Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Beseda po volejbale.

Ingrid | 11.04.2010

Beseseda byla o ničem a já se tak omlouvám všem koho se ta beseda týkala.Doufám ,že všichni to vzali jako sranda mač,ač to možná chvílema nevypadalo.Mrzí mě to,že jsem jiného politického ražení,ale budu se snažit vás pochopit a do budoucna se překabátit.A zakazuji veškeré politické debaty v klubu Blaženek.Patří to hlavně na mě.Když bych náhodou začala zase nějakou podobnou debatu ,tak mě hned umlčte.Přeji všem pěkný zbytek neděle a Zdendovi zdravé záda.Jinak v nedělní debatě v televizi se politici nazvali KAŠPÁREK A VEČERNÍČEK.To hovoří o úrovni naši politiky.Jirkovi ...ten mail je pěkný.

Re: Beseda po volejbale.

Míla | 11.04.2010

Irčo, beseda se týkala jen těch Kašpárků a Večerníčků z naší vrcholné politiky..Myslím, že si nezaslouží, abychom se jim za tohle omlouvali....:-) Naopak, teď jsme si nacvičili, co jim řeknem, až je někde potkáme...Být jima, vyhýbám se nám velikým obloukem...
P. S. My naštěstí patříme do Blaženek a tam si takový bambuly nepustíme....Už se těšíme na další volejbal..

Re: Beseda po volejbale.

Dana | 11.04.2010

Jaká omluva? Zase hraješ nejlíp volejbal :-))). Jooo, kdybych se tak mohla tady překabátit, to by bylo...

P.S. Trochu se bojím zeptat, co ti ten můj tiskovej poslal :-))).

Re: Re: Beseda po volejbale.

Míla | 11.04.2010

Beztak poslal kozla starýho...:-)

Divadlo

Dana | 09.04.2010

Ahoj, zatím to vypadá takto: Vyjedeme od nás v 9 hodin. Jedna dodávka posbírá Třemešnou, druhá to vezme na Dvůr. Kdyby bylo ráno nějak hrůzostrašně, posunuli bychom odjezd na pozdějc. Oblečeni budeme do terénu, má být zima, převlíkli bychom se pak po prohlídce divadla. S Romčou bereme kalhoty, halenku a boty, chlapům nějaké kalhoty, sako, košili, kravatu (jak znám Jirku, tak do kapsy) a boty. Jestli jsem na něco zapomněla, pište...
P.S. Pavle, domluv se s Erikem, jak plánuješ tu hospůdku, jestli to nemáš přátelské sezení s Jindřiškou. :-)))

Re: Divadlo

Taťka | 10.04.2010

A plánujete někde cestou oběd, nebo mám poprosit Květu, aby mi udělala svačinku...Kapitánku prosit nebudu, to bych měl suchej chlaba :-)

Re: Re: Divadlo

Dana | 10.04.2010

Já teda řízky nepeču, jídlo necháme náhodě. Jak se to bude hodit. Oběd nebo párek v rohlíku, podle času :-))).

Re: Re: Re: Divadlo

Zdeněk | 10.04.2010

A řekl to někdo Květě? :)

Re: Re: Re: Re: Divadlo

Dana | 11.04.2010

Jo proto řízky nebyly :-)).

ODJEZD DO DIVADLA

Ingrid | 09.04.2010

Tak jak to vypadá s odjezdem a v kolik hodin ?

divadlo

Taťka | 06.04.2010

Tak jaký jsou plány na sobotu??? Kdo to má na povel? Manager, tiskový, kulturní, kameraman, nebo snad někdo jiný z vedoucích čunitelů?

Re: divadlo

Dana | 06.04.2010

Dohodli jsme se takto. Pokud bude pěkně, jeli bychom už ráno, pochodili po matičce Praze, v 15.00 prohlédli divadlo (asi hodinu a kousek), prošli třeba Karlův most a kolem 18 h. zpět do divadla. Odjezd domů tak po 23. h. Kdyby lilo, jeli bychom asi později, ale to bychom dohodli operativně v pátek.
A jak Jindřiška, chystá se taky?

