Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Re: kolečkové brusle
Petra | 07.03.2010
K tem bruslim , ja si je chci taky na letosek konecne koupit a kdyby nedopadl ten Vas kup, jsem v Hradci domluvena v prodejne u Koruny, ze si muzu pucit jakekoli brusle a vyzkouset a pak si je pripadne odkoupit nebo zaplatit jen pujcovne, ktere neni nijak vysoke.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolečkové brusle
Zdeněk | 07.03.2010
Vítám Tě do klubu in-linistů :)
Dana | 08.03.2010
Kdyby ti to nevadilo, mohla bych se přidat? Asi se toho musí vyzkoušet víc. Jak říká Pavel, musí padnout...
Re: Re: Re: Re: Re: kolečkové brusle
Taťka | 07.03.2010
pochopila jsi to přesně je vidět, že jsi učitelka :-)
Dana | 08.03.2010
No dovol, já věděla, že nebudeš trhat partu :-)))
Re: Re: Re: Re: kolečkové brusle
Zdeněk | 07.03.2010
Když tak na to koukám, mám chuť provést alespoň jarní upgrade :) Vyměnit ložiska, rychlejší kolečka... Prostě trošku se u toho zašpinit...
Šárovcova Lhota - trénink
Taťka | 04.03.2010
Milé Blaženky a fanklubáci, jelikož se vám blíží termín běhu, navrhuji vám trénink na běžkách. Co si takhle udělat příští víkend na běžkách? Není nic hezčího než jarní slunce na horách - navrhuji trať Benecko - H. Mísečky. Cesta je to příjemná s minimálním převýšením (skoro všechno se nastoupá autem).
Myslím si že určitě pojede Míla Selešová (má totiž nový běžky), Managerka se přidat musí a ani kapitánka nesmí zůstat pozadu. Teď jde jen o to, kolik pánů fanklubáků se přidá...?
Re: Šárovcova Lhota - trénink
Seléšová | 04.03.2010
Koupila jsem blbý, dojedou jen k první hospodě a dál nechtěj...Co já jim naslibovala..A co bys řek? Nechaly mě tam...:-)
Míla | 04.03.2010
Nechci prudit, ale co, taťko, znamená věta: "Jelikož se VÁM blíží termín běhu..."? Jak VÁM?
A 13.března jdem s managerkou na ples, takže se obávám, že jsi v tom zůstal s Iréééénkou sám. Trocha soukromí neuškodí a Zbyňďovi řekni, že jedem s Váma, to se nemůže dozvědět...:-)
Re: Re: Šárovcova Lhota - trénink
Ingrid | 04.03.2010
Haha...............?????
Taťka | 04.03.2010
Hlavně to Dana nesmí říct tiskovýmu :-)))
Re: Re: Re: Šárovcova Lhota - trénink
Dana | 05.03.2010
Mlčím...
Taťka | 05.03.2010
To "VÁM" znamená to, že my, volejbaloví profíci :-))) máme soutěž. Jinak bych na 100% s váma neběžel :-)
Dana | 05.03.2010
Já bych se přidala ráda, možná bych k první hospodě taky doběhla :-) , ale mám jednu nohu stále chromou a lékař zakázal pohyb všeho druhu. Na kontrolu jdu v pondělí, tak uvidím (ale spíš to nevidím :-) ). A 13.3. je ples Angeles.
AVON- kosmetika
Ingrid | 03.03.2010
Pokud chcete na Blaženkovskou zábavu dobře vypadat a vonět,je potřeba si něco objednat z AVON- KOSMETIKY a to do nedělě 7.3.
Díky..........
Re: AVON- kosmetika
Taťka | 04.03.2010
a mýdlo s jelenem na to nestačí???
Re: Re: AVON- kosmetika
Míla | 04.03.2010
Já mám solvinu a tou jde všechno...
Re: AVON- kosmetika
Libor | 04.03.2010
To bych se nedoplatil, to by bylo na kýble.
