Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Renata Š | 26.03.2010

Já čtu poctivě. I když někdy jsou to pěkné bláboly. Doufám, že to mám bez hrubek a stylisticky v pořádku.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Dana | 26.03.2010

Nevím, ale objíždět domy a koukat, kde se svítí, asi teď v noci už nebudu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Zdeněk | 26.03.2010

Myslíš, že to někdo kromě pár jedinců dočetl až sem?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Dana | 26.03.2010

Hlavně že si to své trápení umíš pojmenovat.

P.S. Blaženky a Blážata, koho z vás netrápí stylistika, nezapomeňte, že volejbal je v neděli až od 17.00 h.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Zdeněk | 25.03.2010

Shoda přísudku s podmětem, to je gramatika, do té já nedělám, tu jsem nikdy neměl rád. A rod ženský, to je jenom moje malá disociativní porucha z toho, že jste ze mě udělali mamku. Stylistika je to co mě trápí...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Dana | 25.03.2010

Někdo trpí nad příspěvky, někdo trpí na volejbale. To víš, každý má svá trápení.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Míla | 25.03.2010

Od kdy se, pane korektore, začínáš podepisovat???
Fakt chceš, abychom tu opravily(shoda přísudku s podmětem, rod ženský) všechny tvé příspěvky? Neblbni, mohl by sis ošklivě naběhnout...A Míla, ta si pamatuje všechno...

Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Zdeněk | 25.03.2010

Např. "Obávám se, že ani my, díky zdravotní indispozici jednoho z nás, budeme muset tento výlet oželet".
https://www.proofreading.cz/diky-vs-kvuli-ucebnicovy-priklad

A nebo jsem to jen špatně pochopil a opravdu jsi ráda za tu výmluvu :)

Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Zdeněk | 25.03.2010

O češtině mi ani nemluv, občas (a nejen) tu docela trpím.

Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Míla | 25.03.2010

Zdendo, ty jsi mi ale češtinář, každá Blaženka přece ví, že Blažci pijí podle vzoru daňci v říji...:-)

Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Zdeněk | 25.03.2010

Blažci jako ježci? :)

Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Dana | 25.03.2010

Dej Blážata, to je malinko lepší...

Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Míla | 25.03.2010

Blaženky a Blažci(to zní hrozně). Další část teoretické přípravy a nácviku herních situací a fint je naplánována na pátek, 2.dubna, od 19.00 hodin v restauraci Hankův dům. Předběžně je zamluveno 16 míst, z kuloárních informací víme, že Irča a Pavel nemají odpolední!!!!
Dejte vědět, zda to není pro vás problém, abychom mohli definitivně potvrdit.
Míla, Dana a kulturní(v podstatě Svatá trojice...)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdenda má výročí

Dana | 24.03.2010

Nebuď smutnej, teď už v okolí stejně nenajdeme kopec sněhu, kde bys mohl ukázat všechny nacvičené otočky, zátočky, výskočky a tak :-) . Takže příští rok...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdenda má výročí

Míla | 24.03.2010

Opravu jsem udělala a zapsala jsem i diagnózu týkající se tvé paměti....

Re: Re: Re: Re: Re: Zdenda má výročí

Zdeněk | 24.03.2010

Každopádně jsem rád, že letos jsi to tím pádem prošvihla :)
P.S.: udělala jsi si opravu?

Re: Re: Re: Re: Zdenda má výročí

Míla | 24.03.2010

Opravdu jsi pronesl 25. března.. a hned to bylo zapsáno. Do paměti i do bločku...

Re: Re: Re: Zdenda má výročí

Zdeněk | 24.03.2010

... takovou malou krakatici :)

Re: Re: Zdenda má výročí

Zdeněk | 24.03.2010

... ale v rámci objektivity zpytuji svědomí a musím uznat, že možná jsem někdy toho 25. března tvrdil já sám...

Poučení pro ostatní: cokoliv může být použito proti vám! Míla vede na každého spis ;)

Re: Zdenda má výročí

Zdeněk | 24.03.2010

Bohužel máš špatné informace, bylo to 8. března 2008.

Zdenda má výročí

Míla | 24.03.2010

Blaženky, zítra to budou dva roky, kdy stál Zdenda poprvé a naposledy na snowboardu. Nechtělo by to, aby předvedl, že se naučil víc než jen stát??????

ŠÁLA

Dana | 23.03.2010

Teď jsem si ještě vzpomněla, že na plese Angeles v našem boxu zůstal červený (nebo spíš vínový) přehoz (šála) k šatům. Pokud jej někdo postrádáte, dejte vědět.

Re: DOCHÁZKA- dodatek

Ingrid | 23.03.2010

V kolik hodin bude v neděli volejbal,to Dana ještě upřesní.

DOCHÁZKA- dodatek

Ingrid | 23.03.2010

Děkuji ,že mě Dana podržela.Tak těch 15.03 platí pro příště...atd.V neděli platí 17.03 a pozor !!!!!! ZMĚNA ČASU..!!!! Tak aby se někdo nevymlouval.

Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Dana | 24.03.2010

Je to dobrý, děda má v sobotu volno, můžu jet :-) .