Re: Re: divadlo

Taťka | 07.04.2010

Jindřiška by šla na prohlídku a do hospody. řeknu jí tedy ve tři u Zlatý kapličky.
P.S. Dano, řeknu ti tajemství - když mě vezmete k sobě do auta, tak vám tam promítnu film z Francie (když to stihnu dodělat). Hlavně to nikomu neříkej!

Re: Re: Re: divadlo

Ingrid | 07.04.2010

No jestli to bude jako na ty hory,tak nic neuvidíme.Já a
Zbyněk, by jsme raději jeli po obědě.Ale to je náš návrh.Pojedeme,jak budou chtít ostatní.

Míla | 07.04.2010

Dej tomu nějakou pěknou hudbu, ať z toho filmu Jirka taky něco má...
P.S. Nechci radit, ale ne z Pelíšků, ty už slyšel tolikrát...:-)

Re: Re: Re: Re: divadlo

Taťka | 07.04.2010

no myslím si, že domů pojedete beze mě, až to totiž Jirka uvidí, nebo uslyší, co jsem mu tam provedl, tak mě zabije :-)
To znamená, že na stěhování se mnou nepočítej, v lepším případě budu v nemocnici papat kašičky a vy mi tam možná budete nosit pivo :-)))

Re: Re: Re: Re: Re: divadlo

Míla | 08.04.2010

No nevím, na pivo do nemocnice mám dost vyhraněný názor...:-)Zkus Libora.:-)
P.S. Pozitivní zpráva: Zpátky z Prahy bude víc místa v autě...Po třech hodinách v divadle se bude hodit...

Míla | 07.04.2010

Já musím být v 8 hodin v Trutnově, počkáte na nás, nebo mám schovat Jirkovi klíčky od auta?
P. S. Přemýšlím, kde jsem přišla na to, že jedem s Jirkou...:-) Už vím, asi kvůli tomu filmu a pak, svatá trojka by měla jet pohromadě, ať se do nás taťka může obout kvůli nejasnostem v termínech akcí..Ve třech se to lépe brání....:-)))

Taťka | 09.04.2010

V divadle asi nebude dovoleno fotit a točit, že?

Dana | 09.04.2010

To nějak nevím, ale po Praze jo :-).

Dana | 04.04.2010

Zdendo, upřesni prosím, jak je nastaven mail manager@blazenky.cz . Přesměruje se to jen na mě nebo na všechny blaženky? ( A odpověď by pak měla jít jen na adresu odesílatele, ne?). Jo a ještě jste říkali, že takto půjdou rozesílat SMS. Tedy myslím. To už jde? Díky.

Re: e-mail

Zdeněk | 04.04.2010

Kdo je tady manager? :) Ale pokud by někdo další chtěl pro svoji funkci takovéto přesměrování na svůj vlastní e-mail, tak není problém.

Další věc co by šla udělat, e-mailová skupina blazenky@blazenky.cz. Pokud mě lidi
nahlásí svoje e-mailové adresy, tak je můžu přidat do této skupiny a
cokoliv si Blaženky pošlou na tuto jednu adresu, tak dostanou i
všichni ostatní. Je to taková obdoba diskuze, ale e-mailová, takže je
to soukromé, pouze pro členy. A přispívat mohou pouze členové (resp. lze to tak nastavit) - to je rozdíl oproti manager@, kde je logicky povoleno, aby mohl na tuto adresu napsat kdokoliv.

Co se týče SMS, to je záležitost kalendáře. To mi přijde už příliš složité vysvětlovat zde, tam je potřeba i vlastní účet.

A aby to nebylo úplně jednoduché, navíc je tu možnost, kdyby někdo měl zájem o klasickou e-mailovou schránku (ne přesměrování) na @blazenky.cz, tak lze zřídit. Technicky je to založené na řešení jako je např. gmail.com, takže to má i stejné možnosti.

