky chuť, jen mu to je teď po těch řečech blbý :-))).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Míla | 03.08.2010
Zbylo.....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Taťka | 03.08.2010
Když moje nejoblíbenější cukroví je linecké vepřové, pěkně ve strouhance zabalené :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Míla | 03.08.2010
Je mi líto, to bylo pryč jako první...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Dana | 03.08.2010
Jupííí
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Míla | 03.08.2010
Nemělo to JUPÍÍÍÍ být trochu výš????Chybí ti rychlost...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Dana | 05.08.2010
To je možný, ale medovník byl vynikající :-))).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Míla | 05.08.2010
Děkuji mnohokrát. Za pochvalu i za návštěvu:-)
pozdrav
kulturni | 01.08.2010
fialky zdravi blaženky.je nám velice lito z neučasti na cyklovýletu,ale rodina se musi slavit. Přiště určitě pojedem. Ted prozkoumavame zahraniči a koukame kam vytahnem blaženky na rehabilitaci po dalšim pavlově kratkem vyletě. Bude to asi třeba. Jeho cile se zvětšuji a přiště to bude asi stovka. Tak zatim pekny pozdrav a mejte se.
Re: pozdrav
Dana | 02.08.2010
Děkujeme za pozdrav. Slavit se má vždy, když je důvod :-))), to všichni víme. Pořádně si odpočiňte a užijte si dovolenou.
Re: Re: pozdrav
Míla | 02.08.2010
Chvílemi jsem slavení s rodinou záviděla, ale snažila jsem se to nedat moc najevo výrazem ve tváři. Naštěstí jel s námi Jirka a ten mi dokázal vracet dobrou náladu. Pohled na něho zezadu, poté, co musel vyměnit kolo a jel na dámském, kde bylo sedlo nastaveno na Daninu velikost, byl opravdu exkluzivní... Takový žabáček na kole, jehož jediným cílem bylo mít nohy co nejvíc od sebe, aby si neumlátil kolena o řídítka...:-) I okolní cyklisti se bavili...No nic, budem vyprávět, až se vrátíte. Zatím si užívejte, hledejte vhodné rehabilitační pobyty(teď by se jeden hodil, na mé tělo to dosedlo) a zase se ozvěte.
P.S. Buďte sluníčka!