Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Zábřezské "pinkání"

Zdeněk | 12.07.2010

A jaká byla voda? Včera už se to trochu zelenalo, tak jsem se již po dnešku bál tam vůbec jezdit :)

Re: Re: Zábřezské "pinkání"

Dana | 13.07.2010

Nesmíš bejt tak rozmazlenej, když zavřeš oči, barvu nepoznáš :-)). A to tam ještě stojí každej den stánek s Tamborem :-))).

Letní kino

Míla | 12.07.2010

Je tu nápad ve středu do letňáku Rozkoš. Od 21.30 hodin Robin Hood s R. Crowem v hl. roli. Mají tam i stánek s občerstvením(pro ty, kdo nevydrží 140 minut bez piva...:-))

Re: Letní kino

Zdeněk | 12.07.2010

Jestli nevadí, že ještě možná budu mít hlavu nakřivo...? Ale podotýkám, že směrem doprava :)

Vzkaz pro Erika

Míla | 11.07.2010

Tak mi to tak nějak vychází(podle těch, kteří se ozvali a těch, které odhaduji) na cca 12 dospělých a 5 dětí. Stačí, nebo mám shánět dál???:-)

Re: Vzkaz pro Erika

Erik | 11.07.2010

Stačí a děkuji za info.

Re: Re: Vzkaz pro Erika

Míla | 12.07.2010

Rádo se stalo...:-)

Nedělní volejbal

Míla | 10.07.2010

Ahoj všichni. Volejbal v neděli večer, od šesti na Zábřezí. A plavky s sebou (nebo jak kdo myslí, ale Lucka říkala, že od 10 do 22 hodin je koupaliště v plavkách, takže pokud budete déle, tak si je neberte) :-)

pánská jízda

Taťka | 09.07.2010

opékání u klokana bude cca od 19:03...
klokan zajistí jak párky, tak i chleba

Trénink

Míla | 07.07.2010

Pokud by měl někdo chuť ve čtvrtek navečer (zas od šesti) dát v BT volejbal, tak se můžem sejít...:-) Třeba bychom si i zahráli, ale klidně opět na techniku...
P. S. Fakt nemůžu za to, že já můžu kdykoliv...

Re: Trénink

Renata Š | 08.07.2010

Já ve čtvrtek opravdu nemůžu.

Re: Re: Trénink

Míla | 08.07.2010

A na Zábřezí bys mohla?

Re: Re: Re: Trénink

Renata Š | 08.07.2010

Ani na Zábřezí, dnes jsem byla na masáži zad a nechci to pokoušet, abych si někde něco nenatáhla. Znáš to z vlastní zkušenosti, ne.

Re: Re: Re: Re: Trénink

Zdeněk | 08.07.2010

Vzkaz od Míly: dnes pro neúčast zrušeno.

Narozky

Erik | 06.07.2010

Mílo, potřeboval bych do konce týdne vědět alespoň orintačně počet osob, které by dorazily na narozky. Díky.

Re: Narozky

Mila | 06.07.2010

Spolehni se, Eriku... Pro tebe cokoliv...

Re: Narozky

Renata Š | 08.07.2010

Chtěla jsem se zeptat jak to je s dětma na narozkách. Budou tam nějaké, nebo mám sehnat hlídání.

Re: Re: Narozky

Erik | 08.07.2010

Naše tady budou určitě. Jak ostatních, nevím.

Re: Re: Re: Narozky

Míla | 08.07.2010

Kdyby to nevadilo, tak naše vezmu...V nejhorším je pošlem k Fialom a Buddy je pohlídá..:-)

Re: Re: Re: Re: Narozky

Renata Š | 08.07.2010

Když tam bude Barunka, tak Natálka bude spokojená. Myslíš že by Fialky nezešedivěli?

Re: Re: Re: Re: Re: Narozky

Zdeněk | 08.07.2010

Proč by Fialky šedivěli, když budou taky u Erika? Za to Buddy by se doma náramně bavil :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Narozky

Renata Š | 08.07.2010

A co Fialky starší ty tam taky bydlí, ne.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Narozky

Míla | 08.07.2010

Teď mně tak secvaklo, nemají u Erika taky psa???:-( Ach jo...

Trénink

Bačkůrky | 06.07.2010

Bude-li ve středu trenink - přijdu - raději mne propípněte ať nezapomenu.
Díky - papapa

Pánská jízda

Míla | 06.07.2010

Protože chlapi nějak nemůžou zkousnout, že se budou jejich polovičky samy bavit u kapitánky, vyhlašuje tiskovej na pátek akci pro pány...Sraz mají na Zábřezí pod pergolou, naraženo prý bude, spacák s sebou... Čas upřesní, ale bude to podobné jako u dam...:-) V noci stezka odvahy k dámám...:-)

Re: Pánská jízda

Zdeněk | 06.07.2010

Jé, tak to by kulturní mohl těch štrůdlů udělat více :) S jablky, rozinkami ale bez ořechů :) A co Libor, vždyť má v sobotu běh? Kdo mu pak bude dělat doprovod? Nebo to vzdal?

Re: Re: Pánská jízda

Mila | 06.07.2010

Nepopletla jsi destinaci? Nejsi ty mamka? Abys nebyla vyhozena...

Re: Re: Re: Pánská jízda

Mamka | 06.07.2010

Mamka jsem já, tak si nás prosím pořád nepleťte!