Re: Re: e-mail

Zdeněk | 04.04.2010

Dodatek: ten poslední odstavec to možná trochu komplikuje, ten berte jako zcela volitelný, není to nutnost, to jenom kdyby někomu nevyhovoval současný e-mail nebo chtěl další :)

Re: Re: e-mail

Dana | 04.04.2010

Nechala bych managera (to jako mě :-))) ), a pak ty blazenky (to pro ty, kteří pravidelně nesledují diskuzi, ale hlídají si svůj mail :-))).

Re: Re: Re: e-mail

Zdeněk | 04.04.2010

Ok, může být.

Praktické postřehy z testování:
1) přidal jsem si do skupiny blazenky@blazenky.cz své dvě různé e-mailové adresy
2) z adresy č. 1 jsem poslal e-mail na skupinu blazenky@blazenky.cz
3) tento e-mail mi skrze skupinu došel na moji e-mailovou adresu č. 2
4a) pokud v e-mailu č. 2 zvolím "Odpovědět", odešle se odpověď jen a přímo skutečnému odesilateli
4b) pokud v e-mailu č. 2 zvolím "Odpovědět všem", odešle se odpověď na celou skupinu blazenky@blazenky.cz a dostanou ji tak všichni

Takže snad jasno :) Kdo má zájem být členem blazenky@blazenky.cz, nechť mi laskavě pošle zprávičku na Im@velkejkuk.cz a já ho přidám.

Re: Re: Re: Re: e-mail

Dana | 04.04.2010

Moji znáš, tak ji přidej. Díky.

Re: Re: Re: Re: Re: e-mail

Míla | 05.04.2010

Moji znáš taky. Můžeš ji přidat.Děkuju

Kulový blesk - opozdilcovo vyjádření

Erik a Petra | 04.04.2010

Mílo, zatím můžu přislíbit účast na dopolední část stěhování. Zatím nevím, jak se bude u nás vyvíjet celková rekonstrukce příjezdové cesty. Pokud by došlo k opoždění dodávky dlažby, pak bych mohl na celý den. Jo, jinak nechápu jak jsem si mohl poplést Libora s Libercem. Asi si budu muset objednat silnější dioptrie.

Re: Kulový blesk - opozdilcovo vyjádření

Dana | 04.04.2010

Nevadí co pijeme, hlavně, že se motáme... :-) (kolik kousků před tím bylo?)

Re: Re: Kulový blesk - opozdilcovo vyjádření

Zdeněk | 04.04.2010

Motáme, motáme. Já jsem se snažil v pátek (tedy vlastně už v sobotu) nemotat, Erik mi slíbil nějakou dobrodružnou akci cestou domů... Ale asi jsem se vymotal jinudy, já nevím :)

Re: Kulový blesk - opozdilcovo vyjádření

Míla | 05.04.2010

Nevadí, důležitý je, že jsi to zjistil včas, protože kdybys náhodou dostal funkci řidiče, tak bychom mohli všechny naše věci shánět pod Ještědem...:-)))

Teorie v Hankově domě

Zdeněk | 03.04.2010

Pár fotek je na webu (viz. fotogalerie). Doufám, že se na nich poznáte :)

Výsledky ankety

Míla | 02.04.2010

Tak Blaženky, hlasování v anketě skončilo následovně:
Možnost 1. - jsme tu kvůli Čj, opravujme chyby - 1 hlas (= 5,56 %)
Možnost 2. - chodíme se sem bavit, žádné opravy chyb - 1 hlas (= 5,56 %)
Možnost 3. - tresty za opravování chyb - 16 hlasů (= 88,88 %)
Ankety se zúčastnilo 18 respondentů, robotů či podobných přispěvatelů do naší diskuze. Disciplinární tresty budou na programu dnes večer.

burza práce

Taťka | 01.04.2010

Milé Blaženky, nevíte o nějaké vhodné práci pro svého kamaráda?

