Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Zábřezské "pinkání"
Zdeněk | 12.07.2010
A jaká byla voda? Včera už se to trochu zelenalo, tak jsem se již po dnešku bál tam vůbec jezdit :)
Re: Re: Zábřezské "pinkání"
Dana | 13.07.2010
Nesmíš bejt tak rozmazlenej, když zavřeš oči, barvu nepoznáš :-)). A to tam ještě stojí každej den stánek s Tamborem :-))).
Letní kino
Míla | 12.07.2010
Je tu nápad ve středu do letňáku Rozkoš. Od 21.30 hodin Robin Hood s R. Crowem v hl. roli. Mají tam i stánek s občerstvením(pro ty, kdo nevydrží 140 minut bez piva...:-))
Re: Letní kino
Zdeněk | 12.07.2010
Jestli nevadí, že ještě možná budu mít hlavu nakřivo...? Ale podotýkám, že směrem doprava :)
Vzkaz pro Erika
Míla | 11.07.2010
Tak mi to tak nějak vychází(podle těch, kteří se ozvali a těch, které odhaduji) na cca 12 dospělých a 5 dětí. Stačí, nebo mám shánět dál???:-)
Re: Vzkaz pro Erika
Erik | 11.07.2010
Stačí a děkuji za info.
Re: Re: Vzkaz pro Erika
Míla | 12.07.2010
Rádo se stalo...:-)
Nedělní volejbal
Míla | 10.07.2010
Ahoj všichni. Volejbal v neděli večer, od šesti na Zábřezí. A plavky s sebou (nebo jak kdo myslí, ale Lucka říkala, že od 10 do 22 hodin je koupaliště v plavkách, takže pokud budete déle, tak si je neberte) :-)
pánská jízda
Taťka | 09.07.2010
opékání u klokana bude cca od 19:03...
klokan zajistí jak párky, tak i chleba
Trénink
Míla | 07.07.2010
Pokud by měl někdo chuť ve čtvrtek navečer (zas od šesti) dát v BT volejbal, tak se můžem sejít...:-) Třeba bychom si i zahráli, ale klidně opět na techniku...
P. S. Fakt nemůžu za to, že já můžu kdykoliv...
Re: Trénink
Renata Š | 08.07.2010
Já ve čtvrtek opravdu nemůžu.
Re: Re: Trénink
Míla | 08.07.2010
A na Zábřezí bys mohla?
Re: Re: Re: Trénink
Renata Š | 08.07.2010
Ani na Zábřezí, dnes jsem byla na masáži zad a nechci to pokoušet, abych si někde něco nenatáhla. Znáš to z vlastní zkušenosti, ne.
Re: Re: Re: Re: Trénink
Zdeněk | 08.07.2010
Vzkaz od Míly: dnes pro neúčast zrušeno.
Narozky
Erik | 06.07.2010
Mílo, potřeboval bych do konce týdne vědět alespoň orintačně počet osob, které by dorazily na narozky. Díky.
Re: Narozky
Mila | 06.07.2010
Spolehni se, Eriku... Pro tebe cokoliv...
Re: Narozky
Renata Š | 08.07.2010
Chtěla jsem se zeptat jak to je s dětma na narozkách. Budou tam nějaké, nebo mám sehnat hlídání.
Re: Re: Narozky
Erik | 08.07.2010
Naše tady budou určitě. Jak ostatních, nevím.
Re: Re: Re: Narozky
Míla | 08.07.2010
Kdyby to nevadilo, tak naše vezmu...V nejhorším je pošlem k Fialom a Buddy je pohlídá..:-)
Re: Re: Re: Re: Narozky
Renata Š | 08.07.2010
Když tam bude Barunka, tak Natálka bude spokojená. Myslíš že by Fialky nezešedivěli?
Re: Re: Re: Re: Re: Narozky
Zdeněk | 08.07.2010
Proč by Fialky šedivěli, když budou taky u Erika? Za to Buddy by se doma náramně bavil :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Narozky
Renata Š | 08.07.2010
A co Fialky starší ty tam taky bydlí, ne.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Narozky
Míla | 08.07.2010
Teď mně tak secvaklo, nemají u Erika taky psa???:-( Ach jo...
Trénink
Bačkůrky | 06.07.2010
Bude-li ve středu trenink - přijdu - raději mne propípněte ať nezapomenu.
Díky - papapa
Pánská jízda
Míla | 06.07.2010
Protože chlapi nějak nemůžou zkousnout, že se budou jejich polovičky samy bavit u kapitánky, vyhlašuje tiskovej na pátek akci pro pány...Sraz mají na Zábřezí pod pergolou, naraženo prý bude, spacák s sebou... Čas upřesní, ale bude to podobné jako u dam...:-) V noci stezka odvahy k dámám...:-)
Re: Pánská jízda
Zdeněk | 06.07.2010
Jé, tak to by kulturní mohl těch štrůdlů udělat více :) S jablky, rozinkami ale bez ořechů :) A co Libor, vždyť má v sobotu běh? Kdo mu pak bude dělat doprovod? Nebo to vzdal?
Re: Re: Pánská jízda
Mila | 06.07.2010
Nepopletla jsi destinaci? Nejsi ty mamka? Abys nebyla vyhozena...
Re: Re: Re: Pánská jízda
Mamka | 06.07.2010
Mamka jsem já, tak si nás prosím pořád nepleťte!