Míla | 23.03.2010

Dano, v 10 hodin u altánku, buď tam, k nám je to asi 50 metrů, to dojedeš a zpátky tě vyzvednou...Za tu dobu je všechny stihnem zdrbat...A pořádně...:-)
P.S. Občerstvení i oběd pro tebe u nás zajistím, očekávám od Jirky protislužbu ohledně Libora..Doufám, že se o něj postará stejně dobře, jako já o tebe...:-))) Nakonec ty kola, Dano, nemusej být tak špatný, no ne?????

Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Dana | 23.03.2010

No hurá, konečně tři dobré zprávy. Pojede se pomalu, autem a možná bude pršet :-))). Teď mně napadlo, že máme hlídacího dědečka s velkým autem. Ale jedno místo zpět si rezervuju pro sebe :-). Ale nevím, jestli nejde v sobotu do práce.
P.S. Ale jinak se , Pájo, fakt těším.

Re: výlet za babičkou na kolech II

Petra a Erik | 23.03.2010

My se rádi přidáme pokud bude hezky. Vzít chceme i děti - zvažujeme doprovodné vozidlo. Předpověď je zatím deštivo!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Zdeněk | 25.03.2010

Jako puberťák, reakci v tomto duchu jsem čekal od okamžiku kdy jsem dopsal a přečetl po sobě svůj příspěvek :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Míla | 25.03.2010

Zdenďuch, už nepij, vypadávaj ti písmenka...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Zdeněk | 25.03.2010

Jakože díky tomu nemůže nastydnout? Nebo že má účast povinnou za všech okolností? A od kdy se Blaženky kastují?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Míla | 25.03.2010

Vzhledem k tomu, že patří do Svaté trojice, tak jí tohle nehrozí....:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Zdeněk | 25.03.2010

Ale jestli zmokneš, nastydneš a zameškáš tak Hankáč příští pátek, tak je to áčko.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Dana | 25.03.2010

Zkusit se má všechno. :-) . V nejhorším hodím kolo do příkopu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Míla | 25.03.2010

Danuško, Danuško, po silnici 40 km, cyklostezkama skoro 50 km, seš fakt dobrej manažer...Zasloužila bys...Metál!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Dana | 25.03.2010

A to říkají teď, když já jsem se s tím už smířila a vyjednala jsem záchranné vozidlo? Necháme to na počasí...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Míla | 25.03.2010

Získal jsi dojem, že jsem to nepostřehla, když jsem to zamlouvala???:-) Myslím tím, že do té doby snad budem zdravotně v pořádku, abychom stačili tempu....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Zdeněk | 25.03.2010

Hankáč je až za týden...

Míla | 25.03.2010

Obávám se, že ani my, díky zdravotní indispozici jednoho z nás, budeme muset tento výlet oželet, ale slibuju, že do Hankáče dojdem...Nebo jeden druhého dovedem.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Taťka | 25.03.2010

O to vyšší bude sportovní hodnota zájezdu :-)))

Dana | 25.03.2010

Zdendo, já teda nevím, ale mám dojem, že se všichni vyjádřili docela jasně, žes tu odvahu nenašel jen ty (když už o ní mluvíš). Alespoň já jsem pochopila, kdo jet chce a kdo ne. A o počasí mluvil Pavel už v prvním příspěvku. Věta "Samozřejmě to vše bude platit za slušného počasí..." je jasná a srozumitelná. Napiš příště třeba "Spadl mi kámen ze srdce, že to někdo řekl za mě. :-))) "

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Zdeněk | 25.03.2010

Konečně se našel někdo (a není náhodou, že to byla Blaženka), aby řekl nahlas co si všichni stejně tajně myslí ale nikdo nemá odvahu s tím vyjít jako první.
Za sebe děkuji.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Šípková | 25.03.2010

Fialky se hlásí. Hlásí, že nikam nejedou, považují to za sebevraždu. Má být hnusně, zima, zavřený hospody, žádný zahrádky... z toho plyne...žádný kulturní zážitek a minimálně nachlazení.....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Taťka | 24.03.2010

konečně se taky ozval někdo z Altecu, už jsem si myslel, že vám tam ustřihli internet. Teď už jenom aby se přihlásili Fialky...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Dana | 24.03.2010

Ale zase když má děda volno a velký auto ... :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Zdeněk | 24.03.2010

Tak ta věta musí znít: "Dnes nikam nejedu!" :)

Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Dana | 24.03.2010

To ne, ale už vím, že jak v sobotu ráno vstanu, vyčerpám si je hned první větou.

Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Zdeněk | 24.03.2010

To už máš vyčerpáno až do soboty? Já myslel, že nelze čerpat problémky budoucí.

Dana | 24.03.2010

!!!!!!??????????????????? Takže minimálně 50 ???????? Tak to asi jedu, protože problémky jsem si vyčerpala :-( .

Re: Re: výlet za babičkou na kolech II

Taťka | 24.03.2010

Pozor na problémky...máš jen TŘI!!!
už jsem to dlouho nejel ale daleko to není...počítám tak 25 km

Záznamy: 6001 - 6050 ze 6645
<< 119 | 120 | 121 | 122 | 123 >>