Re: Re: AVON- kosmetika
Ingrid | 04.03.2010
No to pak už jedině pořádný kartáč.....nejlépe ocelový a ten ti můžeme půjčit.A že jsi kamarád,tak i zdarma!!!!!
To může aspoň Seléšová u toho kartáčování nacvičovat pokřik...???
Re: Re: Re: AVON- kosmetika
Dana | 05.03.2010
Nevezmeme k tomu kameru ? :-)))
Re: Re: Re: Re: AVON- kosmetika
Seléšová | 05.03.2010
K nácviku pokřiku nepotřebuju doma někoho kartáčovat...A kameru k tomu nepotřebuju už vůbec...:-)
Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010
Míla | 02.03.2010
V rámci udržení kondice :-) uvažujeme o zařazení mimořádného tréninku dne 8. května 2010. Jedná se o přespolní běh(akce zařazena do Českého poháru v běhu do vrchu - převýšení 393 m). Bereme to trochu jako recesi, když nám to nepoběží, dáme někde sraz a na Zvičinu na pivo dojdem, dolezem, doplazíme.. Takže: Kdo se k nám přidáte? Renča F. je už ostřílený kozák, s tou se počítá, my s Liborem do toho jdem, Dana též(jen ji trochu bude limitovat noha..), Dušana už jsme taky nahlodali..Tak co, přidá se i Zdenda a další...?
Re: Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010
Míla | 02.03.2010
Jen budem muset hejbnout s termínem našeho turnaje, neboť se domnívám, že ne všichni budou schopni druhý den odehrát...Ani třetí, ani čtvrtý, ani pátý....:-)
Petra a Erik | 03.03.2010
Pro nas je to jeste daleko, ja mam nejake povinnosti v praci a Erik nema rozpis sluzeb.
Dana | 03.03.2010
Já mám zatím chromou nohu a žádný naběhaný kilometry...ale uvidím, třeba to ještě stihnu...nebudu už v kategorii seniorů? To bych třeba měla delší limit na dojití či doplazení, ne? :-)))
Re: Re: Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010
Libor | 04.03.2010
Senioři jsou do 40 let, pak již jen důchodci.
Re: Re: Re: Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010
Dana | 04.03.2010
No tak hurá, budu mít skoro vlastní kategorii :-)))
Re: Re: Re: Re: Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010
Ingrid | 04.03.2010
Když jsme se rozhodli se Zbyňdou běžet,tak nějaký dobrák nás zařadil mezi důchodce a to se nás trochu dotklo.To se ještě uvidí , vy junioři....???
Aby jsem vám nemuseli dávat první pomoc!!
Zdeněk | 07.03.2010
Již ostřílená Šípková to vloni dala za 1:42:18, a nechci se vás dotknout, dámy a pánové, ale kdo z vás na to má? :))
Vloni se konal i pochod, v trase 15 km a 30 km, vyráželo se již dopoledne. Pokud by byl i letos a nějaká Blaženka či fan-clubák by byl ochoten jít, šel bych do toho taky.
Míla | 09.03.2010
No neboj, nás by se dotklo jen to, kdyby ses nepřidal do toho běhu...
Re: Re: Re: Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010
Zdeněk | 09.03.2010
Tak to už se klidně dotkni teď :) Já na školní tělocvik na střední ani nechodil a od gumáků mám modrou...
Re: Re: Re: Re: Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010
Libor | 09.03.2010
Od gumáků můžeš mít tak leda zapařený nohy, chce to pořádnou běžeckou obuv!
Dana | 10.03.2010
Každý máme své zkušenosti. Já jsem například zhruba před dvěma lety trénovala na půlmaraton a natrénovat se dá všechno...Ale musí se začít včas... :-)))
"Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"
Míla | 02.03.2010
Tak slíbené je skutečností...Zábava v naší režii proběhne v Třebihošti, 23. dubna od 20 hodin. Hudba i sál jsou zajištěny. Na Vás všech teď je upravit si směny tak, abyste se zúčastnili, neboť tato akce, to se rozumí, je pro všechny Blaženky i jejich fanclubáky povinná. Ale abyste to neměli tak jednoduché a nečekali jen, co s kulturním zařídíme, tak je potřeba sehnat něco do tomboly. Rozhoďte sítě, kam až můžete a shánějte, shánějte, shánějte...Na tréninku očekáváme průběžné informace o stavu věcí do tomboly.