Re: Re: Re: Re: Pánská jízda
Míla | 06.07.2010
Někdy je to těžký...:-) Ta podoba...:-)
Re: Pánská jízda
Taťka | 09.07.2010
ta stezka bude k vlastním dámám? když stezka odvahy tak za jinejma :-)
mamka mi to snad promine :-)))
Re: Re: Pánská jízda
Mamka | 09.07.2010
Pro dnešek. Alespoň dáš zase chvíli pokoj.
Tajný výlet Blaženek + soustředění.
Ingrid | 01.07.2010
Nezapomeňte v pátek 9.7. na určeném místě.Čas nerozhoduje,ale asi ,tak po 18.00 hodině.Pro informace volejte mě kapitánce. Štrůdl slíbil Dušan.Dva plechy.Buřty a spacáky sebou.Nejedná se o žádou kamufláš.Co k pití se domluvíme.Nejlepší by byl malý soudek a nějaký dobrák by ho přišel narazit.Nebo navrhněte něco jiného.Já můžu všechno....haha
Re: Tajný výlet Blaženek + soustředění.
Míla | 01.07.2010
Výlet mám poznamenaný v diáři! Štrůdl, Dušane, nezapomeň - jeden je komplet, se vším všudy, tak jak jsem si o to poprosila. Další tři je mi jedno. Klidně jim to udělej bez jablek...:-)
Příprava na turnaj
Míla | 01.07.2010
Ahoj. Včera jsme mluvili o tom, že teď se nějak nesejdem na volejbal, ale po rozhovoru s managerkou jsme dospěly k závěru, že i když vždycky někdo bude chybět, musíme trénovat na turnaj, je za tři neděle a máme co dohánět. Takže: První trénink je ve středu 7. 7. v Bílé Třemešné. Navrhněte čas(osobně jsem pro šestou, sedmou, ale JÁ můžu i dřív!!!). I kdybychom měli jen ve čtyřech pinkat, podávat a přijímat, tak nám to nikomu neuškodí. Naopak. Obzvláště příjmy....Ahoj a těm, kteří odjíždí na prodloužený víken, přeji zasloužený odpočinek. Užívejte jeden druhého.
Re: Příprava na turnaj
Ingrid | 01.07.2010
Ve středu 7.7. můžu a v kolik hodin je jedno, ale asi bude teplo,tak raději později.
Re: Příprava na turnaj
Zdeněk | 01.07.2010
Já nevím, zeptej se Libora, jestli ve středu můžu :)
Re: Re: Příprava na turnaj
Míla | 01.07.2010
Když ho do středy uvidím, tak se zeptám... Ty ho taky musíš poslouchat???:-) To byl fór...:-)
Už i Martin je tam...
Míla | 29.06.2010
Nejenom fotky na webu, ale taky Martin ve fan clubu...Zaslouží si to. Byl super!!!
Tajný výlet
Dana a Jirka | 28.06.2010
Milé Blaženky, fanklubáci a blaženkovský potěre. Moc děkujeme za sobotní překvápko. Přestože jsme měli perfektně sbaleno na tajný výlet :-), v té době ještě netuše, na jaký špek skáčeme, myslíme, že tak pěknou a do posledního detajlu připravenou svatbu jsme si ani nezasloužili. Dalo vám to hrozně práce, času a úsilí, který jste mohli využít i jinak, a přesto jste ho věnovali nám. Moc si toho vážíme a děkujeme a budeme se těšit na příležitost vrátit vám to i s úroky :-))). To znamená: Už aby byla zase nějaká taková akce, při které se našklebíme jako v sobotu. Děkujeme všem, byla to prostě paráda :-))).
Re: Tajný výlet
Zdeněk | 28.06.2010
S tím šklebem na tom něco bude :) Teď jsem dodělal fotky. Nemá Jirka něco s panty?
Re: Re: Tajný výlet
Míla | 28.06.2010
Rádi jsme věnovali svůj čas pro tyhle dvě Blaženky... My se našklebili už při přípravách a balamucení a zavádění dvou netušících Blaženek...Ale ty spacáky se ještě budou hodit, věřte mi...Za 25 let máte přece zlatou....:-)
Re: Re: Tajný výlet
Dana | 28.06.2010
Asi jo, od svatby se na mě stříbromanžel pořád usmívá. Takže s těmi panty fakt asi něco má :-))).
Re: Re: Re: Tajný výlet
Míla | 29.06.2010
Nebo odkoukal tvé zakusování do stolku...:-)
Fotky ze svatby
Zdeněk | 28.06.2010
... budou za chvilku, zbývá nahrát na web.
Re: Fotky ze svatby
Míla | 28.06.2010
Tak já ještě nejdu spát. Už jsem chtěla vypnout, ale tohle stojí za to...
Re: Re: Fotky ze svatby
Zdeněk | 28.06.2010
Je to tam!
Re: Re: Re: Fotky ze svatby
Míla | 28.06.2010
Paráda! Tak šťastný pár jsem dlouho neviděla! Čiší to z každé fotky!!!
Re: Re: Re: Re: Fotky ze svatby
Dana a Jirka | 28.06.2010
Vždyť mě znáš, jsem stará héééérečka :-))).
Re: Re: Re: Re: Re: Fotky ze svatby
Taťka | 29.06.2010
no nádherný obrázky z ještě hezčí akce, na tu "zlatou" se určitě dostavím, už jsem si to napsal do diáře.
Re: Re: Re: Re: Fotky ze svatby
Dana a Jirka | 29.06.2010
Fotečky...obzvláště vydařené... :-))). Ale vynechali jsme Senetovic narozky :-). Teda myslím :-)