Re: burza práce

Míla | 01.04.2010

Pozor, taťko, slovo práce by mohlo souviset se slovem pracovat...Aby ses pak nedivil...:-)

Re: Re: burza práce

Taťka | 01.04.2010

Víš co, já se práce nebojím, nejsem učitel-ka :-)))
Dano, to není na tebe, ty jsi přece nejvíc nejlepší kamarádka :-)))

Re: Re: Re: burza práce

Dana | 01.04.2010

No to jsem si oddychla, nejvíc nejlepší kamaráde :-))) . Práce se někdy nebojím a na pivo se vždycky těším :-) , tak mně tam drž fleka.

Dana | 01.04.2010

Kdybys něco zajímavýho sehnal.

Re: Re: Re: Re: burza práce

Taťka | 02.04.2010

Zatím jsem si sehnal brigádu na 25.4. prý platí dobře a dávají i jídlo... tak ti tam budu držet místo.

Re: Re: Re: Re: Re: burza práce

Míla | 02.04.2010

Jestli myslíš, taťko, tu co já, tak odejdeš spráskanej a hladovej. Ale šťastnej, žes viděl přátele....:-)))

Míla | 02.04.2010

Taťko, vzhledem k tvému příspěvku k našemu stěhování jsem měla za to, že jsi na tom s prací jako učitelky...Takže omluva, pokud to tak není, pokud je, vítej do klubu...:-)))

Akce KULOVÝ BLESK

Míla | 01.04.2010

Ahoj Blaženky. Na 25. dubna jsme pro vás připravili s Liborem akci Kulový blesk, aneb s chutí a láskou pomáháme přátelům..Kdo byste nám chtěl přijít pomoci stěhovat, zarezervujte si pro nás tento den. My pro vás přijedem i odvezem vás, pivo zajistíme a něco k jídlu taky... A hodný na vás budem...
P.S. Je to neděle, myslíme si, že v sobotu po naší zábavě by si někteří mohli ublížit...:-)

Re: Akce KULOVÝ BLESK

Dana | 01.04.2010

V kolik hodin že se podává to pivo a jídlo? :-))

Re: Re: Akce KULOVÝ BLESK

Míla | 01.04.2010

Ženy hlídají soudek a oheň, takže předpokládám, že si to budou podávat průběžně....:-)

Re: Akce KULOVÝ BLESK

Taťka | 01.04.2010

Takže sháníte spoustu lidí, kteří nemusí být ani moc chytří, ale hlavně když budou silní :-)
Tak to se mě netýká, je nejsem silnej a jsem vychytralej. Přijdu jenom na pivo a jídlo. Doufám, že bude plzeňský, bramborovej salát (ne od velikonoc) a řízky...pro mě asi tak čtyři - kuřecí.
Děkuji

Re: Re: Akce KULOVÝ BLESK

Míla | 01.04.2010

Kusy nebo kila???Já abys neprudíl....:-)

Re: Re: Re: Akce KULOVÝ BLESK

Ingrid | 01.04.2010

Pokud to není apríl,tak máme k dispzici i vozík za auto.Rádi pomůžeme.Hlavně s tím pivkem .....já Blaženka neřídím.

Re: Re: Re: Akce KULOVÝ BLESK

Dana | 01.04.2010

Tak nevím, ale jak se to Jirka dozvěděl, hned si naplánoval cestu do Francie. To dobré na tom je, že když nás bude míň, zbyde víc řízků a piva. Ale zase to špatné na tom je, že zbyde i víc práce. Tak teď nevím, co je lepší. :-))

Re: Re: Re: Re: Akce KULOVÝ BLESK

Míla | 02.04.2010

Zatím to vypadá, že místo řízků bude guláš...Ošidná kombinace s tím bramborovým salátem a pivem...:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Akce KULOVÝ BLESK

Taťka | 02.04.2010

víš houby, co je dobrý...

Záznamy: 5901 - 5950 ze 6645
<< 117 | 118 | 119 | 120 | 121 >>
Přidat nový příspěvek