Děkujeme.
Managerka, Seléšová a kulturní
Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"
Taťka | 03.03.2010
No vy jste teda organizační trojka - neomylně se mi trefujete do odpoledních, myslím, že Ingrid je na tom stejně :-)
Re: Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"
Míla | 03.03.2010
Pokud potřebuješ na večer omluvenku od lékaře, zkus našeho gynekologa - amatéra...Taková horečka omladnic by mohla mít svou váhu....:-) Jinak nám se naše trojka zamlouvá...:-)
Dana | 03.03.2010
No když my máme ten další týden jiné povinnosti :-)))
Dana | 03.03.2010
koště už se chystá :-)
Re: Re: Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"
Míla | 04.03.2010
Máš to dvoumístný jako vloni, nebo mám shánět svoje? :-)Radši bych to tvoje, aspoň bychom zas pokecaly...Nebo bereš mamku?
Re: Re: Re: Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"
Dana | 05.03.2010
Držím ti fleka :-)
Re: Re: Re: Re: Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"
Míla | 05.03.2010
Dík, nejvíc nejlepší kamarádko...:-) A aby nedošlo k omylu, myslela jsem mamku Zdendu....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"
Zdeněk | 09.03.2010
Letos nebude sezóna daňků v říji???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"
Míla | 12.03.2010
Netahej sem pořád toho daňka, nebo tě jednou fakt někdo odstřelí..:-)
Národní v hospůdce!!!!!!
Ingrid | 01.03.2010
Za Wolfovi taky 1* lístek.A jestli mě chlapi vezmou sebou do party,tak pojedu taky.Prohlídku bych taky ráda viděla.
No abych to upřesnila....Zbyněk na Rusalku a já kapitánka bych hlídala divadlo z hospůdky.
Re: Národní v hospůdce!!!!!!
Erik | 01.03.2010
Já tě teda beru a závazně jedu. V případě náhlé změny mě včas informuj.
Taťka | 01.03.2010
no tato varianta se mi taky velice zamluvá, původně jsem jet nechtěl, ale když je to takhle, tak se asi přidám :-)
Renata Š | 02.03.2010
Jak to tak pozoruju, tak bude muset Dana nakonec zpívat Rusalku v hospůdce?!?!?!
Re: Re: Národní v hospůdce!!!!!!
Míla | 02.03.2010
Blaženky, přestaňte rozvíjet prapodivné teorie o pařbě v Praze... Myslím, že by bylo vůči Daně Burešové nesmírně trapné vracet zajednané lístky s tím, že na prohlídku divadla jdeme, ale na Rusalku ne. Takže seberte poslední zbytky kulturní hrdosti(Dvořák je česká klasika) a sraz před Národním.....:-) Pivo až pak, na pumpě...
Re: Re: Re: Národní v hospůdce!!!!!!
Erik | 03.03.2010
Jelikož jsem od počátku říkal, že opera by byla pro mě trápení, ale divadlo bych si rád prohlédl, tak já opravdu pojedu jenom do té hospůdky. Toto mám podmíněno tím, že budu mít alespoň jednoho parťáka. Toho by jste mi jako členovi fan clubu povolit mohli. Jinak opravdu nejedu, viz. mé odkazy na téma Národní.
Re: Re: Re: Re: Národní v hospůdce!!!!!!
Erik | 03.03.2010
Napiště stanovisko, protože pokud by parťák do hospůdky nebyl, tak je pro mě zbytečné si v práci blokovat tento víkend. Do požadavků si musím ještě dát i víkend 23. 4. - 25. 4. 2010
( Blaženkovská zábava v Třebihošti ), a abych si oba víkendy prosadil, potřebuje včas apelovat na vedení.