Re: Re: Re: Re: Pánská jízda

Míla | 06.07.2010

Někdy je to těžký...:-) Ta podoba...:-)

Re: Pánská jízda

Taťka | 09.07.2010

ta stezka bude k vlastním dámám? když stezka odvahy tak za jinejma :-)
mamka mi to snad promine :-)))

Re: Re: Pánská jízda

Mamka | 09.07.2010

Pro dnešek. Alespoň dáš zase chvíli pokoj.

Tajný výlet Blaženek + soustředění.

Ingrid | 01.07.2010

Nezapomeňte v pátek 9.7. na určeném místě.Čas nerozhoduje,ale asi ,tak po 18.00 hodině.Pro informace volejte mě kapitánce. Štrůdl slíbil Dušan.Dva plechy.Buřty a spacáky sebou.Nejedná se o žádou kamufláš.Co k pití se domluvíme.Nejlepší by byl malý soudek a nějaký dobrák by ho přišel narazit.Nebo navrhněte něco jiného.Já můžu všechno....haha

Re: Tajný výlet Blaženek + soustředění.

Míla | 01.07.2010

Výlet mám poznamenaný v diáři! Štrůdl, Dušane, nezapomeň - jeden je komplet, se vším všudy, tak jak jsem si o to poprosila. Další tři je mi jedno. Klidně jim to udělej bez jablek...:-)

Příprava na turnaj

Míla | 01.07.2010

Ahoj. Včera jsme mluvili o tom, že teď se nějak nesejdem na volejbal, ale po rozhovoru s managerkou jsme dospěly k závěru, že i když vždycky někdo bude chybět, musíme trénovat na turnaj, je za tři neděle a máme co dohánět. Takže: První trénink je ve středu 7. 7. v Bílé Třemešné. Navrhněte čas(osobně jsem pro šestou, sedmou, ale JÁ můžu i dřív!!!). I kdybychom měli jen ve čtyřech pinkat, podávat a přijímat, tak nám to nikomu neuškodí. Naopak. Obzvláště příjmy....Ahoj a těm, kteří odjíždí na prodloužený víken, přeji zasloužený odpočinek. Užívejte jeden druhého.

Re: Příprava na turnaj

Ingrid | 01.07.2010

Ve středu 7.7. můžu a v kolik hodin je jedno, ale asi bude teplo,tak raději později.

Re: Příprava na turnaj

Zdeněk | 01.07.2010

Já nevím, zeptej se Libora, jestli ve středu můžu :)

Re: Re: Příprava na turnaj

Míla | 01.07.2010

Když ho do středy uvidím, tak se zeptám... Ty ho taky musíš poslouchat???:-) To byl fór...:-)

Už i Martin je tam...

Míla | 29.06.2010

Nejenom fotky na webu, ale taky Martin ve fan clubu...Zaslouží si to. Byl super!!!

Tajný výlet

Dana a Jirka | 28.06.2010

Milé Blaženky, fanklubáci a blaženkovský potěre. Moc děkujeme za sobotní překvápko. Přestože jsme měli perfektně sbaleno na tajný výlet :-), v té době ještě netuše, na jaký špek skáčeme, myslíme, že tak pěknou a do posledního detajlu připravenou svatbu jsme si ani nezasloužili. Dalo vám to hrozně práce, času a úsilí, který jste mohli využít i jinak, a přesto jste ho věnovali nám. Moc si toho vážíme a děkujeme a budeme se těšit na příležitost vrátit vám to i s úroky :-))). To znamená: Už aby byla zase nějaká taková akce, při které se našklebíme jako v sobotu. Děkujeme všem, byla to prostě paráda :-))).

Re: Tajný výlet

Zdeněk | 28.06.2010

S tím šklebem na tom něco bude :) Teď jsem dodělal fotky. Nemá Jirka něco s panty?

Re: Re: Tajný výlet

Míla | 28.06.2010

Rádi jsme věnovali svůj čas pro tyhle dvě Blaženky... My se našklebili už při přípravách a balamucení a zavádění dvou netušících Blaženek...Ale ty spacáky se ještě budou hodit, věřte mi...Za 25 let máte přece zlatou....:-)

Re: Re: Tajný výlet

Dana | 28.06.2010

Asi jo, od svatby se na mě stříbromanžel pořád usmívá. Takže s těmi panty fakt asi něco má :-))).

Re: Re: Re: Tajný výlet

Míla | 29.06.2010

Nebo odkoukal tvé zakusování do stolku...:-)

Fotky ze svatby

Zdeněk | 28.06.2010

... budou za chvilku, zbývá nahrát na web.

Re: Fotky ze svatby

Míla | 28.06.2010

Tak já ještě nejdu spát. Už jsem chtěla vypnout, ale tohle stojí za to...

Re: Re: Fotky ze svatby

Zdeněk | 28.06.2010

Je to tam!

Re: Re: Re: Fotky ze svatby

Míla | 28.06.2010

Paráda! Tak šťastný pár jsem dlouho neviděla! Čiší to z každé fotky!!!

Re: Re: Re: Re: Fotky ze svatby

Dana a Jirka | 28.06.2010

Vždyť mě znáš, jsem stará héééérečka :-))).

Re: Re: Re: Re: Re: Fotky ze svatby

Taťka | 29.06.2010

no nádherný obrázky z ještě hezčí akce, na tu "zlatou" se určitě dostavím, už jsem si to napsal do diáře.

Re: Re: Re: Re: Fotky ze svatby

Dana a Jirka | 29.06.2010

Fotečky...obzvláště vydařené... :-))). Ale vynechali jsme Senetovic narozky :-). Teda myslím :-)

Záznamy: 5401 - 5450 ze 6645
<< 107 | 108 | 109 | 110 | 111 >>